מדברים שם על יחסי חוב-תמ"ג של 6-7%, אבל שיטוט מזורז במרשתת מעלה שהממוצע הוא פי עשר מכך. היכן אני טועה?
חד ספרתי זה הגירעון,מדברים שם על יחסי חוב-תמ"ג של 6-7%, אבל שיטוט מזורז במרשתת מעלה שהממוצע הוא פי עשר מכך. היכן אני טועה?
החד ספרתי זה הגירעון מהתקציב,למשל חשבת שתקבל הכנסה של 100 ש"ח לחודש וקיבלת 94 ש"ח לחודש.סורי לא הבנתי. מדברים על 'כמה החוב ביחס לתוצר'. אם החוב חד-ספרתי, מהם המספרים הגדולים יותר (למשל באיור המצורף)?
צפה בקובץ המצורף 121011
מה ההבדל בין שני המספרים? הם מוגדרים, כל אחד בתורו, כיחס החוב לתמ"ג. אלא שבמקום אחד הנתונים הם חד-ספרתיים כהגדרתך ובמקום אחר הם פי 10 מכך. מה ההבדל בין שני הנתונים (אין צורך בנתון ספציפי לגבי מדינה כזאת או אחרת)? מה זה ומה זה?החד ספרתי זה הגירעון מהתקציב,למשל חשבת שתקבל הכנסה של 100 ש"ח לחודש וקיבלת 94 ש"ח לחודש.
"מה ההבדל בין שני המספרים? הם מוגדרים, כל אחד בתורו, כיחס החוב לתמ"ג. אלא שבמקום אחד הנתונים הם חד-ספרתיים כהגדרתך ובמקום אחר הם פי 10 מכך. מה ההבדל בין שני הנתונים (אין צורך בנתון ספציפי לגבי מדינה כזאת או אחרת)? מה זה ומה זה?
אני יודע מה כל הגדרה/מונח בפני עצמה. הדבר היחיד שאני מפספס וגם לא מצליח להבין מתשובותיך, היא מה ההבדל בין שני הגרסאות, המונחים, השיטות. האחת שמדברת על נתון חד-ספרתי כשהיא מדברת על יחס חוב-תוצר והשניה שמדברת על 60-70 אחוזים כשהיא מדברת על אותו מושג (יחס חוב-תוצר) בדיוק."
צרפת, הכלכלה השנייה בגודלה באיחוד האירופי, נמצאת תחת לחץ מצד האיחוד להפחית את החוב העצום שלה: הגירעון של המדינה צפוי להגיע השנה ל-6% מהתמ"ג, ואנליסטים מזהירים כי בשנה הבאה הוא עלול להגיע ל-7% אם לא תנקוט צעדי התאמה דרסטיים.
"
התקציב זה השנתי - ההכנסות השנתיות הצפויות.
החוב זה כל הכסף שחיבים ביחס למחזור שהוא סך הסחורות והשירותים שמוכרים במדינה.
גירעון זה יותר לטווח קצר,חוב יותר לטווח ארוך.אני יודע מה כל הגדרה/מונח בפני עצמה. הדבר היחיד שאני מפספס וגם לא מצליח להבין מתשובותיך, היא מה ההבדל בין שני הגרסאות, המונחים, השיטות. האחת שמדברת על נתון חד-ספרתי כשהיא מדברת על יחס חוב-תוצר והשניה שמדברת על 60-70 אחוזים כשהיא מדברת על אותו מושג (יחס חוב-תוצר) בדיוק.
כמו שאלוהים אמר זה ההוכחה שהשיטה הפוליטית של קואליציה ואופוזיציה פגומה.
אלוהים מדבר איתך?כמו שאלוהים אמר זה ההוכחה שהשיטה הפוליטית של קואליציה ואופוזיציה פגומה.
כולם צריכים להיות בשלטון.
תקשורים תמיד היה הדרך שבה אלוהים מתקשר עם האנשים,אלוהים מדבר איתך?
טוב.......
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.