כאבי ראש חזקים התחילו בסקוואט

motibari

New member
כאבי ראש חזקים התחילו בסקוואט

משהו מוזר קרה לי היום, התחלתי אימון ובסט הראשון של הסקוואט בחזרות האחרונות התחילו לי כאבי ראש חזקים ביותר בחלק האחורי של הראש, המשכתי את כל 4 הסטים ואז נחתי כמה דקות לפני שהמשכתי בלג פרס והכאב נרגע מעט, בסט הראשון של הלג פרס בחזרות האחרונות הכאבים חזרו ובגדול, נאלצתי לסיים את האימון, כרגע אני 2-3 שעות אחרי סיום האימון ועדיין כואב הראש (פחות אבל כואב).קראתי קצת והבנתי שישנן 2 סיבות לכך:1. עצירת נשימה בחזרות האחרונות בכדיי לסחוט עוד חזרה או שניים (לא זוכר אם באמת עצרתי את הנשימה אבל ייתכן מאוד)2. המוט היה ממוקם לא טוב או שהצוואר היה בזווית לא טובה.אופציה 2 נראתה לי הגיונית יותר אבל חרף העובדה שבלג פרס הכאבים חזרו קצת בלבלה אותי, למישהו יש רעיון ? , האם אפשר להתאמן מחר כרגיל ?

MidNight Flame

New member
אולי זה שומדבר,

קצת לחץ דם גבוה מהסקווט + עצירת נשימה וקצת שינה לא טובה בלילה ולפעמים יש כאבי ראש.
אם אתה גם קצת מצונן וחם בחוץ גם לא מזיק...
תנסה מחר להתאמן בעדינות ולישון טוב כמובן הלילה, מאמין שיהיה בסדר.

motibari

New member
הלוואי, שקלתי לחזור אחה״צ לסיים את האימון

אבל אחזור מחר ואקווה שיהיה בסדר.
&nbsp
תודה על האופטימיות והגישה החיובית

motibari

New member
עשיתי אימון כח ואחריו ריצה היום, הכל בסדר

המבחן האמיתי יהיה ביום רביעי באימון רגליים אבל אני מאמין שיהיה בסדר

taltala013

New member
האם שתית מספיק מים? האם שיחקת בשעות החום? האם בצעת מספיק

תרגילי חימום ומתיחה לפני אחרי וכן בזמן המשחק?

motibari

New member
איזה משחק? עשיתי סקוואט בחדר כושר

שתיתי מספיק מים וחימום עשיתי כרגיל, זה אימון שאני עושה אותו פעמיים בשבוע בלי שום שינוי (למעט משקלים שעולים מדי פעם בקטנה)

taltala013

New member
יכול להיות שהחימום כרגיל הוא לא מספיק ויש לעלות את

את זמן החימום והמתיחות על חשבון האימון.

MidNight Flame

New member
השאלה הבאת מעניינת

אם את לא באה מהתחום ולא מבינה את התחום על סמך מה את מניחה הנחות כאלה?

taltala013

New member
אני זאת שאליה באים לאחר אימון

לא נכון. אני זאת שרואה איך צורת ה"משולש" מעמיסה על הגב התחתון. אני זאת שהורסת את כל המשולשים על מנת להוריד את העומס מהגב. אני עובדת לא פעם גם עם מאמני כושר וגם מול מאמנים מקצוענים בתחומי הספורט השונים וגם הם מסכימים איתי שאין בארץ מספיק מודעות לחשיבות החימום והמתיחות.אני כן מפעילה את הגוף והמון אבל לא בחדרי הכושר.

למעלה