כאב ראש, אנשים רבים!!

Ophel McNeil

New member
כאב ראש, אנשים רבים!! ../images/Emo28.gif

מה עבר עליכם? מה הוצאת את כל העצבים שלכם בפורום היום?! כמה זמן לא נכנסתי אליו? שלוש שעות? מה עבר עליכם?! בהתחלה עוד הגבתי פה ושם, בכל שרשורי הריבים, אבל אחרי שתי הודעות נכנעתי. איזה איכס אתם יכולים להיות. (ובלי קשר, היום המשכתי את סיפור האהבה הלסבי החמוד שאני מגישה למורה שלי לאנגלית. ^__________^ ועל זה נאמר - למה אי אפשר להפוך את זה לסיפור אהבה הומואי חמוד? ;;)

Charmed Gal

New member
למה באמת? ../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

זה לא שלוש שעות, הריבים עוד מאתמול בלילה.

Ophel McNeil

New member
כי כבר בנינו את כל הדמויות.../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

אמנם הרעיון לסיפרו אהבה לסבי חמוד היה שלי במקור (יערה: "תהיתם אי פעם למה באגדות הנסיכה היפיפיה לא מצילה את הנסיכה היפיפיה? מישהו צריך לכתוב יום אחד סיפור אגדה לסבי."), אבל לא היה לי מושג שזה יחזור אליי כמו בומרנג ואני אמצא את עצמי כותבת סיפור אהבה לסבי כעבודת הגשה באנגלית (מעניין איך באמת המורה שלי תגיב כשהיא תקרא את הסיפור...) כמובן שמאז עברו הרבה מים בירדן, ומשתי ביסקסואליות בקבוצה (שכותבת את הסיפור) נשארנו רק עם אחת, אבל כבר אי אפשר לשנות הכל באמצע. אפילו שאדריאן יותר חמוד מלאורנה.

Charmed Gal

New member
ובקשר לריבים...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מה לעשות, יש אנשים שנהנים לריב ולשחרר את הרעל שלהם.

Charmed Gal

New member
אתה רוצה לומר משהו?../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני לא נהנה לריב סתם לכיף. ולי אין רעל, ממש לא...

HuGo Hell

New member
@_@; ../images/Emo1.gif

לא יודע מה עבר. אבל אני מאוד מקווה שזה יעבור. ולא נכנסת כל היום. אני רוצה לדבר איתך.
ואפשר לקרוא את הסיפור?

Ophel McNeil

New member
כשהוא יהיה מוכן, ../images/Emo28.gif

ברשות האחרות שכותבות אותו גם. מזכיר לי שעדיין לא כתבנו אפילו סצנה לסבית אחת. עד עכשיו הגיבורות די שונאות אחת את השניה (לא מאשימה אותן, לאורנה באמת מעצבנת).

SaberTooth

New member
לאורנה../images/Emo35.gif לאורנה../images/Emo35.gif

אתן כותבות סיפור אהבה לסבי עם לאורנה
המממ... תני לי לנחש... המאהבת העתידית שלה היא קיטיארה

Ophel McNeil

New member
אה... ג'ולי, אבל קרוב. ../images/Emo28.gif

האמת שאין שום קשר בין לאורנה מרומח הדרקון ללאורנה מהסיפור שלי - מלבד השם, והעובדה ששתיהן נסיכות. אה, ושתיהן בלונדיניות, אבל זה בא עם דרישות התפקיד כי הן נסיכות.

HuGo Hell

New member
ראיתם מה יש בצד שמאל? ../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

ה"פ-מנגי ואיזשהי כחולה אחת
אהבתי ^^

למעלה