כאבי ראש

EsTuSh16

New member
כאבי ראש

שלום, אני בת 17 וכבר 3 שבועות יש לי כאבי ראש חזקים בצד שמאל של הראש בשני הצדדים וגם בקרקפת וזה כאבי ראש לוחצים מאוד ... עשיתי כבר בדיקות דם והכל תקין וצילום של הסינוסים והייתי בבדיקה נורלוגית והכל בסדר... המספר במשקפיים גם בסדר.. יש לי רק קצת לחץ דם נמוך ממה שגילו.. והרופא שלח אותי לעשות בדיקת סיטי אם הכאס לא יעבור בקרוב.. ואז אמרו לאמא שלי שכדאי לנסות הומופט לפני הסיטי כי עדיף לא לעשות סתם סיטי.. בקיצור הומופט יכול להעביר את הכאבי ראש.. בעיקרון אני גם לא יודעת מזה הומופט.. מקווה שיעזור לי כי אני כבר לא יכולה עם הכאבים האלו! ואני חייבת משהו שיעזור לי! תודה!

clipsa

New member
אסתוש שלום

טיפול הומאופתי יוכל לעזור לך רק לאחר שיהיו בידייך התשובות מהברור ברפואה הקונבנציונלית. כאשר הולכים להומאופת חשוב לספר מהו האבחון הרפואי. יש אפשרות להפגש עם הומאופת לפני הסיטי על מנת שההואופת יאסוף את המידע לבחירת התרופה אולם המידע לא יהיה שלם לפני שיהיה בידייך התשובות. בכל מקרה ביקור אצל הומאופת קלאסי אינו בא להחליף את השלמת הבירור הקונבנציונלי. שולמית

EsTuSh16

New member
אהה הבנתי...

אבל בטוח הוא לא יוכל לעזור לי לפני הבדיקת סיטי..?? כי עשיתי עוד הרבה בדיקות שלא הראו כלום! ורק רציתי שתגידו לי אם שמעתם על מקרים שההומופת עזר לכאבי ראש.. תתנו לי תקווה לזה אני כבר ממש ממש מיואשתתת!!!

לי זה עזר... הבעייה הייתה לא

הייתה רק כאבי ראש... אבל הייתי במצב של לקום עם מיגרנות כמה פעמים בשבוע וזה חלף תודה לאל ולרמדי כל טוב דניאל

שלום לך

אני חושב ששולמית התכוונה לומר שבדיקת ה CT תיתן להומיאופת הבנה לגבי המצב וסוג של ביטחון שאין מדובר בעיניינים שהזנחתם לא רצויה, וכן ההומיאופת ישמח לדעת שהחולה מבוטח בקופת חולים ונמצא במעקב, כך שכל האחריות אינה נופלת רק עליו. ההומיאופתיה כשיטת ריפוי אינה נזקקת לבדיקות כל שהן. היא תרפא גם בלעדיהן וגם בג'ונגלים ובשממות. אבל מאחר ובימנו יש אפשרות לקבל תמונת מחלה רחבה יותר, לא יזיק ואפילו יועיל לקבל אבחנה גופנית, מדעית מפורטת ככל האפשר אודות המצב. אבל שוב, האבחנה אינה קובעת או מהווה תנאי מוקדם לקבלת טיפול הומיאופתי.

למעלה