כאבי גרון עזים!!

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
כאבי גרון עזים!!

אני בת 17 וחצי וכמעט כל החיים שלי אני סובלת מרגישות בגרון, וישר אני נדבקת בכאבי גרון עזים! לקחתי ה-מון אנטיביוטיקות שעוזרות לי כל פעם אבל זה תמיד חוזר שוב... אתמול התחיל לי שוב... ואני חייבת תרופה טבעית ומהררררר אני מרגישה כאילו יש לי קוצים בגרון כל פעם שאני בולעת... אני שותה תה עם לימון ולימון לבד, ולוקחת כדורי פרופוליס וויטמין C ומגרגרת מים פושרים עם מלח גס....בקיצור מה לא?? אני חייבת לציין שזה ממש מחליש אותי וגורם לי לחולשה... אני חייבת דחוף דחוף פתרון להחלמה מהירה!!! תודה רבה

jlo9

New member
*מה שמחליש אותי זה כמובן הכאבים

בגרון ולא הכדורים וכל השאר. ופשוט נמאס לי כבר מאנטיביוטיקה ואני בטוחה שאתם יודעים כמה זה לא בריא ואני כולה בת 17 אז בכלל..

ה מוזה

New member
../images/Emo115.gif לכאב הגרון

1.כוס מיים פושרים עם כף מלח לערבב ולהמיס את המלח,לגרגר עם המים 2.גוגל מוגל:חלב חם+חלמון ביצה+כפית דבש לערבב היטב ולשתות 3.כף דבש כמה פעמים ביום 4. 100 גרם עלי מרווה חצי ליטר מים להרתיח יחד לקרר ולשתות.זה מר אבל זה עוזר פלאים,אפשר להמתיק מעט. 5.למצוץ לימון אפשר לערבב עם סוכר או דבש 6.תה עם לימון(אפשר גם עם דבש) 7.להרתיח חופן עלי מרווה ולאחר שמתקרר לגרגר כמה פעמים ביום 8.אכילת זיתים שחורים לשים לב לא מושחרים 9.תה עם פקק ברנדי 10.מים חמים עם לימון 11.תה קמומיל עם דבש 12.לקחת גרב להכניס לתוכה מלח עבה,כמות לא גדולה לקשור את הגרב שלא יצא מלח לשפוף על זה ערק ולקשור לגרון,למשך כול היום והלילה. 13.חתיכת שורש ג`ינג`ר שטוף ומקולף לשים בכוס מים חמים לחכות 5-10 דקות ולשתות מספר כוסות כאלה ביום. 14.לחלוט שתי כפיות עלי מיורנה טרי או מיובש בשלושת רבעי כוס מים רותחים להוסיף כפית דבש טבעי.לגרגר ולבלוע. 15.לימון: לסחוט שלם. לגרגר ולבלוע. מחטא והויטמין C מרפא. **באדיבות חברי פורום תרופות סבתא** מתוך מילון תרופות סבתא של הפורום
תרגישי טוב ומקווה שאחת מהעצות תעזור ותקל על הכאב גרון

wasabi

New member
רפואה סינית + שינוי תזונה משמעותי

אני סבלתי מתופעה מאוד מאוד דומה. לאורך כל הילדות, עד גיל 16 סבלתי כאבי גרון כרוניים שהתפתחו לדלקות גרון. לקחתי מלא אנטיביוטיקות שמן הסתם לא עזרו (ורק הזיקו). גם ויטמינים, פרופוליס, ויטמין C ואכינצה לא ממש הועילו. בגיל 16 נשלחתי להומאופת שאבחן שבעצם היתה לי אלרגיה. (לפי התאור אני חושדת שזה גם המצב שלך). הטיפול ההומאופתי עצמו לא כ"כ עזר אבל שיפר במקצת את המצב ולפחות סוף סוף זנחתי את האנטיביוטיקות והכדורים. בגיל 23 נתנו לי כדורים סיניים שסוף סוף באמת עזרו להפסיק את כאבי הגרון האלו לפני שהם התפתחו לדלקת, אבל מדי פעם כאבי הגרון הוסיפו לחזור. בגיל 25 עברתי לתזונה מקרוביוטית (בעיקר דגנים מלאים, ירקות, קטניות ופירות). עשיתי את השינוי מסיבות אידיאולוגיות ובלי קשר לבריאות, אבל אחרי 3 חודשים כאבי הגרון פשוט נעלמו, ולא הופיעו יותר כבר 4 שנים. אם את מעוניית, אשמח לפרט עוד במייל/מסרים או מעל גבי פורום זה. בכל מקרה הייתי ממליצה לך לפנות לרפואה משלימה (בעיקר רפואה סינית), ולקבל אבחון טוב יותר של המצב שלך. בהצלחה, קרני

למעלה