כאבי גב תחתון

hodaya367

New member
כאבי גב תחתון

מה יכול להקל על כאבי גב תחתון ?? זה ממש מטריד . תודה מראש

עוז46

New member
מכיוון שקשור למקצוע

בגיל כל כך צעיר לא מוצא חן בעיני, אפילו שאומרים ש 80% סובלים מזה. ישנם המון סיבות ועוד אחת לפחות שלא חשבתי עליה. הפקירי את גופך למעסה מנוסה עם תעודה של- עיסוי רפואי - שיבדוק את הסיבה לכאב. הרגעת הכאב בלבד יכולה להזיק, בתנועה, או מנח לא נכונים מחוסר רגישות והתרעה של הכאב. אפשר לפנות לפורום עיסוי ותרפיית המסאג' בתפוז למעסה באזור מגוריך.

hodaya367

New member
הי לך

עשיתי בדיקות ואין שום בעיה, אני כמעט בטוחה שזה בגלל שאני לא פעילה פיזית ולא עושה ספורט. אני אתחיל אך לבנתיים יש משהו שיכול לעזור לכאב? אולי לשים משהו קפוא מהמקפיא על הגב יעזור?(קראתי את זה איפאשהוא באינטרנט)

עוז46

New member
הי הודיה

שיהיה לך מוסג על מה אני מדבר, כאבי גב תחתון שרירי גב התחתון תפוסים לכאב ממעמץ יתר בהרמה של דבר מה כבד, או מבעיה ברגל ( שריר תפוס, רגל קצרה) שרירי עכוז תפוסים (מישיבה ממושכת ליד המחשב, טלוויזיה וכו') שרירי הבטן טפוסים או חזקים משרירי הגב גורמים לכאבי גב ליושבים המון אפשר להוסיף שרירי הגב האמצעים שמקרינים לגב תחתון שרירי המותן והאיליאס משפיעים המון לכן ממליץ להגיע למעסה מנוסה לטיפול 10,000 ולא לקרר להלחש את הסימפטום. להקלה בכאבים עם הם כבר פרק זמן ארוך (מעל חודש) אפשר מתיחות קלות וחיזוק שרירים. איזה ואיפו?המעסה ידריך אותך.

למעלה