כאילו יהודים

אורי ז.

New member
כאילו יהודים

אנשים שמתיימרים לדבר בשם תורה מטיפים לשנאת אחים . פלא שבסוף קם מישהו ומוכן לשרוף אנשים בחיים ? יש לך הגדה אחרת למה שעשתה אסתר המלכה ומרדכי היהודי ? כל הסבר שתיתן אהיה מוכן לקבל ובלבד שתסתמך על מגילת אסתר. כפי שכתבתי בעבר , אסתר הייתה זונה ומרדכי סרסורה ואלה העובדות .

a-s-inv

New member
שוב אתה מוכיח את בערותך

זוכר שהזמנתי אותך ליפגש בינתיים אתה רק זורק כאן סיסמאות עלובות בוא תשב דבר הקפה עלי נראה מה אתה שווה באמת אולי אני יהיר וכך אהיה גם כשאהיה מולך תופתע במי מדובר אז,,, נפגשים אולי נצליח קצת לפתח אותך תהיה לפחות בדרגת פילים נ.ב אתה באמת לא מצפה שאגיב לדברי הבלע שלך במקראות

אורי ז.

New member
אתה פוחד !!

אם היית מעמיק יותר בלימודי הדת היית יודע שאין פסול בלהבין חולשות אנוש . מגילת אסתר אינה דברי אלוהים חיים , ויש בה מעשי אדם וחולשות אדם . חזור בך מהאמירות שנאמרו אודות אחינו העולים מרוסיה ובדיחות הזוועה ואז אולי נוכל לדבר.

a-s-inv

New member
ד``ש לפרוצה ולבן המסומם

אתה ממש מפעיל את רגשי ליבי אמרתי שאני לא מתווכח על סוגיות בדת יש פה הרבה אנשים שלא מבינים מאומה מכל זה אז למה לפתח כזה דיון ועוד כאן אתה אולי מבין למרות שניתוחיך שייכים יותר למערכונים ולקופאטצ``ים למיניהם אם תרצה יש באמתחתי צרורו ליצנויות כאלה סו וואט? אתה היית עד להרבה מקרים שלא השבתי לחבר``ה כאן בפורום בטח שלא עיניינית מובן? דבר אחד אני מבסוט ממך או שאתה עיוור ואני מקוה ובטוח שלא אבל הצביעות שלך בתוכחותיך מעוררת בי הערצה כלפיך ראש קטן אורגינל

a-s-inv

New member
אני לא מאמין?

יש בעיניך דברים טובים בדת? יש בעיניך דתי כשר למהדרין?בכל אופן תשובתי אליך למעלה

אורי ז.

New member
עלוב כהרגלך

אין לך את היכולת להגיב , חונכת כמי שחייב להאמין במשהו וכמו טייפ כאשר נגמרה הקלטת אין לך מה לנגן יותר . תשמיץ ותנבל את פיך ככל אשר אתה חפץ, זו דרכך - זו אינה דרכה של תורה . לאט לאט אני משתכנע שאין לך כל קשר לדת כלל וכלל ושבעצם אתה כאן בהפוך על הפוך כדי לגרום נזק לדת , אין לך יכולת וידע המתאימים למי שהתחנך על ברכי הדת , ואין לך את התרבות-הנימוס- הסובלנות-ואהבת הבריות כיאה למי שאמור להאמין באלוהים.

a-s-inv

New member
שאני אענה? אני מפחד?

אם אתה מהמרכז יהיה סבבה ניפגש ונראה עם מי הכבוד איפה הוא לומד ומהי השכלתו אם שמת לב אני לא מפתח ויכוחים על דברי קודש אני מאמין שאדם מבין כמוך יכול להבין אבל זה עדיין לא מהווה התחמקות כי גם אני הייתי בעולם שלך אני בעצם חי אותו בוא חמוד נשב אולי נהיה חברים לך תדע

אורי ז.

New member
תגובה אופיינית

אלה לא דברי בלע , זה הסיפור המקורי . מרדכי היה סרסורה של אסתר . תסדר את המציאות שלך איך שנוח לך אבל זו האמת . אתה מדבר בסיסמאות ואני מדבר בעובדות , אין לך יכולת להוכיח דבר וחצי דבר מדבריך . מכיוון שאני בקיא בעולמך הרי ברור לי מהיכן הבאת את התכונה הזו . תענה לעניין , האם אסתר המלכה שכבה עם אחשוורוש שלכל הדעות לא היה יהודי והאם נרדכי סידר את העניין ? ממה אתה מתחמק ?

למעלה