כאבי ברכיים

אוקיג

New member
כאבי ברכיים

שלום! שמי אורנה-בת 42. הייתי בטיפול בבי"ח בלינסון אצל ד"ר פאוקר. לפני כשנה הופיעה נפיחות וכאבים בברך שמאל ועברתי מס´ ניקורים. ראומטולוג-ד"ר מולד-קבע לפני כ-5 חדשים שאני צריכה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה בו תתבצע פעולה של ניקוב הברך (איני זוכרת את המונח הרפואי בו השתמש) ולקיחת ביופסיה. החשש הוא שלקיתי בדלקת פרקים. כרגע הטיפול והניתוח נדחו עקב שלילת הביטוח הרפואי-הפסקת קיצבת נכות-ומצבי מדרדר והולך. כ 4 חדשים איני מקבלת כלל טיפול רפואי. להליכה אני נעזרת בקביים והברך השניה כבר מראה "אותות מצוקה" גם כן! כמו כן יש לי גם כאבים בפרקי הידיים והאצבעות ומזג האויר הנוכחי רק מחריף אותם. ברקע: *** חולת אפילפסיה מגיל שנה וחצי - אפאנוטין 800 מ"ג ליום *** 1977 ניתוח להסרת דיסק בגב תחתון *** 2002/12 ניתוח לכריתת בלוטת התריס-אלטרוקסין 200 מ"ג ביום+2000 מ"ג ליום של קאלציום+ויטאמין D. אודה על ייעוצך והכוונתך להקלה זמנית על כאבי ולקבלת אינפורמציה נוספת בתחום זה.

כאבי ברכיים

לאורנה שלום - על פי תאורך נראה שאת סובלת מדלקת עקשנית בברך שלא הגיבה מספיק טוב להזרקות שונות - השאלה היא האם זו הבעיה היחידה או שהיא התפתחה במסגרת דלקת מפרקים כללית , כפי שכאבי המפרקים הנוספים מרמזים. יש צורך דחוף להגיע לאבחנה ברורה על מנת להתחיל טיפול - יתכן ותוכלי להנות מניקור ברך נוסף עם הזרקה של חומר אולי קצת שונה מי מה שאני מניחה הזריקו לך עד כה - יתכן ובדיקות הדם היום יכולות ללמד על תהליך מפרקי כללי ויכוונו לטיפול תרופתי מסויים. קשה מאד לתת עצה אחרת בלי לבדוק אותך לא ברור לי למה שללו ממך את הביטוח הרפואי ורצוי להסדירו בהקדם

למעלה