כאמור..צהובון מול עיתון.

כאמור..צהובון מול עיתון.../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

בעיתון מודיעין (מוסף ידיעות) בער שולחן במרפסת, כיבוי ומד"א הגיעו תוך דקות והשתלטו על המצב. בצהובון מודיעין ניוז.....הדירה בערה....השכן קפץ ללהבות והציל את התינוקות...כיבוי ומד"א הדיעו אחרי רבע שעה.... כאמור צהובון המגבב שטויות מול עיתון רציני המדווח על חדשות... אגב...ה"כתב" במודיעין ניוז...ילד כבן 20 ידעתם ???

רחלילי

New member
נקודה מעניינת

לא מכירה את המוסף של ידיעות אבל קראתי אתמול את כתבה במודיעין ניוז והכל היה נראה שם באמת קצת תמוה כמו שאומרים למה האבא טיפל בשריפה ולא בתינוקות שלו. ומראים תמונה של דירה מבחוץ שבמרפסת יש על קיר שיירי עשן. אז גם אני שאלתי את עצמי היתכן שכל הדירה עלתה בלהבות והאב לא פנה לתינוקות או שהשריפה היתה רק במרפסת... אגב לגבי גיל הכותב איני חושבת שזה מה שקובע אם כתב הוא טוב או לא. זה עניין של מקצועיות ואובייקטיביות ולא של גיל.

בכלל אני לא מבין

מה פתאום מרשה לעצמו העיתון הנ"ל להיות זרוק אלי, לתוך החצר, לשטח הפרטי שלי. זה לא שטח ציבורי ואין זכות לאף אחד לזרוק מה שהוא רוצה פנימה. בעלי העיתון צריכים לשים אותו במקומות ציבוריים (כמו שהם עושים) ומי שירצה ייקח לו עותק ולהפסיק לחלק אותו בבתים. אני , ברצינות, שוקל להגיש תלונה למשטרת מודיעין נגד בעלי העיתון על פלישה לשטח פרטי. באשר לכתבה - מי בכלל קורא את העיתון הזה? מה אתם בכלל מגיבים? הרי זה ברור שכל מה שכתוב שם זה קמצוץ אמת מנופח מעבר לכל דמיון.סתם עיתון מלא שטויות.

ורדה 1

New member
אני דווקא מאד רוצה לקבל אותו לחצר ונדמה לי שכך רוב האנשים. לא תמיד יוצא לי ללכת למרכז לקראת סופשבוע, וזה נוח לי מאוד שמביאים לי אותו עד הבית. אם אתה לא מעוניין בעיתון - זרוק אותו לפח!!! ולגבי הכתב - אני כן חושבת שזה עניין של גיל, כי אין לו מספיק נסיון. אחרי פעם פעמיים שלוש של הגזמות כאלה, כשהוא יראה שיש אנשים שיודעים את האמת ותפסו את ההגזמות שלו - הוא ילמד שזה לא כדאי!!!

mirchell

New member
אם הייתם מכירים את בעלי העיתון

הייתם מבינים איך ולמה העיתון ה&#$%# הזה בנוי מכתבות שקריות וגוזמתיות...

למעלה