כאבי ידיים ממחשב!

כאבי ידיים ממחשב!

יש לזה פתרון?שנתיים עבדתי על מחשב ועזבתי את העבודה כי ממש כאבו לי הידיים וכתף צד ימין...כבר שנה שאני לא עובדת על מחשב אך הבעיה נשארה...קניתי וואלטרן זלא עוזר!קניתי כפפה אוטופדית וכאב לי יותר...עשיתי 3פעמים דיקור סיני ולא עשה שינוי...ועשה סחרחורות...מה עושים?אני מפסידה משרות מכובדות בגלל זה ופשוט אני רוצה לפתור את הבעיה!מה עושים?

poriyao

New member
פתרון לכאבי ידיים מעבודה במחשב

באמצעות דיקור סיני וטיפולים הקשורים ניתן לטפל ולהקל על כאבי המפרק שנוצרים במהלך העבודה

shahaful

New member
פוריהו, נא שימי לב

הפורום הינו מקצועי ולקהל הרחב, ובשום פנים לא בימה לפרסום אתר זה או אחר של מטפל או מרפאה. אם יש לך משהו חשוב, תורם, מעניין, מועיל, מעשיר ומקצועי לכתוב, אנא הרגישי חופשיה. אך אנו מבקשים להימנע מפרסום מכל סוג שהוא.

Carpal Tunnel?

הי מיסטר, בהחלט כן! אם הבנתי נכון מדובר אצלך על Carpal Tunnel Synd, בעיה שכיחה מאוד! אצל המון משתמשי מחשב - מקלדת ועכבר. במישור המיידי, נסי לתת מנוחה לידיים ולהעזר במגוון אמצעים לתמיכה בשורש כפות הידיים בעת השימוש במחשב - כריות מיוחדות למקלדת ולעכבר, מקלדות V ארגונומיות ועכברים מתאמים. לגבי הטיפול, זהו אחד הטיפולים הנפוצים בתחום הטיפול האורטופדי ברפואה סינית וישנן הצלחות יפות מאוד. לא ברור למה סבלת מסחרחורות אבל הייתי ממליץ לך לא להסתפק בשלושה טיפולים. לרוב במקרים אקוטים כאלה נעשות סדרות של טיפולים במרווחים קצרים בין טיפול לטיפול ומשלבים דיקור מקומי עם עבודה יותר מערכתית וכמובן הרבה טווינא שעושא פלאים. אם אינך מאוצה מהמענה שקיבלת עד כה עליך לשקול להחליף מטפל אבל אל תזנחי את המאמץ לתקן את הבר תיקון. תרגישי טוב, אבי.

למעלה