כאן ביום א' - יעוץ לשיווק במדיה חברתית

גביע| עמוד תחרויות תפוז בפייסבוק

גולשות וגולשים יקרים, הקיץ כבר כאן ואנחנו בתפוז החלטנו לרענן לכם אותו עם הפרסים, המוצרים והאירועים הכי שווים שיש!
על מנת שלא תפספסו אף הזדמנות להשתתף בתחרויות שוות ולזכות בפרסים מפנקים, החלטנו לעדכן אתכם גם דרך הפייסבוק
עשו לנו
בעמוד הפייסבוק החדש שלנו, השארו מעודכנים ותוכלו לזכות בכרטיסים להופעות, סרטים ועוד שלל פרסים מגניבים
הצטרפו אלינו כבר עכשיו! http://www.facebook.com/tapuzwins
רוצים להיות הראשונים שמקבלים מוצרים חדשים שטרם הושקו בארץ? להשתתף באירועים חווייתיים ואירועי השקה שווים? הצטרפו לקהילת המשפיענים שלנו בקישור (נא למלא את כל הפרטים במלואם – הם כמובן ישארו שמורים במערכת): http://www.tapuz.co.il/minisites/survey/Default.aspx?Update=1 אשרו את הרשמתכם במייל וזהו! הצטרפתם למאגר גולשי הV.I.P שלנו. מעכשיו תתחילו לקבל הזמנות לאירועים נוצצים ומוצרים חדשים בח-י-נ-ם. כל מה שתצטרכו לעשות לאחר מכן - הוא לחוות עליהם דעה
שיהיה סופ"ש קיצי וחמים
צוות הנהלת הפורומים

igorzvagelsk

New member
תחרויות לייקים בפייסבוק

קצת צורם ועצוב לראות אתר בסדר גודל של תפוז נכנס לרזולוציה של תחרויות לייקים שלא עומדות בכללי הפלטפורמה של פייסבוק. כתבתי למנהלת המדיה החברתית שלהם בעבר מתוך רצון לעזור ולסייע, אך אני רואה שכלום לא השתנה. תחרויות לייקים היא דוגמא לפעילות שאינה מטיבה עם המותג ועשויה להסתיים בסגירת העמוד וסנקציות נוספות מצד פייסבוק.

../images/Emo45.gif פעם אחר פעם אני נתקלת בחברות גדולות

וחשובות, שיכולות להינות מטובי היועצים, עושות שטויות שחבל על הזמן....

אתי.ו

New member
אני כאן בשביל לסייע לביתי

היי, ביתי סיימה לאחרונה קורס בוינגט כמדריכת ג'אז. היא התקבלה לעבודה במתנ"ס אשר יחל את פעילותו בספטמבר. למתנס היה חוג ג'אז עד לשנת הלימודים האחרונה שלא היה "מי יודע מה.." בלשון המעטה. מעט מאוד תלמידים. אציין כי באיזור המגורים שלנו יש 2 מקומות נוספים ללימודי הג'אז שמספר התלמידים שם גבוה במיוחד. המטרה של ביתי היא לעשות עבודה (גם) באמצעות הפייס להביא אליה יותר ויותר תלמידים. אשמח לקבל טיפים והמלצות כיצד לשווק את עצמה בפייס בקרב ילדי העיר בכדי להביאם אליה ללימודים תודה מראש

igorzvagelsk

New member
תשובה לאתי - שיווק קורס ג'ז רעיונות

לא אוכל לתת אסטרטגיה שיווקית שלמה על קצה המזלג אך אוכל לתת לך רעיון מעניין שיכול מאד לעזור לבת שלך למתג את עצמה בתחום ולהביא לכך שהחוג שלה יהיה מבוקש. בתחומים שדורשים התמחות ומיומנות (ריקוד, אמנויות לחימה, איפור וכד') יש הזדמנות מצוינת לבניית תוכן איכותי ומעניין. מקצוענים רבים בתחומים אלו ממתגים את עצמם באמצעות תוכן וידאו - הם יוצרים הדרכות מצוינות בחינם, מפיצים אותם באמצעות הרשתות החברתיות ומנסים לתת ערך לקהל הצופים שלהם. לאט לאט הם בונים סביבם קהילת מותג שעוקבת אחריהם וצורכת את התוכן שלהם בצורה קבועה. אתי, הבת שלך, מתוך היכרות עם התחום, תוכל להבין איזה תכנים או ריקודים נחשבים למעניינים ואקסלוסיביים בקרב קהל היעד שלה. היא יכולה להשתמש בתובנות אללו כדי ליצור מדריכי וידאו בתחום שלה ולהפיץ אותם בחינם בפורומים, בקבוצות פייסבוק ובעמוד או קבוצה שהיא תיצור לעצמה. קהל היעד שלה יחשף לתכנים, יכיר אותה וירצה ליצור איתה קשר גם באופן אישי. אולי המתנס יוכל גם לסייע בהפצה. בהצלחה!

../images/Emo41.gif נשמע רעיון נהדר. הרבה תודה לאיגור!

באמת תוכן וידאו הולך ותופס תאוצה בשנה האחרונה. איגור - הרבה תודה לך על האירוח המעניין! המשך שבוע נפלא לכולם.

מצטרף להמלצה

ניתן להקים מותג שלם סביב "הדרכות וידאו בחינם" או "קורס בסיסי בחינם" באמצעות סרטונים, כך גם ניתן להגיע לתודעה רחבה וגם לעודד לפעולה (כלומר, שכירת שירותיה לטובת קורס מקצועי יותר, או הדרכות אישיות). חינם מוכר, מדובר בעובדה בשטח - כל עוד החינם הוא רלוונטי ויש יכולת (ומודל מסודר) להמיר חינם לתשלום (כך שהקונה מקבל תועלת ממשית, כמובן - אחרת תשיגו לקוחות מאוכזבים...), אין סיבה שבגללה הנושא לא יתפוס. בכל מקרה, כמו שאיגור ציין, יש צורך בסבלנות. היות ומדובר באדם פרטי, המטרה תהא למתג את עצמה בקרב הקהילה הקרובה אליה כמומחית בתחום הזה - כך שמי ששומע את שמה, יודע לקשר אותה לקורס הג'אז שהיא מעבירה באופן אוטומטי. לא מדובר בתהליך מהיר - אך ההשקעה משתלמת בהחלט!

אתי.ו

New member
תודה רבה :) ועוד שאלה....

תודה רבה בעד הרעיון נפלא. השאלה הנשאלת עכשיומ - איך אני מגיעה באמצעות הפייס לקהל היעד הנכון. קרי - לילדות בתי הספר היסודי וחטיבות הבניים באיזור המגורים שלנו ?

תשובה

במידה וההתמקדות היא דווקא בפייסבוק, הרי שהתשובה המתבקשת היא פרסום ממוקד. הקישור המצורף הוא לעמוד הפרסום בפייסבוק, ניתן ליצור מודעות ולמקד אותן לפי איזור, גיל וכן הלאה. חשוב לציין כי אם אני זוכר נכון, פייסבוק עצמו מוגבל מגיל 13 ומעלה, לכן יש להתחשב בנתון זה במידה ומעוניינים לפרסם לגילאים צעירים יותר.

כן

יש שם פלטפורמת פרסום שלמה - הפרסומות שאת רואה בצד עמוד הפייסבוק הן בתשלום. רצוי לבחון את השוק קודם - לראות אם ההשקעה תחזיר את עצמה ביחס לעלות.

אתי.ו

New member
לגבי גיל המשתמשים בפייס בוק

ראשית, אני אמא גם לילדה בת 10. החל מגיל 9 לה ולכל בני כיתתה יש פייסבוק - הם פשוט משנים את שנת הלידה שלהם. שנית, אני מבינה עכשיו את הגאונות של הפייסבוק. גאון מי שהמציא אותו. אני מעריצה אותו !! ובטח נגעתי רק בקצה הגאונות...

כאן ביום א' - יעוץ לשיווק במדיה חברתית ../images/Emo28.gif

איגור זבגלסקי, מנהל המדיה החברתית של אונ' בן גוריון יהיה כאן להשיב על שאלותיכם. מה כדאי לעשות ומה לא כדאי. איך למשוך אוהדים לדף, איך לנהל אותו נכון כך שיתרום למותג שלכם וכל שאלה אחרת שאתם מתלבטים בה. אתם מוזמנים לשרשר עכשיו את שאלותיכם...

למעלה