כאב בכף היד

בתיה ג

New member
כאב בכף היד

מזה כשבועיים יש לי כאבים בשורש כף היד השמאלית כמו מזה זמן רק כאבי גב צוואר ושרירים מפושט בכל הגוף, עשיתי צילום ביד ויש שינויים ניווניים, עשיתי בדיקות דם שתוצאותיהם: c-reactive - 1.54

rheumatoid -10.10

ESR - 42

כמו כן אני סובלת מאוסטופורזיס,לחץ דם גבוה, סכרת וכולסטרול, ולאחרונה הרופא אומר שיש לי פיברמאלגיה, האם לדעתך עקב בדיקות הדם יכול להיות שאני בעצם סובלת מראמטיזם?

בדיקות דם

המילה ראומטיזם היא שם גדול שמתאר הרבה דברים. בדיקות הדם שלך מעידות שיש עלייה במדדי הדלקת, אך אבחנה של מחלה ראומטית כלשהי אינה מתבססת על בדיקות דם בלבד וכשאנחנו פוגשים מטופל אנו בוחנים את תלונותיו, בדיקתו הגופנית ורק בסופו של דבר נעזרים בבדיקות הדם וההדמיה. ולכן לפי בדיקות הדם שלך לא נוכל לבסס אבחנה ברשת..

בדיקות דם

המילה ראומטיזם היא שם גדול שמתאר הרבה דברים. בדיקות הדם שלך מעידות שיש עלייה במדדי הדלקת, אך אבחנה של מחלה ראומטית כלשהי אינה מתבססת על בדיקות דם בלבד וכשאנחנו פוגשים מטופל אנו בוחנים את תלונותיו, בדיקתו הגופנית ורק בסופו של דבר נעזרים בבדיקות הדם וההדמיה. ולכן לפי בדיקות הדם שלך לא נוכל לבסס אבחנה ברשת..

בדיקות דם

למעלה