כאחד מזיקני הפורום החדש

כאחד מזיקני הפורום החדש

כלומר זה שבגיל 46 עדיין לא חווה כמו רבים וצעירים ממנו מין וזוגיות אני רוצה לשאול,
ואני עושה זאת לאחר חשיבה די ממושכת בנושא מאז שהפורום נפתח... לדעתי זו לא
שאלה קלה למי שמתכוון להעמיק בתשובתו

יתרונות וחסרונות לחוסר ניסיון מיני
יתרונות וחסרונות לחוסר נסיון זוגי

האם בתשובותיכם תוכלו להפריד בין השניים, ולהניחם על כף מוזנאיים ?
האם תוכלו למצוא עם עצמכם גם יתרונות ?

בבקשה ציינו, לצורך נוחות, גיל ומין לפני תחילת התשובה, למרות שהם מופיעים הכרטיסון

מנסה לענות...

אני אישה, בת 23 וחצי.

היתרונות לחוסר ניסון מיני הוא שאין מדד השוואה לאחרים, אין מרדף אחרי ביצועים מרשימים במיטה כי לא חווים משהו אחר לפני.
החסרון הוא בעיקר תפקוד פחות טוב מהלחץ של ההתחלה, אולי כאבים או אי נוחות גופנית בהתחלה.
אה, עוד יתרון... כשאין סקס פחות חרמנים! יש שיחלקו עלי אבל לטעמי לא משנה כמה חרמנית יכולתי להיות לפעמים בעודי בתולה, לא באמת ידעתי מה זה סקס, אחרי שמנסים מגיע התאבון. אגב, גם בהיותי לא בתולה, כשהייתי במצב של שנה בלי סקס, זה היה פחות חסר לי מחוסר בסקס לתקופה קצרה יותר. מתישהו מתרגלים וזה פחות מעיק. בקיצור, עם האוכל בא התאבון!

היתרון בחוסר ניסון זוגי הוא שאולי באים לזגיות עם פחות רקע בזוגיות כושלת. מתחילים הכל מדף נקי, הכי טהור שיש, כי זה ראשוני ורוצים להעניק ולתת מעצמנו לבני הזוג ומשתדלים לתמוך ושהקשר יצליח.
החסרון קשור בכך שמדובר במשהו חדש ולכל אדם יש את הקצב שלו, עם חוסר ניסיון לפעמים צריך להאיט את הקצב לפני שמתקדמים לדברים רציניים יותר (כמו מין, מיסוד הקשר, מגורים משותפים, שינה ביחד וכו'). זה בעיקר ישפיע על חוסר איזון בזוגיות (בעיקר אם הצד השני מנוסה יותר). חוץ מזה, לעתים כשקשר זוגי ראשון רציני מתחיל משתדלים יותר מדי, רודפים, דוחפים- מרוב רצון טוב זה סתם לחוץ.

משפט יפה, שמעתי עליו פעם

אשמח להסבר מפורט

אגב חתימה עצובה ורומנטית יש לך.....
וברוך הבא לפורום

הסבר מפורט:

מניסיון אישי - ככל שעובר יותר זמן בלי מין/זוגיות - החשק לזה יורד (בניגוד למצופה באופן טבעי) זה החלק הראשון.ירעיבנו - ישבע.
ואילו החלק השני אומר את היפוכו של הראשון:כשאני בזוגיות ויש לי מין זמין,החשק המיני עולה ועולה ועולה. למרות שכביכול אני שבע - אני נעשה יותר רעב. ישביענו - ירעב.

בתאבון...

אהבתי את יתרון הטוהר

יש בזב משהו שמחזיר אותך לצעירותך
זה כמו להתחיל את חייך מחדש

אנסה לענות..

גיל-21 עוד חודש, מין-נקבה,

אני מאמינה שכמו שלכל דבר יש יתרונות וחסרונות ככה גם כאן,

היתרונות הם כמובן לרוב בקטע המנטלי, בנאדם שלא חווה נסיון מיני ישאר תמים ו"טהור" כלומר לא עבר עליו הרבה וככה הוא עדיין נשאר קלין בתחום. כמובן שזה גם נוגע לגבי מחלות אבל בוא לא נכנס לזה,

החסרונות...האמת שלדעתי האישית אין הרבה, אני לא רואה את המחסור בפעילות המינית שלי כחיסרון, אני מתנהגת ומדברת מתנהלת בדיוק כמו רוב המיניים רק בלי לקיים יחסי מין, אני לא שונה משום מיני אחר,

היתרונות הם בעיקר בקטע של לדעת להתמודד בתקשורת עם אחרים, זה גם עוזר לסוג של בשלות מסויימת. אתה חווית מערכת יחסים אז משמע שאתה מבין ויודע קצת יותר בתחום, אני לא ממש מוצאת שיש יתרונות רבים או חסרונות רבים כי זה די תלוי בבנאדם עצמו, אם הבנאדם מופנם וסגור אז מערכת יחסים-קרי נסיון זוגי רק יכולים לתרום לפתיחות שלו וגם לעזור לו להפתח לתקשורת עם אחרים בצורה יותר קלה.

החסרונות הם שלפעמים אנחנו נפגעים מקשרים זוגיים וזה משפיע עלינו לשארית חיינו, לטוב ולרע, כמו כל דבר בחיים יש חסרונות ויתרונות. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה בשלמותה, אבל כל אחד מתעצב בצורה שונה לו, כל אחד והיתרונות והחסרונות שנסיון זוגי/מיני מקנה לו, כל אחד ואיך שהוא בנוי ונועד לקבל דברים בחיים, אני לא מאמינה שזה משהו קבוע לכלל בני האדם.

מה שאני מנסה להגיד שזה מאוד אינדוודואלי מאדם לאדם, לי זה נתן ככה ולשני משהו אחר ולשלישי לא נתן כלום,

בקיצור אני מאמינה שנסיון בתחום הזוגי והמיני מביא איתו טוב ורע באותה מידה, תלוי עד כמה אתה פתוח להתנסות ולקבל דברים שלא תמיד הורגלת אליהם,

וסליחה, אבל אני לא באמת אינדיקציה לשאלון הזה כי...אומנם הייתי במערכת זוגית אבל לא ממש רומנטית לגמרי מכל המשתמע מכך

ננסה
לא מתחייבת שאצליח

יתרונות:
אין מחלות מין.
כבוד והערכה.

חסרונות:
עורב לבן בחברה המערבית
שאומרת שמי שלא מזויין עד גיל מסויים, סימן שהוא דפוק בראש {תסלחו לי על כנות יתר} אבל ככה זה אם לא הזדיינת סימן שמשהו אצלך לא בסדר
וזה מקומם !

עוד חיסרון
אין סקס

יתרונות:
אף אחד לא דבוק אליי,

לא מזיין תשכל בטלפונים, ואם אני לא עונה לא עושה לי פוזות.
אני היא עצמי ואף אחד לא מוציא ממני את הצד הרע שלי
{ומסתבר שיש לי צד רע, שמגיע לרמות שאני לא מזהה את עצמי

למשל מאהבה יכולה להפוך לשנאה אצלי מהר מאוד, כשהוא מתקשר ומזיין תשכל, או שכחונק אותי יותר מידי. }

חסרונות
אין סקס

כבוד והערכה ?

לא הבנתי.
זאת אומרת שכל עוד את לא מקיימת יחסי מין את זוכה לכבוד והערכה?
את במתכוון מונעת מעצמך קיום יחסי מין כי את זקוקה להערכה?

אני תוהה לגבי החייתיות שבא את מציירת את הסקס כל הזמן
מקום שבו הרגש מתערער..

עוד ניחוש פרוע

אם כך, יתכן ואת מסתירה משהו
שקשור לאחד מחמשת החושים ?

(כן/לא? גם כאן אל תפרטי!)

Student333

New member
אוסיף לגבי חוסר נסיון זוגי ומיני

אני אשתדל לא לחזור על מה שנאמר כבר.
אבל לדעתי החסרון היחיד בחוסר נסיון זה שהתרבות שלנו גורמת לך להרגיש שמשהו דפוק אצלך. בלי סיבה אמיתית.

ראיתי פעם סרט שהראו מישהי בתולה בת 23 והביאו לי פסיכולוגית שתנסה להבין מה "לא בסדר" אצלה ואז חשבתי שזה ממש מוגזם. היא
בת 23 ובתולה אז מה?!
יכול להיות שבמקרה הספציפי שלה משהו באמת לא היה בסדר. אבל בכללי זו בסה"כ אומר שהיא לא מצאה מישהו בתיכון ובצבא לא הייתה בבסיס סגור ואולי לא היו בנים נועזים שם(כל אחד יודע להסביר לעצמו על איזה מקומות אני מדבר). לדעתי זו הגזמה.

GalaxyVoice

New member
טוב lets give it a try

גיל - 25 מין - yes please? (זכר)

יתרונות לחוסר ניסיון זוגי? היתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו שאחרי שמחכים כל- כך הרבה זמן, אז הפעם האורגזמה הראשונה עם מישהי תרגיש כמו התפרצות של הר געש.
אלו בטח יהיו השניות הכי מדהימות בחיים שלי (במידה ויהיו, כה?).

חסרונות ? יש דיי הרבה, הדבר הכי קשה אצלי זה הפגיעה בהערכה העצמית. קשה לי לחשוב שבחורות נמשכות אליי , אפילו אם הן בעצמן מראות שהן כן (דברים שחברים שלי אמרו לי שפשוט לא שמתי לב אליהם).
אני כל- כך כלוא במנטליות הזאת שהגעתי למצב שאני אפילו לא מסוגל לדמיין את עצמי במערכת יחסים. זה פשוט נראה לי מוזר ולא טבעי.

iba90

New member
מהניסיון שלי..האורגזמה של הפעם הראשונה...

לא הייתה שונה מהפעמים שעשיתי סקס (עם עצמי)

iba90

New member
חחחח מצטער:)

אולי אצלך זה יהיה אחרת ז"א אני מאחל לך שזה יהיה אחרת. תמיד חשבתי שבפעם הראשונה אני אראה זיקוקים ובפועל זה היה נעים אבל זה הכל.

למעלה