כאבי תופת ולחץ בכפות הרגליים :

TheChessMaster

New member
כאבי תופת ולחץ בכפות הרגליים :

לפעמים זה קורה לי סתם ככה . לפעמים אם אני הולך יום אחד בחוץ ברגל הליכה רגילה לא מהירה ל 4-5 קילומטר למחרת בבוקר שתי הרגליים מתנפחות לי בכפות רגליים ומלא סימנים אדומים נראה כמו שטפי דם ואני לא מסוגל לדרוך על הרגליים . גם במצב שכיבה במיטה הכאבים הם כאבי לחץ אדירים בלתי נסבלים וגם לפעמים כמה שעות אחרי אני קם מהמיטה ופשוט נופל לא מסוגל לדרוך על הרגליים . אני מרגיש בכפות הרגליים את הכריות בכל כף רגל מקדימה ומאחורה פשוט מנופחות וכשאני מסתכל על הכפות רגליים יש כתמים אדומים . ההרגשה זה כאבי לחץ אדירים גם אם אני שוכב במיטה והרגליים באוויר או על כרית הכאבי לחץ פשוט ברמה בלתי נסבלת . אני מדבר על כאבים פשוט מטורפים . השאלה ממה זה נובע ? משקל יתר ? חוסר כושר ? הליכה לא נכונה ? לדוגמא עכשיו יש לי קצת מהכאבים האלה ברגל שמאל בלבד כרגע . ולא עשיתי שום הליכה . מה שמעניין זה שלפחות פעם בשבוע אני משחק כדורסל עם חברםי מהעבודה ברמה גבוהה במשך שעה וחצי רצוף לפעמים ושם אנחנו רצים הרבה מאוד ואף פעם אחרי הכדורסל אין לי את הכאבים האלה . הם קורים לי רק אחרי הליכה לפעמים או סתם ביום יום . תודה על העזרה באבחון הבעיה והאם היא נפוצה .

אבחון

שלום רב, מה שאתה מתאר נשמע באמת לא נעים ומאוד מציק. אני מציע לגשת לרופא ומשם לקבל הפניה לבירור יותר ספציפי. חשוב לבדוק את זרימת הדם שלך, את הנעליים, לבצע בדיקות דם ולבדוק רמה של חומצת שתן ועוד כמה מבדקים שהרופא ירצה לעשות. צריך לראות האם זה נובע כתוצאה מלחץ מכאני או שזה ענין עצבי, או בעיות של זרימת דם או ענין מטבולי. בהצלחה!

למעלה