כאבי שיניים

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
כאבי שיניים

מכירים תרגיל ביוגה או משהו שעוזר לכאבי שיניים ? (יכול להיות גם תרופות סבתא חוץ ממי מלח ותה קמומיל)

יוגי בר

New member
שין שן

היי לך. אז ככה: 1.יוגה היא תרופה אבל לא תרופת פלא 2. ולמקרה שלך- בלי להכנס לגופו של מקרה. יש יכול לנבוע מהשן מהחניכיים זה יכול להיות מכל דבר. אז למקרה כזה... משתמשים בשתי אפשרויות, והנה הטובה: א. קונים עשב חיטה סוחטים אותו ומגרגרים בפה- ואפילו משפשפים במיץ את החניכיים. פיצוץ של עבודה על הפה. מיץ עשב החיטהמנטרל רעלנים מחטא את הפה כמה טיפולים כאלה והפה שלך יתחדש והשיניים, כמובן, יתחזקו והכאבים יעלמו. את המיץ שבחלל הפה אפשר כמובן לשתות ללא חשש. איך זה? בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

foxx

New member
תודה

אני אשמור לפעם הבאה את הטיפ, הפעם זה היה זקוק לטיפול שורש. יש את האריה, שעיניים מסתכלות למעלה ואז מוציאים לשון ומרחיבים את העיניים בנשיפה חזקה, פעם אמרו לי שזה עוזר לפנים, אולי זה גם עוזר לחניכיים :)

LCA

New member
איך זה עוזר לחניכיים?

אבל שווה לנסות

יוגי בר

New member
איך זה עוזר

היי לך אז ככה: 1. המצב הרפואי מה זה חניכיים דלקתיות? זה בעצם די פשוט חניכיים מודלקות(אדומות) הינו מצב בו מתרחשת פעילות בקטרייאלית מוגברת. ז"א על השן נוצר רובד של פלאק(מצע חיידקי שלא נוקה) חיידקים אלו מפרישים במהלך פעילותם כל הזמן רעלניים. וזה גורם לשני מצבים: מצד אחד נמסה עצם השן(אותו חלק קשה המחזיק את השן במקומה) ומהצד השני החניכיים מודלקות ונהפכות להיות אדומות ומדולדלות(אין להם בדיוק על מה להיות) 2. הפתרון הטבעי מה עושה מיץ עשב החיטה? בפשטות. מפסיק את התהליך. ז"א מפסיק את הפעילות הבקטריאליית- מנטרל את הפרשת הרעלנים. מבריא- ממש מבריא ומחזק את החניכיים.(הן חוזקות להיות ורודות בחזרה). בנוסך לימבה, ויטמינים, מינרליים, אנזימים ושאר דברים טובים שהוא מזרים לגוף. 3. התהליך איך עודים עך החניכיים? א. לוגמים מעט מיץ ומתחילם לגרגר בפה. מחזיקים כמה דקות ובולעים. ב. מעסים עם המיץ בעזרת האצבעות/מברשת שיניים את החניכיים לאורך שתי הלסתות. למשך כמה דקות ושוטפים. תביני, מיץ עשב חיטה-זה כמעט 80% כלורופיל. המזון הבטעי ביותר שקיים על פני כדור הארץ. לא דורש אפילו עיכול.נספג מייד דרך דפנות הקיבה. אז איך את אומרת: שווה לנסות. שווה לאללה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

LCA

New member
יוגי בר

אני בטוחה שמיץ עשב החיטה עוזר.. בשאלה שלי התכוונתי איך "אסאנת האריה" יכולה לעזור לחניכיים...

יוגי בר

New member
אריה בחמסין

היי לך אז ככה: 1. החדשות הרעות: אסאנת האריה לא עוזרת לחניכיים. 2. החדשות הטובות: האסנה הזאת עוזרת לניקוי הליחה ממעברי הנשימה ויסות לחצים בבית החזה ועוד... בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה