כאב גב בזמן אימון אחרי תאונה

r3dt4g

New member
כאב גב בזמן אימון אחרי תאונה

שלום רב
ברצוני להתייעץ כיצד לפעול הלאה
באפריל השנה הייתה לי החלקה עם האופנוע
נפלתי על הגב בצורה די קשה, הייתי במיגון מלא ככה שלא היו חבלות, וגם לא נזק שניראה לעין, אבל בכל זאת נסעתי למיון לעשות צילומים
מאז שמתי לב שיש לי הקרנות של כאב בצד שמאל בגב התחתון, וכאב בעמוד השידרה בזמן אימונים

הלכתי לאורטופד, שהפנה אותי לפיזאוטרפיה
שם אחרי כחודשיים של טיפולים, שאלתי את המדריך אם אני יכול לנסות לרוץ, הוא אמר שכן אבל בהדרגה
יום אחרי יצאתי לריצה של 15 דקות, חזרתי עם כאבי תופת בגב, נעלצתי לקחת משכחי כאבים במשך שבועיים יום יום עד שהכאב עבר
הפיזאוטראפיסט אמר שהטיפול נכשל והפנה אותי חזרה לאורטופד

האורטופד הפנה אותי לצילום CT + לרפואה אלטרנטיבית (דיקור)
עכשיו אין לי כסף לשלם על הדברים האלה, ואני בספק שחברת הביטוח שלי תכסה טיפול ברפואה אלטרנטיבית
גם העורך דין שלי לא יודע אם זה יכוסה עלידי חברת הביטוח, אז וויתרתי על הדיקור
תוצאות בדיקת CT יצאו תקינות, לא נראה נזק

הבעיה - הכאב עדיין שם, אני לא יכול לרוץ, אני לא יכול להתאמן בשום תרגיל שיוצר עומס על הגב התחתון כי זה גורם לכאב

מה עלי לעשות במקרה כזה?
העורך דין שלי מתחיל ללחוץ עלי שכנראה אין שום נזק ועלי להגיש תביעה ולנסות להוציא כמה שיותר, אבל מאחר ואין הוחכת נזק הוא בספק שאני יוכל להוציא הרבה
אני מצידי רוצה להוכיח נזק שמאז אפריל רק מחמיר, ואז להוציא נכות, ולהגיש תביעה לא על 2000 שקל, אלא על הרבה יותר מאחר ויש סיכוי שהנזק הוא בלתי הפיך
אבל אני לא יכול להוכיח את זה :(

מה עלי לעשות?

bimbo.

New member
ישנם עורכי דין שעוסקים במיוחד בנזקי גוף,

ואולי אחד כזה יוכל למצוא פתרון לבעייתך.
אבל הצרה היא, שהם גורמים גם לנזרי כיס

כדאי שתברר המלצות ומחירים.
שנה טובה

סליחה על האיחור בתגובה

שלום לך

תראה, אני לא אכנס לעניין של התביעה, כי זה באמת לא לתחום ההתמחות שלי.
אבל.. אם עשית סי.טי ואמרו שאין ממצא, מדובר כנראה בכאב שהוא תוצאה של הטראומה, של הפציעה.

פציעות מהסוג הזה הן פציעות קשות מבחינת הכאב בד"כ. יש אנשים שאחרי חודש-חודשיים כבר שכחו שהייתה להם תאונה ופגיעה, אבל יש אנשים שאצלם הכאב נמשך גם שנה ושנה וחצי אחרי הפגיעה.
בד"כ - הוא עובר.

לא כתבת מה גילך ומה מצב בהבריאות שלך בלי קשר לתאונה.

עצה אחת בעניין הדיקור- דיקור ידוע כדבר מועיל מאוד לענייני כאב. צריך למצוא את מדקר הנכון.
יש היום בכל קופות החולים "ביטוח משלים" וגם "רפואה משלימה" כך שלפחות את 10 הטיפולים הראשונים עושים במחיר ממש מצחיק. נראה לי שכדאי לך לנסות.
אתה יכול גם לבקש מהרופא הארותופד שלך הפניה להידרותרפיה - זאת פיזיותרפיה במים, בברכה מחוממת.
זה מועיל מאוד, ופעמים רבות מקל עד פותר את בעיית הכאב שלאחר תאונה.

בהצלחה רבה ובריאות שלמה.

r3dt4g

New member
תודה

אני פחות דואג מבחינת כאב כי אני צעיר (27)
אני יותר דואג בנוגע לתביעה ולנזק לטווח הארוך

אתה אומר דבר והיפוכו

דווקא כי אתה צעיר, הכאב צריך להטריד אותך, כדי לשא יישאר.
ואם הוא ל אמטריד אותך, כי אתה צעיר, ואתה בטוח שיעבור, אזי מה לך לדאוג לתביעה?
בקיצור, אם המטרה שלך היא איך להעצים ולהגדיל תביעה ... זה לא המקום. לא נוכל לסייע לך . בהצלחה בכל מקרה, ובריאות שלמה.

למעלה