כאבי ראש..

כאבי ראש..

שמתי לב שאני סובלת מכאבי ראש חזקים (לפעמים עם קצת בחילות) לקראת סיומם של ימים עם הרבה מאמץ ועבודה. (לא מדובר במאמץ פיזי ממש). אשמח לקבל קצת מידע (סיבות אפשריות), עצות והצעות בנושא, לפני שאמצא זמן לפנות לרופא (אם בכלל יש סיבה מספיק טובה). תודה.

כמה שאלות

שלום, חסרה אינפורמציה כדי לנסות ולכוון אותך בנוגע לכאבים. יעזור מאוד אם תוכלי לענות על השאלות הבאות ולספק אינפורמציה אחרת אם קיימת: 1. בת כמה את? ומתי התחילה הבעיה? 2. אופי הכאב. האם בכל איזורי הראש או רק בצידו? האם בצד קבוע? 3. האם מלוה בעוד סימפטומים כמו רגישות לאור וקולות רמים וכד'? ועוד שאלות רבות וחשובות אותם בודאי ישאל כל מטפל אליו תפני בעניין. המלצתי אליך כן לגשת ולבדוק את העניין היות והנושא בודאי פוגע באיכות חייך ואפילו להתחיל בבדיקת ראייה פשוטה אצל אופטומטריסט באיזור מגורייך - יתכן שפגיעה בראיה ועבודה מאומצת (שאינה פיזית כפי שציינת) הן שורש הבעיה על אף שבחילות ולעיתים הקאות הן סימפטום המכוון לבעיית מיגרנה. תרגישי טוב ותמצאי זמן לטפל בעצמך כדי שלא תוחמר הבעיה.

מענה.

1. בשנות ה-20 לחיי. 2. כאב משני צידי הראש, שכאילו לוחץ על המוח משני הצדדים. 3. לא בדיוק.. רעשים קצת מציקים, כי השקט עוזר לכאב לעבור. תודה.

כאב ראש

למרות שזו לא תמונת מצב קלאסית של מיגרנה, אי אפשר באמת לדעת בלי תשאול מעמיק יותר שלדעתי לא נכון לעשות על גבי הפורום. מיקום הכאב ואופיו יכולים להתיישב עם לחץ ועומס - כפי שתארת ולרפואה הסינית יש כלים יפים לטפל בזה. בינתיים נסי להרפות את העומס ולקחת הפסקות רענון כמו שיוסי המליץ לך... שוב ממליץ לך לפנות למטפל שיאבחן אותך בצורה מדוייקת ויעזור לך להתגבר על הבעיה. אגב, בעיית ראיה לרוב מתבטאת בכאב בעל אופי שונה מעט... תרגישי טוב

ינוקא1

New member
בנוסף לדברי אבי :

כדאי מידי פעם לקום מהכיסא , לעשות סיבובים עם הראש , לעצום עיניים , לנשום , להרפות.

RanLoel

New member
כאבי ראש וסטרס

ערב טוב, סביר שהסיבה לכאבי הראש היא סטרס כמו שענו פה החברים לפני. לסטרס שאנו חווים בחיים יש תכונה מכווצת. כתוצאה מהסטרס מתכווצים כלי הדם האחראים על זרימה הרמונית של דם מחומצן אל הראש והמוח ונוצר כאב ראש. כדאי מאוד לראות מטפל ברפואה סינית כמו שכבר נאמר אבל בינתיים שתי הצעות: הראשונה - נסי לתרגל יוגה או מדיטציה או כל טכניקה אחרת שביכולתה לנטרל את הסטרס. תרגול קבוע של פעם פעמיים בשבוע עשוי להשיב לגוף את זרימת הדם החופשית ולמנוע את כאבי הראש. השנייה - אם יש לך בן זוג, בקשי ממנו שיעסה בעדינות את איזור העורף, השכמות והצוואר שלך. עיסוי עדין יוכל לחמם את המקום, להרחיב את כלי הדם ולהפחית משמעותית את עוצמת הכאב. הרבה הצלחה, רן

כאבי ראש

היי, אני חושבת שלא צריכה להיות מניעה לעשות בירור משני הכיוונים- גם ללכת לרופא, וגם לחשוב מה אפשר לעשות בדרכים אחרות- למשל עם הרפואה הסינית. אכן, חסרים פרטים, אבל בכל מקרה, אנחנו לא עושים אבחנות דרך מסך מחשב, והנכון יהיה לפנות למטפל שיוכל לאבחן אותך בצורה מדויקת. אני יודעת שהרבה יותר קל לקבל איזו המלצה בפורום, אבל אני לא חושבת שזה מאוד אחראי, ואני גם בטוחה שאת מעדיפה לעשות טיפול שיעזור לך באמת לפתור את הבעיה ולא יהיה סתמי ושטחי. כפי שהמליצו לך כאן, אפשר לשלב בין טיפולי דיקור לבין מגע, ואני הייתי מוסיפה לבדוק גם עם רופא משפחה, להיות עם יד על הדופק זה אף פעם לא משהו רע.
תרגישי טוב, יעל

למעלה