כאב גב עליון ובעצם החזה- רופא למתעמלות

כאב גב עליון ובעצם החזה- רופא למתעמלות

הבת שלי סובלת לאחרונה מכאבים בגב (חוליות טורקליות) ובאיזור המפרקים של עצם החזה. כאב ישן שמדי פעם מתעורר. זה משבית אותה מאימונים ואני מחפשת דרך לשמור על הכוח והכושר למרות ההשבתה בבית. כמו כן אני מחפשת אורתופד ילדים עם מומחיות בספורט ובעיקר התעמלות כדי שנוכל להתייעץ ולקבל תמיכה איך להמשיך להתאמן. רופאת המשפחה עשתה בדיקות דם ונתנה בנתיים טיפול נגד דלקת אדויל. מישהוא התנסה בבעיה כזו?

Tammie

New member
לא התנסתי בבעייה כזאת

אבל בעבר הייתה לי בעייה ביד שהאורתופדים הרגילים לא ידעו לאבחן ואז הלכתי לאורתופד ספורט והמצב היה שונה לחלוטין. האורתופד של קופת חולים כל הזמן אמר לי שזו דלקת ושאני צריכה לנוח והאורתופד המומחה דבר ראשון אמר לי שזו לא דלקת. הוא לא אורתופד מוגדר לילדים אבל אני יודעת שהוא מטפל גם בילדים. נעה- זה בסדר אם אני אכתוב את הפרטים של האורתופד פה? או שאת מעדיפה שאני אתן אותו למשקפיים2 במסר אישי?

אפשר לפרסם פה

כל עוד זה מספר טלפון/כתובת של קליניקה ולא של אדם פרטי, זה בסדר.

בעיה לא שכיחה

כאבים בחוליות הטורקליות ובעצם החזה אינם שכיחים בהתעמלות. זה יכול להיות באמת דלקת כמו שאמרו לך, יכול להיות כאבי גדילה, יכול להיות כאב שנוצר מטראומה (נפילה או מכה שקרתה בעבר), ונדיר שיהיה שם שבר מאמץ אבל אפשרי. לא התנסיתי בזה ולא שמעתי על מישהי שזה קרה לה. מאיזה איזור אתם בארץ? אני מכירה אורתופד ספורט טוב בהרצליה.

אנו מאיזור עמק הירדן

תמי שלחה לי קישור לקליניקה שעל פי הרשום באתר נראית מתאימה למה שאני מחפשת. אשמח לקבל המלצה נוספת. אני במקצוע (פיזיותרפיסטית) וחשוב לי מאד המקצועיות של המטפלים. יתכן שזה באמת כאבי גדילה. בפועל הילדה מושבתת מאימונים ובקרוב יש עוד תחרויות ואני רוצה לגייס ייעוץ מקצועי כי להשבתה יש משמעות גדולה.

PRIHADAR

New member
לכי ל

מדיקס בת"א. הכי טובים בארץ. שווה כל דקה של נסיעה מהצפון. הם עובדים עם כל ספורטאי העילית בארץ. אפשרות נוספת היא ללכת לדיסקין. (לא זוכרת כרגע את השם הפרטי). הוא פיזיוטרפיסט ספורט בעל ניסיון מוצלח עם הרבה מתעמלות בארץ. הוא ממש מחזיר אותן למשטח חדשות. -גם ממדיקס היא תחזור כחדשה. אם תרצי יותר פרטים את מוזמנת ליצור קשר. חג שמח ובריא :)

chuch1

New member
מסכימה עם ההמלצה

ללכת למדיקס, מכירה אותם אישית והם תותחים! ממליצה במליון אחוז!

למעלה