כאבי גב

Chenmatix

New member
כאבי גב

התחילו לי היום כאבים בגב בעיקר בגב התחתון ובצוואר. יש לי כאבי גב מדי פעם אז בפעם האחרונה שהלכתי הרופא שבדק אותי אמר לי לשים בקבוק חם על המקום יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה מראש :)

I Was Hoping

New member
בקבוק חם ועוד...

בקבוק חם זה באמת עוזר, מניסיון! אני לוקחת את שלי איתי לכל מקום. מה שעוד עוזר מאוד, זה אמבטיות חמות, עדיפות לתוספת שמנים. לי אישית לבנדר עושה קסמים. מאוד מרגיע. מלח זה גם מעולה להרפיה, זה מרפה מאוד את השרירים התפוסים. ל"אהבה" יש מלח מעולה לאמבט בשקיות, ולא יקר בכלל.

אם הזכרת שמנים

אז שמן ארניקה מאד מאד עוזר לכאבי גב,צאוור, כתפיים וכל הצרות האילו. ושאלה לא קשורה; השם שלך זה בגלל אלניס?

0 אור 0

New member
כאבי גב

לבעיה הנקודתית באמת חימום מאד עוזר ולמה שכבר כתבו אני אוסיף שלושה דברים: 1. שמן זית מחומם שבתוכו מטפטפים כמה טיפות שמן יפני - מעסים עם זה את האיזורים הכואבים ומשאירים לעבוד - זה עוזר בצורה מדהימה גם לשרירים תפוסים וגם לדלקות. 2. משחה "סינית" (טייגר) - אפקט של חימום שחודר פנימה לתוך השריר. 3. כריות דגנים - מחממים במיקרוגל ומניחים על המקום - זה תחליף לבקבוק החם. בנוסף לכך וכדי לפתור את הבעיה באמת ומנוע השנותה חשוב מאד להתחיל בפעילות של תנועה מודעת (יוגה, צ'י קונג, פלדנקרייז ...) - כל שיטה שאת מרגישה שנוחה לך ומלמדת אותך להקשיב לגוף ולנוע נכון.

למעלה