כאב ראש שונה

talya36

New member
כאב ראש שונה

האם ידוע למישהו על תרופה טבעית לכאב ראש בזמן אורגזמה ?אל תצחקו הכאב נוראי בדרך כלל נפוץ יותר אצל גברים ,אבל גם עלינו הנשים הוא לא פוסח.זה גורם לי לא לרצות לקיים יחסים בכלל.לרפואה הקונבציונלית אין טיפול (רק חיוך מהרופא שאלמד לחיות עם זה)ועד שקיבלתי אומץ ללכת אליו
.אני יודעת שזה נובע מזרימה מהירה של הדם וכל שאר ההורמונים....... בבקשה עיזרו לי

shloמי

New member
../images/Emo39.gif talya36

תקראי מה שכתבתי על מיגרנות, אני מאמין שיש קשר בין הנושאים הסיבה העיקרית היא אלרגיה למזון . מאכלים כמו: שוקולד, גבינה ואלכוהול ובשרים משומרים גורמים להחמרה במצב הם מכילים חומרים הגורמים להצרת כלי דם . גורמים מאיציי מיגרנה: אלכוהול, בייחוד יין אדום . חומרים משמרים: ניטראטים, מונוסודיום גלוטמאט, ניטרוגליצרין . שינויים רגשיים, בייחוד שחרור אחרי מתח ורגשות חזקים כמו כעס . שינויים הורמונליים לדוגמה: ווסת, ביוץ, גלולות למניעת הריון . שינה מעטה או מרובה מידי, תשישות . שינויים במזג האוויר, לדוגמה: שינויים בלחץ ברומטרי, חשיפה לשמש . סינוור . גמילה מחומרים מכווצי כלי דם: קפאין, תרופות סימפתומימטיות(תרופות שמגרות את מערכת העצבים המרכזית), ארגטומין(תרופה שניתנת למניעת כאבי ראש,אינה ניתנת לאנשים הסובליםמ מליקויים במחזור הדם) . ניוד עמוד שדרה צווארי . מתח שרירים גבוהה במפרק לסת-רקה . טיפול במיגרנה - דיאטה הרחקה של כל המאכלים האלרגניים לתקופה מסויימת, (כך שהגוף יהייה נקי מסימפטומים לפחות למשך חצי שנה) במיוחד, משקאות אלכוהולים, גבינה , שוקולד, ופירות-הדר . צריכה מחודשת של מאכלים אלו תעשה בזהירות תוך הקשבה לגוף . הדיאטה צריכה להיות דלה בשומנים מן החי ועשירה במזונות המעכבים הצטברות של תסיות דם כגון: שמנים צמחיים, שמני דגים, זנגוויל, שום ובצל . וכמובן לשתות נוזלים (מים) במידה רצוייה לגוף . הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה