כאבי גדילה

limori

New member
כאבי גדילה

לפני כשבוע רואי התעורר באמצע הלילה ובכה הכי היסטרי שכואבת לו הרגל. חשבנו שאולי נתפס שריר. מרחתי לו וולטרן אמולגיל וכעבור 5 עד 10 דקות הכאב נעךם ורואי נירדם מאז זה קרה פעמיים נוספות. קראתי בספר והגעתי ל"סכרת" ולהלן הסימפטומים: שתיית מים מרובה עשיית צרכים מרובה, אכילת יתר ללא השמנה כאבי רגליים באמצע הלילה. מייד עשינו בדיקת דם על מנת לשלול סכרת וטנקס גד סכרת אין... ועכשיו חשבנו אולי על כאבי גדילה... למשהי מכן יש נסיון עם הילדים שלה?? הוא התעורר ממש לפני כחצי שעה צורח מכאבים ואני חסרת עונים. הכאבים מגיעים רק בלילה. תודה לימור

עירית ל

New member
אין לי מושג לגבי כאבי גדילה

אבל קורית לי תופעה שככל הידוע לי רק אמא שלי מזדהה איתה והתיאור הכי טוב שאני יכולה לתת לה זה "קור בעצמות". זה כואב וזה קר וזה לא עובר אם מחממים את הרגליים. זה לא גורם לי לצעוק מכאבים, אבל אולי סף הכאב של רואי ושלי הוא שונה. מעולם לא ביררתי מה זה, אבל אולי תשאלי אותו אם התיאור של קור בעצמות מתאים לתחושה שלו?

יונית ש

New member
הייתה כתבה על כאבי גדילה

החודש בעיתון הורים וילדים אולי תקבלי שם קצת מידע שיעזור

Yarik N

New member
../images/Emo32.gif כאבי גדילה.

נורא כואב לי שהוא גדל כ"כ מהר...גם לכם?

פתרון קל

גם אצלנו, שני מתעוררת בלילה עם כאבי רגליים. אני עוטפת לה את הרגל בכרית חשמלית (מן מיני סדין חשמלי) וכאב נעלם! הכוונה , לחמם את הרגל.

odeia

New member
לימור אין לי נסיון עם כאבי גדילה,

אבל אני לא מבינה למה לתת וולטרן לילד קטן? זה ממש לא בריא. וולטרן פוגע בכבד, והיה עדיף לעזור לו בדרכים אחרות.

לימור, אני ממליצה לקחת לאורטופד

לילדים שיבדוק. הרבה בריאות!

limori

New member
תודה לכולכם ותשובות.. קודם כל

מחר אנחנו אצל אורטופד. דבר שני צרחתי לו על הרגל וולטרן אמולגיל שזה קרם שגורם גם לחימום של הרגל. אני גם סובלת נורא מכאבים ברגלים - כניראה שזה באמת תורשתי. בכל אופן מחר אנחנו אצל אורטופד ואני אעדכן אתכם.

אני אישית חושבת שלצרוח ../images/Emo124.gif

לו על הרגל לא יעזור ...
אבל מה אני יודעת , סתאאאאאם. שיעבור עליכם לילה שקט ורגוע והעיקר ללא כאבים ואל תשכחי לעדכן

odeia

New member
לימור, יש דרכים אחרות לחמם, וולטרן

זו משחה מאוד לא בריאה ומאוד מסוכנת, בעיקר לילדים. אפשר לקחת גרב צמר ולחמם אותה על תנור ולגרוב לו. להשכיב את הילד עם סדין חימום (בהשגחת ההורים כמובן). ויד עוד דרכים. יש משחה שנקראת ארניקה, מאוד מומלצת והיא בטוחה לשימוש, אני משתמשת במשחה של חברת וולדה.

limori

New member
תודה לא ידעתי. ואין לנו תנור ובטח

שלא סדין חימום ....אנחנו לא גרים בארץ.. גרים במדינה חמה ומעולם אין כאן חורף..... אבל המון תודות אני ממש לא ידעתי שוולטרן מזיק. אני אישית מכורה למשחה הזאת....

odeia

New member
לימור, קודם כל, מציעה לך, אם את

משתמשת הרבה במשחה לעשות בדיקות כבר ליתר ביטחון. לגבי חימום הכאב, יש לך מיקרוגל? קחי מגבת, תלחלחי אותה (להתיז עליה קצת מים שתהיה לחה) תחממי דקה במיקרו ותעטפי את הרגל. בטוח יותר בריא מהמשחה. במידה ויגידו שיש גם דלקת, תשימי מלח בין הקפלים של המגבת ואז תחממי ותעטפי את הרגל. ברגע שמתחיל להתקרר, להוריד. אם יש לך בקבוק מים חמים גם טוב, עטוף במגבת לחה. חום לח תמיד יותר טוב מחום יבש.

למעלה