כאבי שרירים ופרקים

ורד 59

New member
כאבי שרירים ופרקים

אלו שמנים יכולים להקל על כאבי שרירים ופרקים?

זו שאלה כללית מידי,

והמלצות לשאלתך היא בגדר המלצה רפואית. מאד כללי, צריך פירוט... איזה שרירים? אילו מפרקים? האם מקרין לאזורים אחרים? וכו... אם תפרטי יותר על ההסטוריה של הכאב ועל גיל המטופל וכו, אוכל לעזור יותר. האם טופל אצל רופא? עבר אבחון?

ורד 59

New member
תשובה מפורטת יותר.

אני בת 59 חולה בדלקת פרקים מגיל צעיר. בזמן האחרון כואבים לי מאד השרירים במיוחד ברגליים. גם באמצע עכוז ימין. לא מקרין לרגל. השרירים כאילו נתפסים לי לא משוחררים. בזמן מנוחה הרגליים "קופצות" ואז עוד יותר נתפס לי. אני משתמשת בארניקה, טראומייל ומשחה סינית. האם יש עוד מה להקל, או למנוע את כיווץ השרירים - במיוחד ברגליים. תודה מראש. אני מתמודדת עם כאב, אך לפעמים יותר מדי כואב.

בעיה ב-2 מישורים

בלי קשר לדלקת הפרקים ולכאבי השרירים אם את מתלוננת על התכוצויות שרירים ברגלים "בזמן מנוחה הרגליים "קופצות" ..." את כנראה נמצאת במחסור של סידן ומגנזיום בגוף ואת צריכה תוסף שימי לב שתוסך הסידן יהיה על בסיס ציטראט עם מגנזיום וויטמין D, בהצלחה

0 אור 0

New member
לא כדאי להתאים את התוספים באופן

אישי ולאחר אבחון?? אני הייתי ממליצה למומחה ולהתאים טיפול

כן,אבל

אני עוסקת במקצוע פארא רפואי,תוספי מזון,ארומטרפיה,וקוסמטיקה. העצות ניתנות על סמך ידע וניסיון. תוספי מזון-תוספים אותם אנו לוקחים לשיפור איכות חיינו כתוצאה מחסרים של ויטמינים מינרלים ועוד החסרים נוצרים ממס' סיבות: גיל תקופות בחיים מחלות תרופות וכו' יש תרופות המזרזות בריחת סידן מהעצם,התכוצויות שרירים ברגלים הם תופעה הנגרמת כתוצאה ממחסור במינרלים:סידן ומגנזיום. אני מסכימה שיעוץ אישי הוא הטוב ביותר אבל בפורום אם מבקשים עצה אני נותנת ומקווה שהשואל יפנה ליעוץ מעמיק יותר. יום טוב.

ורד 59

New member
תודה על העצה

אני לוקחת קלציוויטה כדור שנמס במים. כנראה לא מספיק לי.

למעלה