caps lock1
New member
כאב בגב התחתון
שלום.
אני בן 24 ומאז שאני זוכר את עצמי היה לי מאוד לא נוח לעמוד במקום אחד למשך 10 דקות רצוף, לאחר פרק זמן של רבע שעה כבר הייתי מרגיש כאב בגב התחתון וצורך לכופף את הגב לפנים ולמתוח את השרירים.
אותו דבר בהליכה מתונה, לאחר עשר דקות המצב ממש בלתי נסבל.
בהליכה מהירה דווקא לא כואב, אולי כי שרירי הבטן מתוחים?
גם בישיבה ממושכת, למרות שאני משתדל מאוד לשבת זקוף ואפילו להשען על המרפקים (תוך כדי שמירה על גב ישר..) כדי להפחית את העומס על הגב עדיין לאחר שעתיים בערך הגב התחתון כואב.
בתקופה האחרונה המצב ממש מפריע לי וגורם אי נוחות גדולה.
בתקופה האחרונה כואב לי גם הברכיים לפעמים ולאחר ישיבה של חצי שעה בערך אני מרגיש צורך עז למתוח את הרגליים לפנים.
כך גם בנהיגה.
הייתי אצל כמה וכמה אורטופדים בשנים האחרונות, כולם אמרו שאין שום בעיה בגב והמליצו על פיזיוטרפיה - לגב התחתון.
וכן פיזיוטרפיה לברכיים.
מעולם לא הלכתי.
קבעתי כבר תור אבל הוא רק עוד שבועיים.. עד התור האם תוכלו לתת הסבר מפורט יותר לתופעה?
וכן האם שייך לעשות תרגילים ספציפיים בבית גם ללא הכוונה ראשונית של המומחה?
אם כן אשמח ללינקים לתרגילים.
תודה רבה.
נ.ב
היום ישבתי מול מחשב ברציפות למעלה משלוש שעות והגב התחתון ממש כואב לי.
שלום.
אני בן 24 ומאז שאני זוכר את עצמי היה לי מאוד לא נוח לעמוד במקום אחד למשך 10 דקות רצוף, לאחר פרק זמן של רבע שעה כבר הייתי מרגיש כאב בגב התחתון וצורך לכופף את הגב לפנים ולמתוח את השרירים.
אותו דבר בהליכה מתונה, לאחר עשר דקות המצב ממש בלתי נסבל.
בהליכה מהירה דווקא לא כואב, אולי כי שרירי הבטן מתוחים?
גם בישיבה ממושכת, למרות שאני משתדל מאוד לשבת זקוף ואפילו להשען על המרפקים (תוך כדי שמירה על גב ישר..) כדי להפחית את העומס על הגב עדיין לאחר שעתיים בערך הגב התחתון כואב.
בתקופה האחרונה המצב ממש מפריע לי וגורם אי נוחות גדולה.
בתקופה האחרונה כואב לי גם הברכיים לפעמים ולאחר ישיבה של חצי שעה בערך אני מרגיש צורך עז למתוח את הרגליים לפנים.
כך גם בנהיגה.
הייתי אצל כמה וכמה אורטופדים בשנים האחרונות, כולם אמרו שאין שום בעיה בגב והמליצו על פיזיוטרפיה - לגב התחתון.
וכן פיזיוטרפיה לברכיים.
מעולם לא הלכתי.
קבעתי כבר תור אבל הוא רק עוד שבועיים.. עד התור האם תוכלו לתת הסבר מפורט יותר לתופעה?
וכן האם שייך לעשות תרגילים ספציפיים בבית גם ללא הכוונה ראשונית של המומחה?
אם כן אשמח ללינקים לתרגילים.
תודה רבה.
נ.ב
היום ישבתי מול מחשב ברציפות למעלה משלוש שעות והגב התחתון ממש כואב לי.