זאת שאלה שלא מרפה
תראי, אצלי הרי אי אפשר להסתיר את זה שאני סובלת ממשהו.. רואים את זה בשנייה שרואים אותי. ולכן.. אינ לא ממש יכולה להסתיר. אבל.. בד"כ , כידוע, אני מחייכת, ושמחה, ונראית מאושרת מאוד, ו.. לא תמיד אפשר לראות מיד את הכאב ואת הסבל שלי.
אינ משתדלת מאוד שלא יראו. ולכן, לעתים זה לרעתי, כי בימים הרעים מאוד, שאינ לא יכולה להסתיר בהם את הכאב, אנישם אל כל כך מבינים "איך זה נפל עליי".. זה נראה להם מוזר, חד פעמי, פעם ראשונה וכו.
גם המנהלים שלי לא ממש יודעים עליי את העוצמה של הסבל לי, ואת הכאב. אני משתדלת מאוד שלא להראות את זה כשאני בחוץ ועם אנשים. איני יודעת אם זה טוב או רע, אבל.. למדתי שאנשים לא כל כך יודעים להתמודד עם כאב או עם קושי של אחרים, במיוחד לא אם זה משהו מתמשך, ולכן, אני משתדלת לא "להכביד" עם זה.
אבל.. אם אני לא מרגישה טוב, מובן שאני אומרת. אני בד"כ מציירת את זה בקווים קצת יותר ורודים ופחות קיצוניים ממה שזה באמת, אבל לא מסתירה את זה.
לגבי המצב הרגשי, תראי, אני יודעת שזה הכי קשה. כי פתאום כל מילה יכולה להיות פוטנציאל לפגיעה או בכי. אז.. בימים האלה, אני פשוט אומרת שאני לא במצב רוח מי יודע מה, ולכן שלא יתייחסו אליי ולא יקחו קשה אותי. ברגע שאינ מפנה אליי את ה"אשמה" אנשים גם באופן אוטומטי פחות מציקים, ומבינים שהם לא צריכים להטריד מדיי.
יכול להיות שזאת דרת שאת יכולה לנסות.
בגדול, אני לא אוהבת את העניין של לבוא לבוס ולומר לו שאת מסכנה או סובלת או במצב רגשי כזה או אחר. אני מרגישה שזה קצת יותר מדיי "תשומי", ולא נראה לי שזה צריך להיות במקום עבודה של אנשים בוגרים.
אבל זאת רק אני...