כאב ראש בזמן מתח

ספרנו1

New member
כאב ראש בזמן מתח

מישהו מכיר?

אני עושה בחדר כושר במכשיר של המתח שמפחית חלק ממשקל הגוף (שכחתי איך קוראים למכשיר). בכעשרת האימונים הראשונים (אני מתאמן חדש) לא הרגשתי כלום, אבל בשלושת האימונים האחרונים שניסיתי את המכשיר (ללא שינוי במשקל), בשלב כלשהו הרגשתי כאב ראש רציני שאילץ אותי לרדת מהמכשיר.

אני לא טיפוס של כאבי ראש, ויש לציין שכל המכשירים האחרים בחד"כ לא גורמים לי לשום תחושה לא נעימה בראש (כולל המכשיר שעובד על הגב התחתון שבו כל פלג גוף עליון יורד למטה לכיוון הריצפה).

האם התחושה מוכרת למישהו?
תודה

כאב ראש אמיתי או רק סחרחורת ?

לי בהתחלה היתה סחרחורת באימוני רגליים. הוסבר לי שזה בגלל לחץ הדם שיורד לרגליים.
באימוני מתח זה לא קרה לי אבל אולי זה כן קשור.

ספרנו1

New member
תודה, כנראה זה קשור

זה סחרחורת אבל רצינית.
מה עשית? המשכת באימוני רגליים ולאט לאט זה עבר לך?

רוב הזמן נח

Well-known member
אולי בגלל שהתנועה לא טיבעית

שעושים עליות מתח רגילות הגוף באויר ועולים עם הידים ופלג הגוף העליון. והתנועה למעלה היא טיבעית לפי איך שנוח לגוף להרים את עצמו.
&nbsp
ברגע שאתה עושה את התרגיל על המכשיר אז החלק התחתון של הגוף יושב על המכשיר. הוא למעשה מקובע באותו מקום ולא יכול לזוז שאתה מעלה את הגוף עם הידים.
&nbsp
זה גורם לתנועה להיות פחות טיבעית ופחות נוחה לגוף. וזה אולי יכול לגרום ללחץ בכל מיני חלקים בגוף שגורמים לכאבים.
&nbsp

ספרנו1

New member
אולי, תודה

מוזר שדווקא באימונים הראשונים לא היה לי את זה

MidNight Flame

New member
כאבי ראש בזמן מתח

המתח מייצר המון עומס על שריר הטרפז שנקודת המאחז העליונה שלו היא האוקסיפיטל בון (הבליטה שיש באחורי כל גולגולת אדם).
עבודה מאומצת של הטרפז יכולה ליצור משיכה על איזור זה וליצור כאבי ראש ואפילו סחרחורות. רוב הסיכויים שעם מספיק תרגול זה פשוט יעבור מעצמו.

למעלה