כאב עמום בשחלה השמאלית

כאב עמום בשחלה השמאלית

היי, החודש טופלתי לראשונה בגונל. אני שבוע הכוריגון האחרון (קיבלתי שלוש זריקות ובסה"כ - 5 אמפולות של 5000)ומאתמול יש לי כאב באזור השחלה השמאלית. לא כאב ממש חד אלא יותר תחושה עמומה שבאה והולכת ושאם לא הייתי כל כך מודעת לגוף שלי בטח הייתי מתעלמת ממנה. רציתי לדעת האם היפרסטימולציה מופיעה בד"כ מייד לאחר הכוריגון או שתתכן גם היפרסטימולציה מאוחרת מבלי שהיו קודם איזה שהם כאבים? מה דעתכן? ביום ראשון אני טסה לחו"ל ולכן מתלבטת אם כדאי לבדוק את זה לפני הנסיעה (הכאב כאמור לא מפריע לי לתפקד או משהו כזה אבל אני לא יודעת אם הוא מרמז על משהו לא טוב בהמשך).

אם זה לא כאב חזק אז אין מה לדאוג.

אני ממש לא יודעת אם היפרסטימולציה יכולה להופיע גם כמה ימים לאחר כוריגון. אבל אני יכולה לומר לך בוודאות שכאב של היפר´ הוא ממש לא עמום. לפעמים אי אפשר לנשום מרוב שכואב. אבל למען הסר דאגה מליבך, הייתי מתייעצת עם רופא. נסיעה טובה. סאני.

מרב.

New member
שירה

כמה זקיקים היו לך? יכול להיות שהשחלות מגורות, אבל לאו דווקא היפר סטימולציה. בטיפול האחרון היו לי כאבים בשתי השחלות (היו לי הרבה זקיקים), אבל ההיפר התפרץ רק לאחר תמיכת הכוריגון שקיבלתי. אם את יכולה לגשת לעשות US כדי לבדוק מה שלום השחלות- מה טוב. אם את לא צריכה לקבל כוריגון (שמחריף מצבי היפר), הרי שלדעתי אין כ"כ מה לדאוג. טיסה נעימה... מרב

טלי2

New member
שירה ../images/Emo79.gif

מקווה שזה שום דבר, אם זה לא כאב חזק, אולי אפשר גם לבדוק אחרי שתחזרי. לי היה כאב עמום, שהתברר בסוף כציסטה, מקווה שזה לא יהיה המקרה אצלך.. בכל אופן תהני , תטוסי ותחזרי בשלום
ושנה טובה שתהיה לך

יפית@

New member
לכאבים כאלו קוראים "כאבים מתוקים" ../images/Emo74.gif

כנראה שהכאבים שלך מבשרים על השתרשות , תסבלי אותם בהבנה ובאהבה כי הם עכשיו מחפשים מקום לנוח ברחמך, אני מקווה שאני לא טועהושהבשורות הטובות יגיעו עם תחילת השנה. מאחלת לך רק טוב ובהצלחה, והכי חשוב תהני בחו"ל ותביאי איתך משם כבר בגדי הריון

שחר חדש

New member
שירה, שלחתי לך מייל

אבל בקצב של וואלה, מי יודע מתי הוא יגיע אלייך, אז... רציתי להגיד נסיעה טובה
, שתשכחו מהזריקות, הטיפולים, מעקבי הזקיקים למיניהם - ותכייפו תכייפו תכייפו.
ובנוגע לשאלה שלך, אין לי תשובה מלומדת - אני לא מבינה בכוריגונים וגונלים, אבל אם יתאפשר לך, עדיף (בגלל שאת לפני נסיעה) לנסות ולבדוק (אפילו טלפונית). אני בכל אופן מקווה שהרמזים חיוביים דווקא...
שחר.

שחר יקירתי

לא קיבלתי את המייל
אבל תודה רבה על כל האיחולים. הדפסתי את כל ההמלצות שלך והן נוסעות איתי לטיול. אשמח לקשקש עוד לפני הנסיעה (אני אנסה לכתוב בסוף השבוע).
שירה

../images/Emo51.gif לכולכן על העצות

אני חושבת שאני אחכה בסבלנות ליום ראשון ואם התופעה המוזרה הזו תמשיך אז אלך לעשות אולטרהסאונד אחרון (אני טסה בלילה כך שאספיק). להתראות מחר, שירה

love joy

New member
שירה, ../images/Emo6.gif

שירונת היקרה, דבר ראשון סעי ונקי את הראש אין מקום טוב לעשות את זה מאשר על מטוס בדרך למקום שבו אין זריקות US וכו´. אני לא רוצה להפיח תקוות שווא אבל אצלי בהריון שנקלט התחילה הפירסטמיולציה אחרי 5 ימים! בעיקרון אם יש הריון זה מגביר היפר. המון בהצלחה ונסיעה טובה וכמובן שנה טובה LOVE JOY

למעלה