כאבי רגליים

אליאלוש

New member
כאבי רגליים

כבר תקופה ארוכה עם כאבי רגליים שמעיקים מאוד על שגרת היום שלי. מדובר בכאבים לכל אורך הרגל - בכפות רגליים ובקרסול , ולעיתים קרובות גם בשוקיים ובברכיים. זה קורה לי בין אם אני יום ארוך בחוץ על הרגליים או אם רק קפצתי החוצה לשעה , אחרי כמה דקות של הליכה או עמידה אני כבר מרגישה שהרגליים ממש מתאמצות ומתחילות לכאוב. ואם אני כבר עומדת יותר מכמה דקות אני מרגישה שהרגליים פשוט עומדות עקום כי אם אני עומדת ישר זה פשוט מצריך ממני מאמץ רב. רציתי לשאול האם יש ברפואה הסינית טיפול שיכול לסייע לכאבים האלו ולהחזיר את הרגליים "ללכת בדרכים ישרות"?

RanLoel

New member
כאבי רגליים ורפואה סינית

שלום אליאלוש המצב שאת מתארת דורש אבחנה עמוקה יותר. קודם כל אבחנה של אורטופד. יכול להיות שאת נועלת נעליים לא מתאימות, יכול להיות שהכאבים נובעים מבעייתיות בגב ובעמוד השידרה. כדאי לבדוק קודם כל באמצעים מערביים. מהצד שלנו, לרפואה הסינית יש לא מעט כלים להתמודדות עם הכאב. כמובן שגם הטיפול הסיני כרוך באבחנה והבנה של מצב הגוף הכללי. הטיפול לרוב יכלול דיקור וטווינא, טכניקת עיסוי שתפקידה לעודד את זרימת הדם והאנרגיה לרגליים. מטפל מנוסה יוכל בהחלט להקל על הכאב. בהצלחה, רן

תוספת לדברי רן

היי, רק אוסיף שאפשר לשלב בין שתי שיטות הטיפול, ובמקביל לבירור האורטופדי, אפשר גם להתחיל את הטיפול ברפואה סינית, שיוכל להקל עליך מאוד. תרגישי טוב, יעל

ינוקא1

New member
הטיפול הטוב ביותר

שאני מכיר לכאבי רגליים וגב זה רפואה סינית. רצוי שילוב של דיקור ומגע. בבעיות כאב רפואה סינית עושה נפלאות יותר מאשר כל תחום אחר. בהצלחה.

shovalili

New member
אכן טווינא במצב הזה ...

יכולה לשפר פלאים את מצבך... מטפל יוכל גם להנחות אותך לעמידה נכונה יותר (אם יראה צורך בכך) ואולי גם תרגילים לחיזוק שרירי הרגליים ושיפור היציבה. אין ספק שרצוי לפנות לאורטופד (ובטח גם המטפל ירצה לראות אבחנות של אורטופד... אני הייתי רוצה לפחות
) אבל במקביל כפי שכבר נאמר, יש הרבה מה לעשות על מנת לשפר את איכות החיים שלך... דרך צלחה

yasminclinic1

New member
מצטרפת לכל ההמלצות

ומוסיפה את הרפלקסולוגיה שגם תורמת להקלה כללית בגוף לכאב ובעיקר בכפות הרגליים....טיפול גם מפנק ומרגיע ובעיקר מטפל ועוזר למגון בעיות...

למעלה