כאבי ראש בזמן מחזור

יענה

New member
כאבי ראש בזמן מחזור

מה ניתן לעשות כדי למנוע כאבים שכאלה ובמה ניתן להעזר אם כבר יש כאבי ראש חזקים?

מחזור חודשי

האם המחזור הוא כבד מאוד? האם הוא משבש את מהלך חייך? אם התשובה חיובית ,טיפול קינסיולוגי יכול לעזור.

נמאס לי

יש תופעה שהטיפול הקינסיולוגי לא יכול לעזור לה? בכל הזדמנות את דוחפת את זה, מספיק!

נמאס לנו ממך

מי את גברת בכלל עינת הנכבדה? מישהו מינה אותך לצנזור של הפורום? נדמה לי שלא. התשובה לשאלתך היא ,כן. טיפול קינסיולוגי מאבחן ומטפל בגורם לבעיה. כל בעיה. איבחון הגורם הוא נכון ומדויק. נדמה לי שנמאס לך מעצמך. מציעה לך להירגע. להתאזר בסבלנות ואורך רוח. עצבים, תוקפנות, אגרסיביות כזאת על סף האלימות -לא מוסיפים בריאות!!!!!

אולי כדאי לי לפנות לטיפול קיסיולוגי

כדי לטפל בעצבים ובעובדה שאני לא מסתדרת עם עצמי.. וואו.. את חזקה. אגב, מי זה "לנו"? מי מינה אותך לדוברת הפורום? רוצה לקבל יחס אמיתי? רוצה לקבל התעניינות אמיתי בתחום שבו את עוסקת? תתחילי לתת תשובות קצת יותר עניינות מאשר "יש הצלחות בקינסיולוגיה". יש גם הצלחות בדיקור, בשיאצו, אבל את לא קוראת רק תגובות שמתבססות על המשפט הזה, נכון? את מדברת על אלימות? מההודעה שלך האלימות נוזלת להפחיד. אם ציפית בעצם הכתיבה בפורום לעורר מודעות לתחום שלך ולהרוויח כמה מטופלים חדשים, את עושה ההפך. את לא מעוררת עניין, את רק מעוררת אנטגוניזם, עצוב לי על אנשים כמוך. את ודומים לך גורמים לכל התחום הזה להראות שרלטני ומפחיד עבור חדשים ולא מנוסים. אבל אני כנראה מדברת לקיר... לפחות אני יודעת למי לא לפנות, כמוני יש עוד כמה אני מניחה..

שלום יענה

הבעיה שלך היא אחד מהבעיות שדורשות הבחנה אישית ומדויקת. לכן היתי קודם כל ממליץ לבדוק סיבה לכאבי ראש (מחזור יכול להיות לא סיבה אלא גורם אחרון) בהצלחה מיכאל

כאבי מחזור

יענה היי כאבי ראש בזמן מחזור הם חלק ממה שנקרא PMS - תסמונת קדם ויסתית אם כי לא תמיד התסמינים מגיעים לפני המחזור אלא לפעמים במהלך או אחרי המחזור. אם הכאבים מופעים לפני או מיד עם תחילת המחזור ומאופיינים בכאבים חדים בעיקר הצידי הראש ( בקרקפת מעל האוזניים) וכן באזור הרקות - זה מעיד על חולשה של הכבד . ניתן לנסות ולמנוע את הכאבים ע"י שמירה על תזונה כ4 ימים לפני המחזור ועד סופו להמנע לחלוטין (!) מקפה וקופאין, סוכרים, מטוגן וחריף. להרבות בשתית מים עם לימון ( ושיהיה חמוץ!!!) מומלץ בתקופה זו לנסות ולהתעצבן כמה שפחות ( קשה אבל אם יש דברים הידועים כמעצבנים שווה להתרחק מהם) בכל מקרה ובמיוחד אם כבר החל הכאב ראש כדאי לפנות למטפל כיוון שישנם שמנים וצמחי מרפא שיכולים להקל על הכאבים , כמובן שטיפול ארוך טווח יכול להקל על השנות הבעיה ולעיתים אף פותר אותה לגמרי. אם כאבי הראש שלך שונים לחלוטין ממה שתארתי , אשמח אם תתארי אותם. שבוע טוב יעל

למעלה