כאבי ראש

כאבי ראש

אמנם בינתיים רק 11 איש ענו לסקר שלי, אבל רוב העונים הגדול (מעל 50%) ענו שהם לוקחים כדור אקמול. אז תדעו לכם, שכדורים, ככל שאתה צורך יותר אתה צריך יותר, כי הגוף מתרגל והרף עולה, ושכאב ראש עשוי להיות סימפטום לאיזה חוסר איזון אחר שעד שלא תטפל בו, לא תיפטר מהכאב. אני מציעה שרשור של דרכים להקל על כאבי ראש, ואני אתחיל: כשכואב לי הראש, אני אוכלת לי חצי אשכולית, או מכינה תה קמומיל, עם מרווה, רודה, וקצת לבנדר (כי זה עושה תה טיפונת שמנוני, לכן אני שמה טיפונת), והולכת לישון.

Rascal

New member
אני שותה 2 כוסות מים ועושה רייקי.

וכאב הראש נעלם אחרי 5 שניות.

הרהרנית

New member
ואני שותה מים

מתקלחת ועושה רייקי. וזה בדרכ מתפוגג. במקרים יותר קיצוניים עושה תרגילי נשימה ותרגילי הדמיה

adigreen

New member
כן מאד. זה קורה לי רק לאחר שתיית

מים ללא תוספים, נטו מים. אלעד

צרבת ממים

יש מצב שמשהו רגיש יותר מהנורמלי במערכת העיכול שלך? זה נשמע לי ממש מוזר שמים עושים לך צרבת... גם מים מינרלים? אולי המים הקשים של הברז? אתה מעשן? אוהב מנטה באופן מיוחד? צורך הרבה קפאין או אלכוהול? או שוקולד?אגב, לעיסת מסטיק לא מנטה, מסטיק בטעם פירות יכול לעזור לך לזה, כי הוא יגרה את בלוטות הרוק ויסתור את החומציות שאתה מרגיש בוושט...

adigreen

New member
../images/Emo9.gif לא מעשן, שונא מנטה חזקה, צורך

מעט מאד קופאין ואלכוהול, אוהב מסטיק בתנאי שזו חתיכה קטנה. מים מינרליים חלקם כן וחלקם לא כנראה תלוי בהרכב המלחים שבהם. אלעד

tomerit

New member
שאלות מנחות

1. יש נפיחות בטנית אחרי אוכל? 2. יש רעשי בטן? (בורבוריגוס) 3. כאבי גב? 4. כאבי ברכיים? 5. מה יחסך לטעם המלוח?

tomerit

New member
מוזר אבל..

אני שותה קפה כשכואב לי הראש. כמה שזה לא בריא, אני מכורה לקפה ולרוב כואב לי הראש כי שכחתי לשתות קפה באותו היום.

milavner

New member
כאבי ראש

שיש לי כאב ראש ,אני "עושה" ביו-אנרגיה והכאב חולף בזמן קצר. כמי שאחד שסבל מכאבי ראש רציפים ,אחד הדברים ששמתי לב הוא,שכדאי לתפוס את שלב המקדים של הכאב ראש "ולסמן" את ההרגשה.בשלב הזה קל לטפל גם במשכי כאבים וגם באנרגיה. לאחר זמן מסוים שזיהיתי את את הסימן הגעתי למצב שאני יכול לדעת לפני הסימן ולטפל. תנסו

למעלה