כאב גרון B-(

• פותח הנושא meri
  • פורסם בתאריך

meri

New member
כאב גרון B-(

יש לי כאב גרון מאוד חזק שאני חושבת שהוא גורם לי לריח לא נעים מהפה- לא חזקאך מציק לי עשיתי משטח גרון והתוצאה יצאה תקינה היה לי בעבר סינוסיטיס אך התרפא - עשיתי צילום מה לעשות עם הכאב המציק הזה

הגרון

שלום! ויט` C במינון של 1000 - 3000 ביום יחסל את הענין מהר! בכל מקרה לא ציינת אם ניסית חומרים טבעיים / אנטיביוטיקה וכד`. כמובן שניתן לסייע באמצעיים אחריים אך צריך לראות את כל התמונה! רק בריאות!

נקודת מבט קצת שונה.

מרי הי! הרשי לי להציג גירסה אחרת לטיפול בגרון: קודם תבדקי מה את רוצה כבר הרבה זמן לומר למשהוא ואת עוצרת את יכולת הביטוי שלך.אחר כך גשי לעשות לך תה חלוט של צמחי המרפא של הרמב``ם: מקלות קינמון על כוס מים רותחים. רוזמרין וזעתר יכנסו גם הם לפינגאן. כמובן לא לשכוח את השום.בהציחה מיכל

fox_lea

New member
טיפול בכאבי גרון

שלום מרי! כ1/2 כוס מים חמים (כמה כמה שיותר חם) תמיסי בו 1/2 כפית מלח + 1/2 לימון.תגרגרי גרגור עמוק 3 פעמים ביום. אם אין לך בעיה נוספת, כאב הגרון יפסק. מעונינת לדעת את התוצאות. לאה

m-katzmann

New member
סיבות רבות לכאב

היי מרי, כל כאב גופני - סיבות רבות לו. לדעתי, אם לא נמצא לכאב כל סיבה פיזית הכאב נובע מסיבה רגשית כלשהי. הגרון הוא אמצעי התקשורת שלנו ויכול מאוד להיות שיש לך חסימה בצקרת הגרון שגורמת לכאב וזועקת לטיפול לא בכאב הפיזי אלא בזה הרגשי. אני מאוד מציעה לך לפנות לטיפול אלטרנטיבי: קנסיולוגיה או רפלקסולוגיה, או כל טיפול אחר שמנטרל חסימות ברמה הרגשית. מאיה

למעלה