כאילו, מה קרה???

כאילו, מה קרה???

אז אני הולך לגנ´צמאות יחד עם חבר שלי, ואני מדבר עם איזה מישהו שאני לא מכיר, והחבר שלי די נעלם, ופתאום באים כמה הומופובים ומתחילים לצעוק "יא הומוים! יא מזדיינים בשיחים" וכל האנשים פשוט בורחים! כולל זה שדיבר איתי! בהתחלה הוא הולך לאט ואז הוא פשוט רץ! ומשאיר אותי לבד מול חמישה מניאקים! ולמזלי הרב היו שם עוד איזה שני בנים שלא ברחו ופשוט נשארתי לידם ולא קרה כלום, אבל אני אומר, מה קרה, בסדר, אז מה עם יש הומופבים?? לא צריך לברוח! הרי רק אם נשאר לעמוד הם ילכו, לא?

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif סיפורי אימים מגן העצמאות....

בתור בוגר מצטיין של גן העצמאות אני יכול להגיד לך שבכל פעם שמישהו נראה קצת הומופוב כל חברי הגן מוצאים את דרכם לחורים חשוכים ופינות אפלות וההומופוב (שבעצם הוא בכלל הומו מודחק - כי מה יש לסטרייט לחפש בגן העצמאות בלילה... כן... הוא בא מהים... בסדר...
) מוצא את עצמו לבד! אז מנסיוני - אלה שבורחים ונעלמים - לא שווים זיון. ההומופוב - גם לא שווה ממש זיון כי הוא בד"כ מתוסבך. אלה שנשארים - שווים זיון בהחלט. מה עשית דרך אגב אח"כ? אה, וברוך הבא.. אחלא ניק..

חכה חכה!!!!!

באמת לא אמרתי מה קרה אח"כ! אז אחרי שההם באו והבחור שדיברתי איתו הלך אז היה איזה אחד שאמר להישאר שם ולא לפחד אז אני נשארתי מאחוריו ואז ככה דיברנו והבחור מה מקסים שחבל על הזמן!!!!!!! והיה לנו זיון של החיים!!!!!!!

יובל16

New member
גן העצמאות?! quesquset???

זה לא המקום הזה איפה שאנשים באים כדי לחפש ז*** מהיר? כאילו ססטוצ´ים וכל השטיות האלה? טוב, אני לא רוצה להראות את ברותי בתחום הזה... אף פעם לא הייתי שם בחיי הארוכים מאוד... אבל יש תכלית להודעה... חשבתי ללכת ככה עם חברה שלי לאיזה בית קפה נחמד כזה... אתם יודעים... כזה של האאא... אויש אני נורא מתקשה להגיד את המילה הזאת! לא יודע למה... כאילו, בית קפה של
... אז בכל אופן שמעתי על "אאוט" ו"ריינבו" מאנשים בפורום... אבל איזה עוד בתי קפה יש? ולא ברים כי אני אנדר אייג´... אז תודה!
יובל

eig

New member
מקומות של../images/Emo34.gif ליובל../images/Emo131.gif

אז ככה, ראשית לגילך, תגיד חבל שאין לך את ההישי להתפתח בו כמו פג באינקובטור עד שתרגיש שאתה מספיק חסין להגיע לשאר המקומות. אבל כאמור אין לך מושג על מה אני מדבר כי זה טרם תקופתך. בכל אופן, באווט אני לא בטוח שתמצא את מקומך, והרנייבוו לא אטרקציה לטעמי, אבל יש מי שיטען אחרת. ולהמלצתי, מכיוון שאין יותר מדיי מקומות, בית הקפה ה"שכונתי" בו תוכל להרגיש בנוח ואפילו למצוא מעת בני גילך הוא הקפקא הידוע, אשר נמצא ברחוב יבנה בתל-אביב סיטי. (לא רחוק מכל שאר המקומות שהריי כולם במרחק הליכה אפילו בימים קרים כמו היום. אז אני מניח שעוד נפגוש בך פה ושם....בי בי

i love u

New member
אולי נעשה מדריך בילויים גאה?

כלומר ברור שיש אתרים שיש בהם פירוט על מקומות בילוי שונים ומשונים אבל אנחנו נעשה משהו רק של הקהילה
שבת שלום לכולכם
יפעת

המדריך...

...הכי מקיף לבילויים ומקומות מפגש שאני מכיר הוא אאוטינג, ושם גם אפשר לבחור בקטגוריות - מסיבה, בית קפה, וכו´... מתקופתי בת"א אני בהחלט ממליץ גם על הקפקא, שהפך למעין "המקום שלנו" כשיצאתי עם חברים. בל נשכח שיש גם את התיאו בנווה צדק - שבו יש גם חנות (ספרים לא רעים בכלל).

MARMELAD

New member
האמת היא שניסינו פעם לעשות דבר כזה

לכתוב מדריך למקומות בילוי וזה לא ממש הצליח.. אפשר לנסות שוב תמיד..

לירוי25

New member
מה לעזאזל יש לך לחפש בגן העצמאות?

כבר נגמרו מקומות הבילוי הקצת יותר שיגרתיים?

spainbar

New member
מממ... יש שם חימום?../images/Emo2.gif

מעולם לא הייתי בגן העצמאות ולא נראה לי שאהיה... זה הגן ליד בלוקבסטר לא? זה שמאחורי המלונות? בכל מקרה לא קר מדי שם בחורף? או "החימום" מספיק? ובכלל באיזה שעות אנשים הולכים לשם? וזהו.... :)

MARMELAD

New member
איזה בלוקבאסטר?

על בלוקבאסטר ליד גן העצמאות לא שמעתי.. ומה זה גן העצמאות..? או בשמו הקהילתי "הגן" בדגש על ה"ה"... זה מקום מפגש להומואים. לפני שנים רבות כשלא היו מקומות בילוי לגייז (וגם גייז לא ממש היו - מדובר על הימים שבהם להיות הומו היה "מחלה") המקום היה מרכז אליו הומואים מכל הסביבה שבאו לחפש סקס מהיר בשיחים, סקס פחות מהיר בבית, או אפילו חבר. שוב, מדובר בימים חשוכים, נטולי קפקא ו TLV ואפילו הישי עוד לא היה.. על אינטרנט אף אחד לא שמע אז - והאופציות היו או זה או שירותים ציבוריים - או מקומות בילוי "של החבר´ה" - בתי קפה שהיו יושבים בהם הומואים - אבל הם לא היו מוכרים ככאלה ובטח שלא השוויצו בקהל ההומואי שלהם. בכל אופן, היום הייעוד של הגן קצת השתנה מאז. הוא משמש בעיקר למציאת סטוצים זריזים. יש את החבר´ה שעושים את זה ממש שם בין השיחים, ויש את החבר´ה שעושים טייק אווי... בכל מקרה, קשה להגיד שזה מקום נחמד. אז מי הולך לגן היום..? בעקרון רב הטיפוסים שתפגוש בגן העצמאות הם לא ממש אלה שאתה חולם עליהם בלילה. מהנסיון שלי - בראד פיט לא מטייל שם. (אפילו לא ג´ורג´ מייקל). אבל למי שמחפש זיון מהיר ולא את גבר חלומותיו זה יכול להיות פתרון. הצעה שלי..? לא הייתי ממליץ ללכת לשם. אם כבר למצוא זיון - באינטרנט יותר נוח. ואם להכיר אנשים - לך לבית קפה. הרבה יותר נחמד... דרך אגב - קוריוז - לפני לפני איזה שבע-שמונה נשים, הלסביות התקנאו באחיהם ההומואים והחליטו להקים "גן עצמאות" משלהן בגן מאיר, בימי ששי אחרי הצהריים. עד כמה שאני יודע - זה לא עבד יותר מדי.

spainbar

New member
לא תכננתי

האמת שמעולם לא ידעתי או חשבתי ללכת לשם, תמיד היה נראה לי מקום רע וחשוך - ותמיד חשבתי שיש שם זונות (הרגילות). אנחנו מדברים על גן העצמאות בירושלים לא? מאחורי המלון עם הכתר?

MARMELAD

New member
אה.... אני תל אביבי...

אני לא ממש יודע מה קורה בגנ´צמאות הירושלמי... בת"א אין בו בלוק באסטר. וחוץ מזה - לא שאני רוצה להפחיד או משהו כזה - אבל רב מקרי התקיפה של הומואים בארץ היו בגנים ציבוריים - ולא במועדונים או בתי קפה של גייז. אז קח גם את זה בחשבון

צהובון1

New member
ואם כבר...

הזכרת את בראד פיט אני חייב לציין שהוא לא משהו בכלל. ראיתי אותו בעירום והזיין שלו...קטן! בהחלט אפשר לומר זאת!

OMO

New member
גן העצמאות

מניסיוני העשיר (בדיבורים) אז גן העצמאות הירושלמי מנסה להיות כמו גן העצמאות התל אביבי, אבל, לא ממש הולך שם, כי דוסים, ערבים והומואים לא ממש הולך טוב (ויסלחו לי הימנים והשמאלנים פה, ראיתי את הדיון המעיק שלכם, אל תכנסו לזה יותר בבקשה) ולחיפאים שביננו, גן הזיכרון (אין לי מושג איפה בדיוק) זה ה-מקום לסטוצים שכאלה

MARMELAD

New member
אתה לא מתבייש?

זה בראד פיט, מותק, הזין שלו בכלל לא רלבנטי. תארוז לי שניים - אני טיים.

למעלה