כאן בדד

בדד

New member
כאן בדד

היי כאן בדד, אז כן נכון עבר זמן רב מאז כתבתי פה .. אבל כמה דברו קרו מאז. טוב לי , בגדול . לא מושלם אבל טוב לי. אני לא מחה יותר לאהוב שלי שיחזור. אני לא לוקח יותר את הפרוזאק זה לא מעט בשביל חודשיים ... אז רציתי להודות לכל מי שהקשיב ותמך גם אם לפעמים הצבתי שאלות לא בדד אפשריות או אפילו אם הייתי בלתי נסבל תודה לכולם

אני שמחה בשבילך שטוב לך :cool:

אני מקווה שלא הפסקת את הפרוזאק על דעת עצמך, והתיעצת עם המטפל שלך. ומקווה שהטוב ימשך עוד הרבה. אני שמחה ששיתפת אותנו וממש לא היית בלתי נסבל.אתה מוזמן להיות פה בזמנך כתומך, כנתמך גם בעתיד. רחל-נשמה

בדד

New member
טוב האמת ש ...

כן הפסקתי את הפרוזאק על דעת עצמי. זה עשה לי רע .. זה עזר לי בהתחלה ואחר כך פשוט זה הפריע לי לתפקד. אני לא לוקח פרוזאק כבר 3 שבועות ואני מתפקד במלוא המרץ .. לא תמיד המטפל יודע מה טוב בשביל המטופל , מעבר לזה שאני גם לא הולך למטפל. בדיעבד זה גם לא היה הכרחי. זה היה מן עוגן להיאחז בו. אבל את העבודה אני עשיתי לבד. אני בהחלט מתככון לחזור לפה, אבל הפעם כתומך וזה יקרה בעתיד המאד קרוב. כמה דברים קטנים לסגור קודם .... אוהב את כול כולכם המון בדדוש

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בדד יקר

אני מאחלת לך להרגיש טוב, עם או בלי פרוזאק ואכן המאבק נגד הדיכאון תלוי מאוד במידת היכולת שלך לגייס משאבים אישיים לשם כך. רק זכור, שחלק לא מבטול מהדכאון הוא אכן ביולוגי. וכאן לפרוזאק או תרופה אחרת הנוגדת דיכאון, באה לעזור.

למעלה