כאילו מה כולם ישנים?....... להתעוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בוקר טוב לכולם
מ מ ופרעת New member 1/6/03 #1 כאילו מה כולם ישנים?........./images/Emo3.gif להתעוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בוקר טוב לכולם
כאילו מה כולם ישנים?........./images/Emo3.gif להתעוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר בוקר טוב לכולם
ט טאKילה New member 1/6/03 #19 יא מופרעת לא היתי כאן מהבוקר../images/Emo24.gif אני עיפה גמורה,נכנסתי ככה להרגיש שהגעתי הביתה חחה יום נפלא לכולם\ן..
יא מופרעת לא היתי כאן מהבוקר../images/Emo24.gif אני עיפה גמורה,נכנסתי ככה להרגיש שהגעתי הביתה חחה יום נפלא לכולם\ן..
S soa195223 New member 1/6/03 #6 זכות השתיקה "זכות השתיקה" היא מושג ערטילאי תאמרי כמה מילים אל תפחדי (באינטרנט אין קניבלים ...) ש ו ו ה לנסות .... מבטיח להגיב ברצינות !
זכות השתיקה "זכות השתיקה" היא מושג ערטילאי תאמרי כמה מילים אל תפחדי (באינטרנט אין קניבלים ...) ש ו ו ה לנסות .... מבטיח להגיב ברצינות !
מ מ ופרעת New member 1/6/03 #15 2 מה זהו???.../images/Emo4.gif רעים תתעוררווווווווווווווווו מה אכפת לי העיקר הפרעתי לך חיחיחי