כאב של עובר ...

פוריה3

New member
כאב של עובר ...

גם אני לא כתבתי מזמן,לפעמים שאני מרגישה מאוד רע ,אני כותבת וזה משחרר קצת.. כל יום כל דקה כל שניה מחיי אני מתגעגעת ליליד שלי,אין נחמה ... הזיכרונות והמחשבות כואבים מאוד ,ותחושת החוסר אונים מלווה אותי כל יום בחיי אני מתפקדת כרגיל ואפילו במקום עבודתי לא יודעים כלום,רק רואים מישהי מוזרה וקצת עצובה ,אף אחד לא יודע מה עבר עלי שב 8.10.08 מת לחי בני היקר ליאם חיים,כמה מוזר הוספנו את השם חיים לליאם -כי קיווינו ש"התוספת"תעניק משמעות וחיים,אך לא סיבוך ההשתלה סיים את חייו של בני,ועכשיו צריך להיתמודד,כל אחד מזכיר,אבל לא כל אחד יודע(וחלילה שלא יד)איך זה באמת לאבד ילד,וכך כל יום זו התמודדות חדשה ,הלב ריק ...כבר לא מרגיש יותר ,המוות של בני מחק לי את השמחה ,והבן הנותר מנסה להחזירה אלי,(משתדל אך לא כל כך מצליח)

גל213

New member
פוריה

גם אני לא כתבתי מזמן,אבל יום יום אני קוראת ,אצלי עברה שנה והכאב עדיין עצום אין יום שאני לא בוכה,הזכרונות צפים,הגעגועים עזים. בבוקר הולכת לעבודה מתפקדת רגיל,מגיעה הביתה מורידה את המסכה,אין לי עדיין כוחות להסתובב בחוץ שנה לא הייתי בקניון.קונה מחניות שלא בתוך קניון הומה אדם. השימחה נעלמה.אבל משתדלת בשביל הבן שנותר ,משחקים ביחד משחקי קופסא,משחקי מחשב,שיעורים , מאז שאחיו מור נהרג הוא יורד למטה לעיתים רחוקות.הוא גם עסוק עם החוג כדורגל. מנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה אבל לא תמיד זה אפשרי ,הכאב לפעמים משתק ומושך למטה. אני שואבת כוחות מהפורום . גלית

פוריה3

New member
יבוא היום השמח שלנו..

היי גלית, מה שלומך? אין ספק הקושי עצום ,לי יש מלחמה יום יומית ,אני מנסה להיות שמחה אבל הכאב משתלט ,משתלט על החיים שלי ,גם לי יש עוד בן ,אוראל בן 6 וחצי שהוא המקור לשימחתי עכשיו אני מחזיקה לי ולך ולכל ההורים השכולים אצבעות ומקווה שיבוא יום ונמצא את שלוות נפשנו פוריה

למעלה