כאבי ראש,

• פותח הנושא Yin
  • פורסם בתאריך

Yin

New member
כאבי ראש,

האם יש תחליף טוב לאקמול לסוגיו, טבעי כמובן? תודה Yin

Talia E

New member
תלוי במקור כאב הראש...

היות שברפואה הוליסטית מטפלים במקור הבעיה, ולא רק בסימפטומים, אין "אקמול טבעי" אחד שמתאים לכולם. לכן, יש לאבחן את המקור (מה לעשות, אצל מטפל
). אצל רבים כאבי ראש נובעים ממערכת העיכול, וישנו אבחון/טיפול שניתן לעשות באמצעות שמנים אתריים (אם זה עוזר, יודעים שזה ממע´ העיכול, ואם לא - יודעים שזה לא, ובכל מקרה זה לא מזיק...). אצל אחרים, כאבי ראש יכולים לנבוע ממתח/תפיסות באיזור הצואר והשכמות שמקרין כלפי מעלה. אצל אחרים, זו יכולה להיות מע´ הורמונלית לא מאוזנת... חוסר איזון אנרגטי... ניתן לבצע אבחון "סיני" על-פי מיקום כאב הראש (איפה בראש?), זמן הופעתו (באיזה משעות היום, בד"כ; האם קורה במצבים ספציפיים?) ואופיו (חד/הולם/עמום/איך הוא מוקל? ועוד) - אולם בלי לראות את המטופל, זה אבחון "שכלי" משהו, ולא כזה שהתרחש בראייה, ולכן יש לקחת אותו בערבון מוגבל. אפשרויות טיפול הן בהתאם לאבחון...

Yin

New member
תודה, האמת שמקור הכאבים

היה תהליך ניקוי של הגוף, חשבתי שאולי יש אקמול טבעי כזה או אחר שיכול לטפל בסימפטומים, בלי להשאיר שאריות אקמול בכבד. אני מכיר מספר נקודות לחיצה + טכניקת נשימות שיכולות להקל על כאב ראש, מבלי להגיע למקור. Yin

../images/Emo13.gif ס ב ל נ ו ת . . . ומ י ם ../images/Emo13.gif

כאבי ראש הם חלק בלתי נפרד מתהליכי ניקוי הדרך הטובה ביותר לשחרר אותם היא לשתות ולשתות ולשתות המון המון מים בתהליכי הניקוי התאים משחררים רעלים לדם מציאות הרעלים היא שגורמת לכאבי הראש שתייה מרובה מסייעת לגוף לשטוף את הרעלים מהר יותר החוצה ובכך, מקלה על כאבי הראש...
אקומול - טבעי או אחר, נוגד את פעולת הניקוי... יותר מזה, אקומול רגיל, מעמיס על הכבד ובכמויות גדולות, או לאורך זמן - פוגע בו שבת שלום
, נאוה

Talia E

New member
נסה

לאזן את השדה האנרגטי שלך באופן ספונטני: תנועות, נשימות, תנוחות... אתה יכול גם להעזר בידיך ולעשות מעין איזון הילינג לעצמך. האם הצלחת להבין אותי? (נדמה לי שכן, לאחר קריאת הודעות שלך בפורומים השונים) אגב, האם אתה בטוח שטכניקות הלחיצה והנשימה שאתה מכיר לא מגיעים למקור?

Yin

New member
תודה, הכאבים חלפו להם

זה היה בעיצומו של תהליך ניקוי. כאבי ראש יכולים לנבוע ממספר מקורות, אחד השכיחים הוא מערכת העיכול (חום), נשימות או לחיצות (בידיים או בראש) מפיגות את הכאב - זמנית בלבד. בכל אופן כרגע נראה שנגמרו הכאבים, אני מקפיד על שתייה מרובה, אכילה מעטה יחסית, מתרגל את תרגיליי ובינתיים הכל בסדר וכך גם אמור להמשיך להיות עד אין קץ. וכן, הבנתי אותך, וללא קשר זה אחד מהמטרות של תרגול יומי של טאי צ´י, צ´י גונג ועוד מספר דברים דומים.

m_katzmann

New member
מה אם תרגילים לראש?

אין טוב מאויר צח וכמה תרגילים להזרמת הדם למוח.מנוחה ורגיעה תרגילי נשימה, חיוך רחב, עשייה למען מישהו שבמצוקה גדולה ממך וים של אהבה. מאיה

למעלה