כאבי ראש

חסרים פרטים..

היי, אנא ציין את מינך וגילך.. ממתי כואב הראש ואשמח לקבל תאור של היכן הכאב. האם הכאב חזק כמו פטישים או עמום וכבד, האם יש תסמונות נוספות כמו חולשה עייפות? . האם נשללו בעיות ראיה ? האם עברת בדיקה מקיפה אצל רופא קונוונציונלי? איך אתה ישן בלילה? איך אתה מתעורר בבוקר? האם אתה טיפוס עצבני/ לוקח הכל ללב? האם אתה שותה מספיק? ו / או כל דבר אחר שנראה לך רלוונטי.. יום טוב יעל

משיייי

New member
ללכת לבדיקות כדי לשלול

דברים מה שאני לא עשיתי והנה עכשיו אני כבר חודש עם כאבים איומים לאחר שמצאו לי קריש דם מקווה שתרגיש/י תוב

עודף צבעים כחול, סגול ושחור? לך על

הצבעים צהוב, אפרסק ורוד וזהוב. אם אינך משתמש בצבעים אלו נסה להתבונן במשהו סגול למשך כמה דקות כל יום, אפילו מפית. אפשר לקחת חלוק של גביש אמטיסט, לשטוף היטב במים מינרלים (או לטהר 3 יממות במים רגילים עם קורטוב מלח ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים, קרים. לשים על הראש לעצום עיניים ולהתרכז בנשימות דרך האף ונשיפות דרך הפה. לקחת גביש בוז´י ולשים על הראש, לא להזיז את הגביש בעקבות תזוזת הכאב אלא להמתין כמה דקות עד שהו נעלם. יש גבישי בוז´י בחנות של מורנו מינרלים במרכז ספרא בחיפה, בחנות של מורנו מינרלים בדיזינגוף סנטר (כי רק הם מיבאים את האבן האמיתית), בחנות של תקופת האבן בירושלם וכן חנויות הגבישים יכולים להזמין ממורנו. כשלמורנו יגמרו הריני מחזיקה כמה עשרות לתלמידי תרפיה בקריסטלים אך אמכור גם לסובלים. (אין צורך לקנות שני גבישים!). כמובן חשוב ללכת לבדיקה רפואית-מדעית כדי לברר שהכל בסדר וזה מתחום העניינים שהרפואה לא יודעת מה הסיבה להם. קיימות שיטות טיפול אחרות, נוספות אך חשוב לדעת האם יש סיבות ספציפיות לכאבים, לפני שמציעים טיפול. ברכות לבביות, אסתיה

למעלה