כאבי מחזור

rayaye13

New member
כאבי מחזור

הי לכולן, אני חדשה כאן, מקווה שתוכלו להכווין אותי...
אני בת 38, לא עברתי הריונות עדיין, לא נוטלת גלולות וסובלת כבר שנים רבות מכאבי מחזור קשים המלווים בתחושות עלפון וחולשה וכן שלשולים בתק' המחזור. אני לוקחת כדורי נרוסין שהם היחידים שעוזרים לי אך לעיתים לוקח זמן עד שהם משפיעים על הכאב ולעיתים אני נאלצת לבטל ימי עבודה ונשארת בבית מרותקת למיטה. בעבר התייעצתי עם רופא הנשים שלי האם יתכן ואני סובלת מאנדומטריוזיס והוא אמר שלא - לא ברור לי על סמך מה, הדבר היחיד שהוא הציע לי זה כדורים משככי כאבים דבר שגרם לי פשוט להשלים עם רוע הגזירה ולקבל את הכאבים כחלק מהמחזור. יש לציין כי גם אחיותיי סובלות מאד ממכאבי המחזור הללו. הייתי שמחה אם מישהי תוכל להמליץ לי על רופא נשים באיזור תל אביב שאוכל להבדק ולהתיעץ עימו בנוגע לבעייה, חשוב שיהיה רופא בעל ידע בנושא. אני בקופח כללית. תודה :)

simba1231

New member
רופאים במרכז

בת"א מקבל באופן פרטי סוריאנו, בכפר סבא שיינמן (באזור המרכז יש עוד רופאים שאני לא בטוחה איפה הם מקבלים אבל חיפוש קצר בגוגל של מומחים לאנדומטריוזיס יעזור). תמיד גם אפשר לבקש לקבוע תור למרכז אנדומטריוזיס באחד הבתי חולים (גם אם הקופה לא תיתן התחייבות יכול להיות שזה יוצא יותר זול מרופא באופן פרטי). היחידי שאני יכולה להעיד מניסיון אישי שהוא מאוד מקצועי הוא סוריאנו.
בהחלט נשמע כמו תסמינים של אנדומטריוזיס ונשמע לי שמאוד נכון לגשת להתייעץ עם מומחה לאנדו. אני שנים הנחתי שהתחושה הזאת של העלפון היא פשוט בגלל שהכאב הוא מאוד חזק...
אגב, היות ולא עברת הריונות, הרופא שלך שלח אותך במקרה לאולטרסאונד? מאוד יכול להיות שיראו בו ציסטות (לא בטוח שיראו וזאת ממש לא דרך וודאית לאבחן אבל אם כן רואים זה יכול להעיד שיש סבירות גבוהה לאנדומטריוזיס).
בכל מקרה, תרגישי טוב ובהצלחה.

rayaye13

New member
תודה simba1231 >

אני מבינה שד"ר סוריאנו הוא אכן מומחה בתחום , אנסה לקבוע תור אליו בהקדם. אני קצת כועסת על עצמי שהזנחתי את הנושא ככ הרבה זמן, מקווה שלא גרמתי נזק לעצמי... בכל מקרה המון תודה! עזרת לי מאד :)

simba1231

New member
אל תזניחי

זאת באמת מחלה שכל הזמן מגדילה את הנזק שהיא גורמת. ובלי קשר לנזק, הכאבים האלו זה ממש לא משהו נורמלי ואת לא צריכה לסבול ככה. אני הבנתי כמה זה לא נורמלי לחיות ככה רק אחרי הניתוח. סוריאנו לא הרופא הכי נחמד בארץ אבל הוא סופר מקצועי (אם תלכי אליו הוא גם יעשה אולטרסאונד על הדרך). מקווה שאת בדרך לפתור את הזוועה הזאת :)

לואי84

New member
שלום לך

באמת לא ברור על סמך מה הרופא שלך שלל זאת אבל לצערנו זה קורה יותר מדי.
התלונות שלך מאד אופייניות וגם מאד מוכרות לי (עם הנרוסין והכל...).

ד"ר רון שינמן מקבל גם פרטי וגם דרך קופ"ח כללית. בנוסף, אם את בכללית לא צריכה להיות לך בעיה לקבל הפניה למרפאה בבית חולים מאיר.

בהצלחה

למעלה