כאבי השרשה חזקים מאוד (קשר לכך שההריונות לא המשיכו?)

כאבי השרשה חזקים מאוד (קשר לכך שההריונות לא המשיכו?)

בהשרשות הקודמות שהיו לי (בטאות חיוביות אך ההריונות לא המשיכו לשלב דופק) היה לי בכל הפעמים כאבי בטן משתקים, למשך כ 10-20 דקות, חד פעמי, 7-9 ימים אחרי "ביוץ" ואכ נפסק הכאב כאילו לא היה.

הכאב מתבטא בכאבים מחזוריים ("צירים"), חזקים יותר בהרבה מאשר כאבי מחזור, וליווי של זעה.
סף הכאב שלי מאוד גבוה, ולשם השוואה הכאבים דומים לכאב למשל בצילום רחם, אך לזמן טיפה יותר ארוך, ואכ נעלם.

מתוך 7 החזרות שהיו עד כה זה היה רק בהחזרות בהן אכ אכן היתה בטא חיובית (שירדה אכ), כך שאין לי ספק שזה קשור איכשהו להשרשה..

האם זה תקין שהכאבים כה חזקים? הרבה יותר חזקים מכאב מחזור? יתכן וזה סימן למשהו לא תקין במערכת אצלי שבגללו אכ ההריונות נופלים?
מאחר וזה היה גם כשהיה הריון שראו באולטרסאונד (ואכ נפל) ויודעים שהיה ברחם.. אז יודעת שזה לא כאבים בשל חוץ רחמי חלילה או משהו כזה.

אשמח לשמוע אם זה תקין.. ואם לא, אז מה לדעתכן זה יכול לסמן..

איכשהו שמעתי את המושג "כאבי השרשה" הרבה פעמים, אז הנחתי שזה תקין.. אך ממה שקוראת עכשיו נשמע בכלל שמדובר בכאב משמעותית יותר חלש ושנמשך יותר זמן..

אני לפני החזרה מספר 8, ורוצה לוודא שלא פיספסנו עוד משהו...

תודה בנות !!

בלונד23

New member
אני לא יודעת אם קשור

להפלות
אבל בעיקרון אין דבר כזה כאבי השרשה. יש דימום השרשה שנע בין חוסר דימום, לדימום קל, לדימום כמו מחזור.
על כאבי השרשה לא שמעתי וגם לא התנסיתי.
עובדה שנשים שהרו טבעי לא ממש יודעות שהן בהריון בהתחלה, כי זה לא כואב.
לפעמים יש דקירות קלות בצד, זה הכול.
מה שקורה אצלך מאוד לא שגרתי.

היא321

New member
גם אני מעולם לא שמעתי על כאבי השרשה

היו לי 2 הריונות כאשר אחד כימי והשני תקין ובשניהם חיפשתי סימני השתרשות ולא מצאתי

זה היה כאבים כה חזקים שחששתי מתסביב שחלתי

(הייתי אחרי שאיבה נפוכה ועם שחלות מוגדלות). אבל בגלל שעבר תוך כמה דק לחלוטין אז לא הלכתי למיון.. אז גם נזכרתי שזה היה לי מקרה דומה בכימי שלפני. מאז עשיתי החזרה נוספת (הפעם של מוקפא על בסיס טבעי)- ושוב אותו דבר. עדכנתי את הבעל שנראה לי שהשתרש.. ואכן כך היה (אבל לא להרבה זמן.. ).
&nbsp
מתלבטת אם לשאול את הרופא באיימיל (רוב הסיכויים שבכלל ינפנפו אותי והשאלה לא תעבור אליו) או לחכות להיזרה ולשאול אז..

ophir1234

New member
לי היו כאבי השרשה מאוד חזקים

עשיתי חמש הפריות ושתי הזרעות. בסבב הראשון היה כימי והסבב האחרון תפס (טפו טפו חמסה). בשני המקרים היו לי כאבי כאבי מחזור חזקים שממש קיפלו אותי למשך משהו כמו רבע שעה. בפעם הראשונה לא הבנתי, לקחתי אופטלגין והלכתי לשכב במיטה. בפעם האחרונה כבר זיהיתי וקישרתי ושמחתי לסבול. יצוין שיש לי אנדומטריוזיס, לא יודעת אם קשור אבל אני חזקה בכאבי מחזור :/

napit

New member
לא יודעת אם לקרוא לזה כאבי השרשה

אבל היו לי כאבים מאוד חזקים בפעמיים שהבטא הייתה חיובית.
כמו התכווציות שמזכירות קצת כאבי מחזור חזקים\ צירים.
בפעם הראשונה זה היה פחות כואב. הבטא באמת הייתה חיובית אבל זה הסתיים בתור הריון כימי.
בפעם השניה קמתי ב-3:00 בלילה עם כאבים חזקים. הבטא הייתה חיובית וזה הריון שהסתיים בידיים מלאות.

ענבל ח1

New member
לי גם היו כאבי השתרשות

התכווצויות כאלה שהרגשתי שהן שונות קצת מכאבי מחזור רגילים. בנוסף גם כאב לי הגב התחתון. זה די כאב אבל לא הייתי מגדירה זאת ככאבי תופת.
עכשיו אני באמצע שביעי... חמסה

איזה יופי !

המשך עגול ושתיהיה לידה קלה בזמן הנכון..
&nbsp
האם הכאבים שהיו היו לזמן קצר והפסיקו, או כאבים במשך מספר ימים?
&nbsp
המון תודה

ענבל ח1

New member
תודה מותק

הכאבים היו ליום או יומיים וחלפו. הם היו בגלים... אבל לאחר היום-יומיים האלה הם חלפו. ליתר ביטחון, מציעה לך לשאול את הרופא לדעתו...

פאשון

New member
אצלי

אני יכולה לומר לך על 3 ההריונות שהיו לי: בשניים שנפלו בכלל לא הרגשתי שאני בהריון למעט כאבי חזה שהיו בהריון הראשון. בהריון עם הבת שלי הרגשתי כאבי בטן אחרי הבטא והם לא דמו לכאבי מחזור. הם היו כמו דקירות בבטן התחתונה. אני זוככרת אפילו כאב חד מאוד שהיה לי שגרם לי להתכופף ואני מישהי עם סף סבל מאוד גבוה. אבל זה עבר בסוף השליש הראשון.
אני לא יודעת אם הכאבים שאת מתארת קשורים להפלות כי אצלי הם היו דווקא בהריון התקין....\
מחזיקה לך אצבעות להחזרה מנצחת!!

תודה רבה !

אצלי זה היה בשלב יותר מוקדם.. כיומים אחרי החזרת בלסטו.. הרבה לפני בטא..
אשאל את הרופא כשאבוא להחזרה.. מכל התגובות פה הבנתי שזה לא מאוד נפוץ...

tulitool1

New member
אני עשיתי החזרה ב14.3 ומאז יש לי סוג של כאב

או אי נוחות שקיימת כל הזמן.. אין דימום או משהו רק משהו שקשה לי לתת לו מילים

הכאבים שאת מתארת מזכירים לי

את הכאבים שהיו לי בתחילת ההריון,
הייתי מגיעה למיון כי היו לי כאבי תופת / או לרופא, ועד שהגיע תורי
הכאבים חלפו... עד שהגעתי לרופאת הריון בסיכון,
שהסבירה לי שמה שקורה לי זה שהשחלה מסתובבת על צירה,
זה כאבי תופת, והם חולפים .
מה שהיא הנחתה אותי לעשות זה לרדת לרצפה על ארבע ולנענע את האגן
בסיבובים. אז לא תמיד אפשר לרדת לכשכש בזנב, אבל כשזה תפס אותי
נעמדתי ונשענתי על משהו וזזתי קצת עם האגן, מאז שתפסתי שזה הכאב,
הוא למעשה הפסיק לגמרי.
&nbsp
פירטתי לטובת אלו שיש להן כאב חזק שנעלם אחרי כמה דקות / הרבה דקות...
&nbsp
זו נקודה לבדיקה, השחלות עצמן.
&nbsp
בכל מקרה, מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה השתרשות תקינה, טובה,
בכלי כאבים, ולתשעה חודשים ארוכים וטובים, ידיים מלאות.

לא אכפת לי הכאבים.. העיקר שיהיה הריון תקין

וילד בריא בע"ה...
&nbsp
שואלת לגבי הכאבים רק כדי להבין האם זה משהו שצריכה לעלות מול הרופא (התשובה כנראה כן), כי עד כה חשבתי שזה יותר שכיח...
&nbsp
אצלי זה תמיד רק במועד מאוד ספציפי אחרי החזרה. גם אכ יש לפעמים התכווצויות וכו.. אבל ממש לא כאבים ברמה כזה.. באמת שבהחזרת טרי הייתי בטוחה שמדובר בתסביב שחליתי בהתחלה.. אבל זה עבר.. ואז הגיעו סימני גירוי יתר והבנו שיש הריון (שהחזיק לצערי רק עד שבוע6).
&nbsp
תודה רבה על האיחול.. אמן לכולן פה ידיים מלאות בקרוב !!

למעלה