כאבי צוואר ושכמות

כאבי צוואר ושכמות

שלום לכולם, אני סובלת שנים מכאבי צוואר ושכמות שמפריע לי על תיפקודי היומיומי. לא התכלו שום בעיות רפואיות רק התכווצות של שרירים שמאוד כואבת. עשיתי טיפולי שיאצו שלא עזרו, אין ספור מסא'זים ועכשיו גם דיקור אבל זה לא ממש עוזר. כדורים גם ניסיתי אבל אני לא ממש בעד. אשמח לשמוע המלצה על טיפול או מרפא שיכול לעזור. תודה רבה

ינוקא1

New member
הי

ראשית עצם זה שאת מטפלת בדברים כך , זה אומר שאת בדרך הנכונה. קיימים הבדלים גדולים בין מטפל למטפל , גם באותה שיטה. כך שאני בהחלט ממליץ לך להמשיך בסוגי הטיפולים שציינת - פשוט לבדוק עוד מטפלים. דברים נוספים שיכולים לעזור - יתכן שהמקור הוא רגשי אן מנטלי , ואז סוגים של הילינג ביו אנרגיה וטיפולים רוחניים וכו' יכולים להיות טובים. טיפולים בתנועה וביציבה כמו צ'י גונג או שיטת אלכסנדר יכולים לעזור. בהצלחה רבה

shahaful

New member
שיטות עבודה שונות

יש מספר שיטות עבודה שונות ברפואה הסינית, אסכולות שונות שעובדות בצורה קצת שונה. לבעיות כאב מסוג זה, עלייך למצוא מטפל שמתעסק עם כאב ובעל ניסיון בכך. לעיתים זה נראה פשוט , אך לא כך הדבר תמיד. ברפואה היפנית, שיטת YNSA, דיקור ע"פ דר' טאן, מתעסקים הרבה בכאב, חפשי מטפלים שמכירים שיטות אלו. כמובן שיש עוד הרבה שיטות ואסכולות לטיפול בכאב. המשיכי לנסות לא שווה לחיות עם כאב ללא הספק. בהצלחה שחף

hakohavim

New member
פיתרון טוב לבעיות צוואר ושכמות

שחף איש מקצוע בעל ידע רחב בתחום הרפואה הסינית והמלצתו מצוינת ! יש שיטת טיפול יעילה ביותר והיא הקזת דם באזורים הכואבים בשכמות ובצוואר, שיטה זו הוכיחה את עצמה לא מעט פעמיים וכן מול עיני וגם אני אישית טיפלתי בשיטה זו לבעיות כאלו וזה אכן אפקטיבי ! אך חשוב לאבחן את הבעיה לעומק כי יכולה להיות מעורבות של אברים שונים בגוף מבחינה אנרגטית שגורמת להתכווצות השרירים באזורים אלו ואולי לחץ נפשי מצטבר בגלל המקום שאת טוענת לכאב שכן הוא מקום שבדרך כלל מצטבר שם הרבה מתח המשפיעה על גבי השרירים. אוכל להדריך אותך באופן אישי לטיפולים שכאלו בפרטי ! בנוסף שיאת דיקור בקרקפת היא שיטה מצוינת על אף שלא פגשתי אותה באופן אישי אך שמעתי עליה רבות וטובות ! בהצלחה !

hakohavim

New member
פיתרון טוב לבעיות צוואר ושכמות

שחף איש מקצוע בעל ידע רחב בתחום הרפואה הסינית והמלצתו מצוינת ! יש שיטת טיפול יעילה ביותר והיא הקזת דם באזורים הכואבים בשכמות ובצוואר, שיטה זו הוכיחה את עצמה לא מעט פעמיים וכן מול עיני וגם אני אישית טיפלתי בשיטה זו לבעיות כאלו וזה אכן אפקטיבי ! אך חשוב לאבחן את הבעיה לעומק כי יכולה להיות מעורבות של אברים שונים בגוף מבחינה אנרגטית שגורמת להתכווצות השרירים באזורים אלו ואולי לחץ נפשי מצטבר בגלל המקום שאת טוענת לכאב שכן הוא מקום שבדרך כלל מצטבר שם הרבה מתח המשפיעה על גבי השרירים. אוכל להדריך אותך באופן אישי לטיפולים שכאלו בפרטי ! בנוסף שיאת דיקור בקרקפת היא שיטה מצוינת על אף שלא פגשתי אותה באופן אישי אך שמעתי עליה רבות וטובות ! בהצלחה !

hakohavim

New member
כאבי צוואר ושכמות

היי שרית, אני מגיב לך על הכאב שלך מכיוון שראיתי בעיני תוצאות מצוינות בעניין וגם היום אני טיפלתי בבעיות כאלו וההצלחות מפתיעות ! חשוב לציין שהתגובה של שחף שהוא איש מקצוע יוצא דופן בתחום הרפואה הסינית ומורה מהטובים שיש בארץ הוא נתן את השיטה המדוברת עכשיו של דיקור בקרקפת שאת האמת לא פגשתי אותה פיזית אך השמועות מגיעות כמו לייזר חזק ואפקטיבי - שווה לנסות !!! אני מכיר שיטה של הקזת דם ביחד עם כוסות רוח על גבי המקום הכואב והיעילות של טיפול כזה מפתיע עד מאד. חשוב לציין שהאזורים שציינת אלו אזורים שיש להם נטייה של הצטברות לחצים באזור ולכן יש לבדוק אפשרויות של אברים אחרים המעורבים בגוף וזאת ע"י אבחנה מדויקת אפשר למצוא את מקור הבעיה. תוכלי לפנות אלי בפרטי שאתן ללך כיוון מתאים - אך שחף היא כתובת מצוינת
בהצלחה

למעלה