כאב עמום מתחת לצלעות בצד ימים( בטן עליונה).

Uncle Fester

New member
כאב עמום מתחת לצלעות בצד ימים( בטן עליונה).

שלום לכלום, במשך כמה חודשים אני סובל מכאב עמום מתחת לצלע ימין- בטן עליונה. הכאב מרגיש כאילו משהו נמחץ שם. הכאב קבוע אך מתגבר בשכיבה על צד שמאל או בישיבה בתנוחות מסוימות. לא סובל מצריבה בשתן, אין הקאות או בחילות, חום ולחץ דם תקינים, לא סובל מצרבות והיציאות רגילות. הכאב אינו משתנה לאחר צריכת אלכוהול (אל דאגה, בצורה מתונה
) או ממזון כלשהו (גם שומני). במישוש עם היד אני מרגיש כמו גולה קטנה שבולטת. לפני 3 ימים (יום שישי) הכאב התגבר מעט ובלילה (בין שישי לשבת) ברח שתן. מאז הכאב מחמיר מעט בהדרגה. אתמול (יום ראשון) פניתי לרופא משפחה אשר הפנה אותי למיון אחרי מישוש קל של הבטן, הסבר קצר על "ריבאונד" בכאב ועל כך שאין חשש לדלקת בתוספתן. שוחררתי מהמיון אחרי בדיקת דם ושתן, צילום רנטגן בעמידה ושכיבה. הרופא במיון הסביר כי הבדיקות תקינות וכי הוא אינו רואה ממצא חריג. (אשמח לעזרתם בפענוח הכתב והבדיקות). דף 1 דף 2 דף 3 היום הופניתי ע"י רופא המשפחה לאולטראסאונד. באולטראסאונד הרופא הבודק ציין גם הוא כי אינו רואה ממצא חריג. אז, אממ, הכל בסדר איתי? פשוט להתעלם מהכאב ומדי פעם להתפנק באקמול? תודה מראש על העזרה.

כאבים

שלום רב אכן נראה שכל הבדיקות שלך תקינות. מה קרה בשבוע האחרון מאז ההודעה האם חל שיפור בתלונותיך? הופיעו סימפטומים אחרים? בברכה

Uncle Fester

New member
אין הבדל, הכאבים ממשיכים.

הספקתי לבצע בדיקות דם פעם נוספת, הכל תקין. נבדקתי ע"י כירורג אשר גם הוא ציין כי הכל תקין. כל הבדיקות באמת תקינות, אבל הכאבים ממשיכים ללא הקלה או החמרה. תודה על העזרה.

למעלה