כאבי ראש

צונית

New member
כאבי ראש

אנשי הפורום היקרים, שלום! אני סובלת באופן כרוני מכאבי ראש ומיגרנות. לפעמים מדובר על כאבי ראש קלים ולעיתים על מיגרנות שמשביתות אותי לכל היום (או ימים) ומערבות גם בחילות, הקאות, חולשה וסחרחורות. לאחר בדיקות רפואיות מקיפות נאמר לי שאין לי משהו שניתן לטפל בו ורוב הכדורים הרגילים לא עוזרים במיוחד (אקמול, אופטלגין, אדוויל וכו', מה גם שאני מעדיפה להמנע מלהתמכר למשככי כאבים. אני סובלת בממוצע כשלושה ימים בשבוע מכאב ראש. אם אקח משכך כאבים בכל פעם כזו אני אבלה את רוב ימי כמסוממת
) שאלתי היא, האם קיימת דרך לטפל במיגרנות בשיטות הרפואה הסיניות? תודה למגיבים

RanLoel

New member
כאבי ראש

שלום צונית, הרפואה הסינית יודעת להתמודד יופי עם מיגרנות. גם לנו, כמו לרופאים הקונבנציונלים, יש את האבחנות שלנו. לפי האבחון והאבחנה הסיניים, מטפל מנוסה יוכל להחליט על אסטרטגיה טיפולית שתתאים לך. מנסיוני, הגוף מגיב יחסית מהר לטיפול במיגרנה והתוצאות מצוינות. אני מצרף פוסט בנושא כאבי ראש מהבלוג שלי. בהצלחה, רן

שלום צונית,

אני רוצה להצטרף להמלצה של רן. אחד הנושאים בהם לרפואה הסינית יש בהם הצלחה אדירה, הוא מיגרנות וכאבי ראש. בכלל טיפול בכאבים, ובפרט מיגרנות הייתי אומרת. שילוב של צמחים, דיקור, מגע ותזונה ייתן לך תוצאות בזמן מהיר יחסית. נשמע שאת מאוד סובלת, 3 מיגרנות בשבוע זה ממש מטרד לחיי היומיום! הייתי ממליצה לך בחום לפנות למטפל/ת בקרבתך. אם את זקוקה להמלצות, רק תגידי לנו היכן את מתגוררת רק בריאות! מירב מזרחי - מטפלת ומורה לרפואה סינית Dip. Ac. CH [email protected] 054-2042086

כאבי ראש

שלום לך, לרפואה הסינית וגם לרפואה היפנית יש פתרונות מצויינים לכאבי ראש ו-או מיגרנות. מניסיון טיפולי רב שנים ניתן לטפל ביעילות גבוהה במצבים אלו. החלק החשוב והעיקרי בתהליך הטיפולי הוא האבחנה כדי להבין מדוע את סובלת מכאבי ראש,מגרנות. בריאות, אלון הראל

פורמולה לכאבי ראש

בטח!!!כבר 5 שנים אני נותנת את הפורמולה שלי לכאבי ראש וזה עוזר בכל המקרים בצורה מהירה מאוד .!!!!!כדאי לנסות זו פורמולה שהמורה שלי בסין דר' וואי היה נותן למטופלים עם מגרנות וכאבי ראש בכל הצורות היא עובדת נפלא!!!

צונית

New member
רוב תודות לכם ../images/Emo140.gif

עוד שאלה קטנה בבקשה - האם הטיפול מטפל נקודתית במיגרנה כאשר היא מתחילה או שמדובר בטיפול שאמור למנוע אותן מלכתחילה? אני גרה בנתניה ואין לי בעיה להגיע גם לת"א עבור טיפולים. אני רוצה להחזיר את חיי למסלול הנורמלי, זה לגמרי משבש לי את החיים... :-\

amitdvir tcm

New member
טיפול במיגרנות

שלום צונית, הטיפול במיגרנות ברפואה סינית הוא טיפול מאד יעיל ומוכח מחקרית. אני ממליץ לך לפנות לטיפול של דיקור סיני, אך עד שתחליטי על מטפל מתאים, כמה טיפים לעזרה עצמית: להשתדל להמעיט ככל האפשר בצריכת הקפאין. אם את שותה הרבה קפה (יותר מ-2 כוסות ביום), להוריד בהדרגה את כמות הקפה כדי למנוע תופעות גמילה. להוריד כוס אחת ליום כל שבוע עד שאת מגיעה לכוס אחת ליום לכל היותר. שימי לב לא להוריד בבת אחת! אחת מתופעות הגמילה מקפאין היא כאבי ראש, ובדיוק אותם אנחנו מנסים למנוע... עוד בעניין הקפה, כשאת מרגישה התחלה של מיגרנה (ערפול בראייה/רגישות לאור ולרעש/כאב ראש קל) תשתי כוס קפה, אבל לעולם לא בזמן התקף. זאת מפני שהקפאין מרחיב כלי דם מסויימים ומכווץ אחרים, ובשלבי המיגרנה השונים יש כלי דם שונים שמכווצים או מורחבים. גם עיסוי עצמי יכול לעזור להפיג את הכאב. את יכולה לעסות לעצמך את השריר שבין האצבע הראשונה לשנייה בכף היד (בין האגודל לאצבע המורה) כשכואב הראש. זאת נקודה ששולטת באזור הראש ומוכח מחקרית כי גירוי שלה גורם להפרשת אנדורפינים בגוף (חומר טבעי המשכך כאבים). אני מצרף לך מסמך עם תמונות של שלוש נקודות חשובות לעיסוי עצמי בזמן מיגרנה... עם זאת, הפתרון הטוב ביותר הוא טיפול בבעיה מהשורש, בהסתמך על אבחון מקיף ומקצועי של מטפל מוסמך. מקווה שעזרתי ואם יש עוד שאלות אשמח לענות.

המשפט האחרון של עמית....

הוא החשוב ביותר. כדאי לפנות לטיפול הבודק מהיכן מתחילה הבעיה, למה היא נגרמת, כיצד להמנע ממנה וכיצד להיפתר מהגורם הפנימי היוצר אותה. דבר חשוב נוסף -באמת לטפל. לא לסבול ולומר ככה אני. בהצלחה

היה מצויין, יותר טוב מזה ולא הייתי חוזר ../images/Emo13.gif

כתבתי מעט על הטיפולים שהמורה שלי מבצע. אולי נוכל להפגש בקרוב. דבר איתי בנייד - 057-7416199 או ברגיל. יום טוב

RanLoel

New member
ושוב בעיית הלינק המוכרת....../images/Emo13.gif

נסה לצרף את הלינק שלך דרך "כתובות אינטרנט נילוות" בתחתית הדף.

בהמשך לכאבי ראש

בשבוע האחרון בכל יום בשעה 17:00 מופיע לי כאב ראש (בין הרקות) די חזק שמכריח אותי פשוט להיכנס לישון לכמה שעות (גם לאחר 3 שעות שינה הוא נמשך, כל הלילה). אני חייבת לציין שמעולם לא סבלתי ממיגרנות, ואני מקוה מאוד שלא התחלתי לפתח משהו כזה. אינני שותה קפה/תה עם קפאין ובסה"כ מנהלת תזונה בריאה וטובה. הבנתי שברפואה סינית, גם השעה בה מופיע כאב הראש, היא משמעותית לאבחון וקשורה אולי לאיבר מסויים. הייתי שמחה לדעת בהקשר הזמן, מה יכולה להיות הסיבה. תודה רבה, אפרת

amitdvir tcm

New member
קודם כל רופא

אפרת, אינני יודע בת כמה את, אבל מניח שכבר עברת את גיל ה-20. כל כאב ראש חזק כמו שאת מתארת שמופיע בפתאומיות בגיל הבגרות, ללא עבר של כאבי ראש חייב בדיקת רופא לפני שאת פונה לכל שיטה טיפולית אחרת. ברוב המוחלט של המקרים אין ממצאים חריגים, אך עדיף להיזהר מלהצטער... לאחר אבחון רפואי תקין, תוכלי לפנות ולהיעזר ברפואה סינית, ואני משוכנע שתקבלי מענה. לשאלתך, בהקשר הזמן, השעה מרמזת על כאב ראש כוצאה מהתשה של תמציות הגוף, אותן יש להזין באמצעות תזונה ודיקור, זאת במידה ואין ממצאים פתולוגיים אחרים.

חמש אחה"צ - קוף ותרנגול

חמש אחה"צ היא שעת אלמנט המים. הצ'י שהצטבר בשלפוחית השתן בשעה 15:00 נודד לכליות שם ישהה עד השעה 19:00. 15:00-17:00 היא שעת הקוף ואילו 17:00-19:00 היא שעת התרנגול. רוצה לדעת מה זה אומר?עייני בפוסט שלי במאקו זה, ככה, בשביל ההעשרה האינטלקטואלית. חשוב יותר לגבש עם הרופא שלך אבחנה מדוייקת לגבי טיב כאב הראש החדש הזה. הרפואה הסינית מיטיבה לטפל בכאבי ראש אבל יכולותיה של הרפואה המערבית לשלול סיבות אקוטיות לא יסולאו בפז. בריאות ורק בריאות

למעלה