כאילו לא חסרות לי צרות עם חמותי

amitmom

New member
כאילו לא חסרות לי צרות עם חמותי

ה"חמה" שרוצה לבוא אלי ללידה עם חמי הפרזיט שחושב שישר אחרי הלידה אני צריכה לבשל לו ולדאוג להכל כאילו לא עברתי הרגע לידה וכאילו לא חסרות לי בעיות עם אמא שלי (בריאותיות) אז בנוסף לכל הניסים והנפלאות הללו הרופא שלי טלפן ואמר שבדיקת העמסת הסוכר יצאה לא בסדר ויש לי סכרת הריונית..יש עוד משהו שצריך ליפול עלי ולא נפל.....????

jif

New member
בשום פנים

ואופן אל תתני לה לבוא ללידה. אני לא מבינה את עניין המשפחה בלידה. אצלי ידעו אחרי שילדתי. הכי טוב ככה, בשביל מה להלחיץ את כולם. גם בלי זה אבא שלי היה לחוץ, הוא עשה מעקבים אחרי לדעת אם הגעתי לעבודה כל יום ואם לא, אז איפה אני. כשהייתי עם צירים בחדר לידה, אמרתי לו שאני בקופ"ח
. לעינינך, זה ממש לא מתאים
היא לא יודעת מה זה אישה אחרי לידה? זה לא הזמן להתקרצץ ואם היא לא מבינה אותך, אז תשלחי את בעלך למשימה
. לגבי סכרת הריונית, המון פעמים הם טועים וכדאי לעשות בדיקה חוזרת, בשביל השקט הנפשי שלך. גם אם יש, תקשיבי להוראות רופא ותהיה ילדה טובה (זהו, מעכשיו דיאטה
), לא נשאר לך עוד הרבה. תהיי בריאה ואיחולים גם לאמא שלך!

הגנובה

New member
אני באה../images/Emo70.gif אני באה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יקירתי - שלחי את בעלך שישלח אותם חזרה הביתה - אין להתארח אצלך עד הלידה או אחריה
- יש מספיק לחצים... לא צריך גם אורחים על הראש
- תעשי כמו גיסי... חמותי הגיע אליהם אחרי הלידה של הילד הראשון עם מזוודה - והודיע לו שהיא נשארת עד שהבת היקרה שלה תחלים ותעמוד על הרגליים - הוא מצידו הודיע לה שכל עוד הוא בעבודה זה בסדר.... אבל בערב - יש בית מלון קרוב מאוד אליהם - וכדאי שהיא תמצא לה חדר שם - כי אצלם היא לא נשארת

אמי יקירתי , ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif

קודם כל שיהיה בשעה טובה ומוצלחת. וכעת לעצם העניין, חמותך כל כך רוצה לבוא וחייבת להביא את חמך איתה? הוא לא יכול להגיע קצת באיחור ולהשאר מעט מעט ? מה עמדתו של בעלך בנדון? אשפר שתדברי איתה ותסבירי לה את הקושי שבדבר , או שהיא אינה "ברת שמיעה"? כמו שאמרה גיפ' תעשי העמסה חוזרת ותדבקי בדיאטה לפחות עד הלידה. ו..... מה עוד לא נפל עלייך
א נ י
או : גיסתי (
)

amitmom

New member
קצת הסברים.....

זו היתה העמסת הסוכר השניה שלי וזו היתה הבדיקה המורחבת. אין ספק יש לי סכרת הריונית לא משהו נוראי ומסוכן אבל בהחלט יש. דיאטה מיוחדת אני אהיה מוכרחה לעשות ואפילו רשמו אותי לקורס מיוחד להבין על מה ולמה (יסודיים האמריקאים האלו). אני סתם מעוצבנת שזה נפל עלי בזמן הכי לא טוב. אני לא יכולה אפילו לספר לאף אחד מהמשפחה כי אמא שלי יומיים לפני ניתוח רציני ואף אחד לא צריך עוד כאב ראש. כמובן שהחממות שלי לא יודעים על הענין כי במוח הפרימיטיבי שלהם הם לא יבינו על מה המהומה וישר יסיקו שזו אשמתי. החמות החמה בחיים לא תגיע לבד. השתגעת לשלוח פולניה במטוס לבד..
דיברתי על זה עם הבעל והוא מבין ומסכים אבל הוא יודע שאמא שלו בחיים לא תגיע לבד. עכשיו אנחנו מנסים לברר אם אחותו תוכל להגיע.

דורין 333

New member
שאשתו תבשל לו ותנקה לו !

מה את המשרתת שלו ????? גם להתארח אצל אשה לאחר לידה וגם לצפות שתשרת אותם ? אין גבולות לחוצפה של האנשים, פשוט אין ! ואם כבר אחותו של בעלך תבוא, אז שהיא תבשל לאבא שלה וגם לך

nightroll

New member
יקירתי

את חייבת להיות אסרטיבית, להרים לגברת טלפון ולומר בכנות: יפה מצידך שאת רוצה להגיע לעזור לי ולסדר ונקות ולדאוג לי ולבעלי ולתינוק בזמן הלידה ואחריה, אבל אני מכירה את עצמי ויודעת שיהיה לי מאוד קשה לשבת ולנוח בזמן שאת עובדת כל כך קשה. אני מעדיפה שלפחות בהתחלה לא תגיעו, כדי שאני אוכל להתאושש ולהתחזק ולהתרגל אל הילד ואל סדר היום החדש שלנו. אחרי זה נשמח לקבל את הצעת העזרה שלך.

למעלה