כאב ותחושת החמצה

dana1017

New member
תודה על התגובות

חשוב לי להבהיר שלא עשיתי לו שיחת "יחסינו לאן" ממש לא . הבהרתי לו שהרושם שקיבלתי עליו הוא לא רציני ,הסברתי לו מדוע וכשהוא הסביר את התירוצים שלו לא שפטתי אותו ואפילו אמרתי לו שהוא לא חייב לי הסברים . אבל לפי ההתנהגות שלו הוא כן רצה לשחק איתי . הוא נעלם שבוע ואז תירץ שסבא שלו נפטר למשל.

וסבא שלו באמת מת?

כי אם כן אני מצטער מאד לדעת. אם שיקר לך בזה, לא יפה כי זה יכול להדאיג אותך ואולי זה סימן אזהרה. אם זאת האמת, אפשר בהחלט להבין למה נעלם וכדאי שתנחמי אותו.
&nbsp
&nbsp

dana1017

New member
כאב ותחושת החמצה

במסגרת לימודי התואר פנה אליי בפייסבוק מישהו שלמד איתי וגם גר באותה עיר שלי .הוא הציע שניפגש ,שמחתי מאוד וחשבתי שנוצרה כאן הזדמנות טובה . ביקשתי שנקבע פגישה מראש ולא מהרגע להרגע כפי שהציע . נתתי לו את המספר שלי .הוא היה מופיע במרווחים של שבוע .כל השבוע לא כוץב ופתאום מציע להיפגש.בכל זאת לא רציתי לשפוט אותו כי הוא נפרד לפני חודש מהחברה שלו . שוחחנו בטלפון וקבענו פגישה .אמרתי לו בשיחה שלדעתי זה מוזר כל ההתנהלות ושאני בחורה רצינית ובלי משחקים . למחרת קיבלתי בבוקר הודעת ביטול של הפגישה שהוא ואני רואים דברים באופן שונה וזה לא מתאים לו . אני מרגישה שאולי פגעתי בו בשיחת הטלפון אבל מצד שני הייתי חייבת לומר את האמת שלי .אשמח לשמוע את דעותיכם.

שלום

פיתוח קשר צריך להיות אטי, עדין והדרגתי. לפעמים יש עניין ולפעמים הוא פוחת. צריך לדעת לתת לכל אחד מהחברים יותר חופש להחליט מתי מתאים לו ליצור קשר ומתי לא, לפי מה שהוא מרגיש ולפי מידת העניין והחשק שלו בכל זמן. אם קשה לך עם זה שלא כתב הרבה זמן, אולי תנסי לכתוב לו בעצמך וליזום שיחה על דברים שמעניינים אותך בקשר אליו ועשויים לעניין גם אותו בקשר אליך. אם נוח לו עכשיו להיפגש פעם בשבוע, השתדלי לקבל את זה. תוכלי להציע לו להיפגש יותר ולהגיד לו שזה מה שהיית רוצה לעשות, אבל כמובן גם לשאול אותו אם מתאים לו ולנסות להגיע לאיזושהי פשרה. העיקרון הוא שיהיה טוב לכולם בקשר וכל הצדדים ייהנו.

sharpcookie

New member
פעלת נכון, אין לך מה להצטער

גם אם הוא לא הסכים עם דברייך מסיבה כזאת או אחרת, בתור אדם בוגר היה יכול לתקשר ולהסביר את עצמו.
להתנהג כאילו שהכל בסדר ואז לבטל בהודעה זה לא לעניין ולא מכבד.

מילי1991

New member
תחשבי עם עצמך

מה את רוצה ממנו מהקשר ומעצמך, בחיים
בסופו של דבר- תיסגרי על עצמך ותחזרי אליו כמו ילדה טובה;)

ELLA1992

New member
אני דווקא לא חושבת שפעלת נכון

את לא יכולה להגיד לגבר שרק הכרת שאת רוצה "משהו רציני",
זה לא עובד ככה וזה טבעי שהוא נרתע והתרחק, במיוחד לאור העובדה שהוא פרוד טרי!
מה שכן היה נכון לעשות לדעתי הוא להיות יותר סבלנית, לתת לו את הספייס שלו, אף קשר לא מתחיל ישר מ"רציני", כי את לעולם לא תדעי לאן זה יילך
קודם יוצאים, זורמים, בשביל הכיף, בלי הגדרות, מבלי לנסות "לזרז" אותו להתחייב, פזיזות היא תמיד דבר רע,
עשית לו את שיחת ה"יחסינו לאן" מוקדם מאוד, בעיתוי לא נכון
אני לא חושבת שהוא נפגע, אבל אני חושבת שכל גבר היה נרתע בסיטואציה כזו, עם כמה שזה עצוב, אלו הם הפנים של העם הגברי, אסור להלחיץ אותם...
כמו כן , קיימת גם סבירות שהוא רצה רק להשכיב אותך, אם כך אז טוב שזה נגמר...

sharpcookie

New member
אצלי התקבל הרושם שמדובר בבחור שלא יהיה רציני גם בהמשך

נכון להיום היא מחפשת קשר רציני והוא לא (ולא משנה מה הסיבות). להתקשר פעם בשבוע ולנסות לקבוע מעכשיו לעכשיו אחרי שהיא ביקשה מפורשות שיתן קצת התרעה מראש מראה שהוא אינו קשוב אליה או מכבד אותה. היא חשדה בכך שהוא אינו רציני ובאופן תגובתו הוא הוכיח שהוא אכן כזה. לדעתי במקרה זה עדיף לא לשקוע בתחושות כאב והחמצה אלא להתקדם הלאה.

Shamy

New member
דעתי הכנה?

הוא חיפש סטוץ או ריבאונד...

אולי ייקפצו עליי כל אותם אלה שיגידו מה אבל לחצת והיית בוטה ולכן הוא נעלב ממך...

אבוא ואגיד לאותם אנשים וגם לך -להעלב זה דבר אחד , ומה אתה בוחר לעשות עם אותו עלבון הוא דבר אחר. למה אני מתכוונת?

לו היה רוצה לתת צ'אנס ולנסות להתגבר על החברה ולהכנס למערכת יחסים ארוכת טווח ורצינית כפי שהגדרת , למרות ה"עלבון" (אם היה כזה פה) הוא היה נושך מעט שפתיים ואומר בסדר וקובע איתך. היות והוא בחר ש-לא...סימן הדבר שכנראה הוא לא רוצה יותר מסטוץ או ריבאונד או סתם ידידה לאחות לו את הלב הפצוע והשבוע ולהעביר את הזמן בנעימים.ברגע שזה ראה שאת מחפשת משהו עמוק יותר יכול להיות שהחליט שלא רוצה לשבור את ליבך או שלא מעוניין להשתקע בקשר ונעלם.

אין מה להעלב , אין מה לקחת אישית , תגידי תודה שראית את פניו עכשיו עוד לפני שהתחיל משהו והדבר נקטע באיבו לפני שהסתיים בבכי...אם לשפוט ממה שראיתי -את היית 100% והצהרת על כוונותייך וגם הוא על שלו ולא נגרם שום נזק..ראיתם שאתם לא באותו דף וזה בסדר לא להיות באותו דף וטוב שעשית כן מייד בהתחלה ולא חודשים אחרי כשזה כבר היה מסתבך והיו רגשות ומעורבות רגשית ורומנטית מצידך..לפחות זו דעתי הכנה

מקווה שעזרתי לך. אהבת? ספרי לחברייך...לא אהבת ..זכותך אני לא מתאימה לכל אחד. נהנית? בואי והצטרפי לפורום כגולשת מן המניין יש לנו אחלה פינות קבועות.

ברוכה הבאה לפורום(במידה והחלטת להצטרף לסיפון) אני אשמח לשמוע עדכונים בנושא...ואני בטוחה שתמצאי חבר אחר כזה שייקח אותך ברצינות וירצה יותר!

dana1017

New member
תודה רבה ממש עודדתם אותי

באמת בהתחלה הרגשתי החמצה .אבל אז הבנתי גם שבעצם לא לחצתי אותו לקשר רציני .אלא הבהרתי לו שהתנהגות,מכל אדם שהיא לא רצינית ומזלזלת כמו:לקבוע פגישה מהרגע להרגע זה בעיני משחקים וזה לא בשבילי. בטלפון הוא עוד המשיך לקבוע איתי את הפגישה (נלך לאכול גלידה -כך אמר)ויום למחרת שולח לי הודעה פחדנית שזה לא בשבילו . הבנתי שמגיע לי הרבה יותר מזה . תודה שהבהרתם לי שצדקתי .

למעלה