כאן אפשר לשמוע את הסינגל החדש!

sunshiner

New member
בעצם גם פה

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/037/989.html#AAAMZdAAeAAARDlAAi איך אני בשבילכם?

חחחחחחחחחח הרגת אותי מתן

פשוט הרגת אותי מ-
הזכרת לי תקופה בחיים שלי אוי אוי
טוב אולי התקופה הזו לא ממש עברה, רק שינויים קלים במערכת

הוד11

New member
תודה אח שלי

שיר די קליט האמתי אבל אני מקווה שלא כל האלבום ככה

sunshiner

New member
דעתי על השיר משלוש שמיעות ראשונות

מבחינה מוזיקלית יש כאן הפתעה מוחלטת- בדיסקים האחרונים טיפקס נהיו יותר מערבים ופחות מרוקאיים-שורשיים וכאן פתאום יש חזרה לימי שפתיים שמאוד מבורכת לדעתי- לא קל לעיכול אבל אחרי שמיעה או שתיים זה כבר די כיפי. חבל שמבחינת הכלים הם לא גיוונו במיוחד... וקובי שוב מראה איזה זמר גדול הוא שהוא יכול לסחוב שיר כזה ומראה כמה גוונים יש לקול שלו- הוא יכול להיות גם זמר של שירי פופ קלילים, גם של מוזיקה אנדלוסית כזאת וגם שירה רצינית ומלאת פאתוס כמו בהעוול או באלבום הסולו. צריך לזוז- המשך אח"כ.

אני לא התיחסתי לשיר הראשון

אז הנה התיחסות לשיר הראשון... באמת קובי מוכיח לנו שיש לו קול נפלא,מדהים, סוחף ומרגש. שיר טוב מזכיר את החגיגות של המשפחה, להקת שפתיים וכאלה. קצת קיצ'י מילות השיר, אבל בסדר. בכול אופן סבבה של שיר

הוד11

New member
לשיר אחד זה סבבה

אבל אני מקווה שהאלבום יהיה מגוון יותר מאשר רק שירים כאלה. ובתאכלס כמה שהשיר נחמד וחמוד אין במילים שלו הרבה משמעות אאז אני מקווה שהוא היחיד ככה בדיסק.

האמת שאני חושבת גם שהוא די קיצי

ואמרתי את זה, הצפייה שלי מהדיסיק הזה, ליותר מזה בטוח

Funky Giraffe

New member
חביב רצח

הסטייל בשירה של קובי אוז מלא ומגניב, כמו שצריך הלחן מינורי מדי מבחינת סולם וכו' הטקסט מזכיר בציניות שלו את 'מרטיב שאנאנס' לא מי יודע אהבתי אבל אני אופטימי היפ הופ עם מוזיקה כזו? פצצה.

למעלה