כאבי כתף כרוניים

LeeM18

New member
כאבי כתף כרוניים

אשמח לקבל המלצות למומחי כתף, בדגש על מומחים שאינם כירורגים (שהרי רוב הסיכויים שישר ימליצו על טיפול ניתוחי), באזור ראשלצ והסביבה, ואם הם עובדים בשיתוף עם קופ"ח כללית זה יהיה מעולה כדי לקבל החזרים על הייעוץ.
תודה רבה!

Sigal H

New member
שלום

אני אישית לא מכירה מומחים בראשל"צ או בסביבה (אני מהצפון), אבל ישנה רשימה של רופאים מומחים באורטופדיה כתף ומרפק באזור המרכז. חלקם כירורגים אמנם, אבל יש גם כמה שלא. מקווה שזה יעזור לך.

מאחלת שתרגישי טוב במהרה

סיגל

בהצלחה, מכתף אל כתף

גם אני עם כתפיים דפוקות וגם אני עברתי דרך האורטופדים שרצו לעשות דברים דרסטיים.
אני עם דלקת כרונית בגיד הקדמי הראשי של שתי הכתפיים, כבר 20 שנה. כתוצאה ישירה של "פגיעת מחשב".

אין לי המלצות. בטח לא באיזור ספציפי. אני בזמנו הגעתי למי שהיה נחשב אז מומחה כתף ארצי וחיכיתי יותר מחצי שנה לתור, בהדסה ירושלים. וזו אי המלצה. לא יודעת אם הוא עדיין עובד, אם חשוב לך אז יכולה לפרט בפרטי, אבל הוא בכל מקרה אורטופד, ואת לא רוצה ללכת לכאלה.

מציעה לך לקבל כמה נקודות מבט על הבעיה, מכמה סוגים של רופאים שעוסקים בתחום, לפני שמחליטה לעשות משהו.

ושוב, בהצלחה ושהכאב ישכך

LeeM18

New member
תגובה

אשמח שתפרטי, ואני כן התעניינתי באורתופד או כל סוג אחר של מומחה העיקר שלא יהיה כירורג, כי כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שישר ימליץ על אופציה ניתוחית וזה הדבר האחרון שאני מעוניינת כרגע.
&nbsp
ההמלצות הן לבעלי, אז אני אמסור לו שאת מאחלת לך שהכאב ישכך, ומאחלת גם לך!

אנסה להזכר בשמו של הפרופסור הזה מהדסה

יש בעיה של זיכרון

ואשלח לך האי המלצה בפרטי.

מנסיוני עד כה, אורטופדים בעיקר ממליצים על פתרונות כירורגיים. שווה לשמוע דיעות מכל מיני סוגים. יש כל מיני תורות של רפואה אלטרנטיבית שיכולות אולי להציע אלטרנטיבות משלהן, וכל עוד זה לא יכול להזיק אולי כדאי לנסות לפני שהולכים על אופציה כירורגית. לא עולים לי עכשיו השמות של התחומים האלה ברפואה אלט' חוץ מאשר קרניו סקראל. לא ניסיתי בעצמי אבל הרבה אנשים אמרו על זה דברים טובים.

לי מה שעשה שינו אדיר, כמעט ברמת נס, אחרי שויתרתי על האופציה הכירורגית היה שיטת פלדנקרייז. העביר אותי ממצב שלא יכולה אפילו להזיז אצבע ולא יכולה לישון מרב כאבים למצב שאפשר לחיות עם הדלקת הכרונית הזו.
היא לא עברה וגם אמרו לי הרופאים שהיא לא תעבור "תצטרכי ללמוד לחיות עם זה".
ולמדתי.
אני חיה עם כאבים ומוגבלות בתנועה, אבל אם אני נמנעת ממה שאסור לי לעשות אז לא מגיעה למצבים קיצוניים.

אז מאחלת לבעלך שילך בדרך עד שמוצאים את הפתרון המתאים עם הקשבה לתחושה הפנימית. לשמוע מה האופציות ומה ממליצים הרופאים, אבל להחליט בסוף לפי מה שאומרת תחושת הבטן.
וסופ"ש טוב

LeeM18

New member
תודה

תודה מהלב על העזרה! אני מאוד מקווה שאצליח למצוא עבורו טיפול מתאים שיקל עליו.. כואב לי כשכואב לו

למעלה