אולי כדאי שתנתח לעצמך, האם הביצה קדמה לתרנגולת או ההיפך? אם הלחץ גורם לבעיה פיזית, זו בעיה שקשורה לתחום בריאות הנפש. אם ההיפך, אולי איזה עיסוי יעזור לך לשחרר את הגוף ואת הנפש ביחד. גם ספורט או פעילות תנועתית אחרת לא יזיקו לך . אני שנים ביוגה ובפילאטיס.קרה לי כמה פעמים שכאב לי בגב התחתון בגלל לחץ נפשי או אירוע מלחיץ. הגב נתפס וכואב וקשה לי לזוז.
פעם קרה שרבתי עם עובד אחר במקום עבודה ואז נתפס לי הגב עם כאבים בגלל המתח הנפשי. ביקשתי מים מעובד אחר וזה עזר לי להירגע.
יש מה לעשות עם הבעיה?
לפני שהולכים ליוגה או פילטיס או כל פעילות גופנית אחרת ללכת לבדוק את עצמך אצל רופא קונבנציונלי כלומר לעשות צילום על מנת לשלול משהו פיזיולוגי.אולי כדאי שתנתח לעצמך, האם הביצה קדמה לתרנגולת או ההיפך? אם הלחץ גורם לבעיה פיזית, זו בעיה שקשורה לתחום בריאות הנפש. אם ההיפך, אולי איזה עיסוי יעזור לך לשחרר את הגוף ואת הנפש ביחד. גם ספורט או פעילות תנועתית אחרת לא יזיקו לך . אני שנים ביוגה ובפילאטיס.
אולי הרופא דווקא ימליץ על סוג אחר של פעילות גופנית שתוכל לעזור לו. גם שחייה עוזרת. בכל מקרה, אני מאחל לו הרבה בהצלחה ושכל המכאובים יחלפו במהרה.לפני שהולכים ליוגה או פילטיס או כל פעילות גופנית אחרת ללכת לבדוק את עצמך אצל רופא קונבנציונלי כלומר לעשות צילום על מנת לשלול משהו פיזיולוגי.
אם אין כלום פיזיולוגי אז אפשר גם להתחיל פעילות גופנית וגם לטפל בנפש.כי זה שהוא מרגיש שזה משהו נפשי יכול מאד להיות.אבל ממליצה לשלול דברים פיזיים קודם כל.
הערת נושא שהיה מאד רדום.אולי הרופא דווקא ימליץ על סוג אחר של פעילות גופנית שתוכל לעזור לו. גם שחייה עוזרת. בכל מקרה, אני מאחל לו הרבה בהצלחה ושכל המכאובים יחלפו במהרה.
תשמעי, זכותי להעיר על כך. הוא יכול להחליט את מה הוא מאמץ. לאנשים פה יש מוח ויכולת חשיבה והחלטה אוטונומית.הערת נושא שהיה מאד רדום.
ברור שזכותך.התכוונתי שאני כבר שכחתי מזה.תשמעי, זכותי להעיר על כך. הוא יכול להחליט את מה הוא מאמץ. לאנשים פה יש מוח ויכולת חשיבה והחלטה אוטונומית.
נכון. רק שכולנו כולל אני, צריכים לזכור שקל מאוד לייעץ והרבה יותר קשה ליישם עצות.ברור שזכותך.התכוונתי שאני כבר שכחתי מזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.