כאן בסיבירייה שלי

כאן בסיבירייה שלי ../images/Emo186.gif

כאן התחנה סיביריה כאן התחנה סיביריה הכל קפוא בחוץ הכל קופא בחוץ קר עמוק הלילה בלבבות של הבודדים שביננו קר עמוק הלילה בלבבות של הבודדים שביננו אני מרגיש את זה חזק וכואב אני מרגיש את זה חזק וכואב הרוחות משתוללות בחוץ מקפיאות את הדם מקפיאות את הדם הבדידות הורגת בימים אפילם שכאלה הבדידות הורגת בימים אפילם שכאלה אני מסתובב בתוך נפשי מחפש נשמה חמה להתקרב אליה אני מסתובב בתוך נפשי מחפש נשמה חמה להתקרב אליה אבל כולם סגורים בבתים אבל כולם סגורים בבתים מי שלבד אבוד מי שלבד אבוד מי שהיה מכונס בתוך עצמו בימים רגילים לא ידע למצוא את עצמו בימים קרים כאלה מי שהיה מכונס בתוך עצמו בימים רגילים לא ידע למצוא את עצמו בימים קרים כאלה הוא יחפש בית חם לבוא אליו ולהתחמם בו הוא יחפש בית חם לבוא אליו ולהתחמם בו אבל פה בסיביריה שלנו הכפור זה הדבר היחיד שיעטוף אותך אבל פה בסיביריה שלנו הכפור זה הדבר היחיד שיעטוף אותך הנה בית מואר וחמים , אהובתי וודאי שם הנה בית מואר וחמים , אהובתי וודאי שם אני מתקרב אל הבית בקרח הנוראי , עוד מעט ואקפא כולי אני מתקרב אל הבית בקרח הנוראי , עוד מעט ואקפא כולי נעליי עושים עיקבות גדולים ועמוקים בשלג נעליי עושים עיקבות גדולים ועמוקים בשלג אהובתי נמצאת בבית החמים עם מישהו אחר אהובתי נמצאת בבית החמים עם מישהו אחר כמה נורא כמה כואב כמה נורא כמה כואב אני מפחד להתקרב אני מפחד להתקרב אבל רק היא יכולה להציל אותי מהקור הנורא אבל רק היא יכולה להציל אותי מהקור הנורא אני דופק בדלת היא יודעת שזה אני , הנווד הפצוע שלה אני דופק בדלת היא יודעת שזה אני , הנווד הפצוע שלה שמכוסה שריטות ופצעים מדממים מהדרך הקשה שהלכתי בה שמכוסה שריטות ופצעים מדממים מהדרך הקשה שהלכתי בה רק ארצה שתחבוש את פצעיי בתחבושות של הבנה וחמלה רק ארצה שתחבוש את פצעיי בתחבושות של הבנה וחמלה אבל היא סגרה לי את הדלת, לא נותנת לי אפילו להתקרב אבל היא סגרה לי את הדלת, לא נותנת לי אפילו להתקרב אני צועד אחורה לתוך החשכה שיורדת על סיביריה אני צועד אחורה לתוך החשכה שיורדת על סיביריה עוד מעט ומקל ההליכה נשבר גם הוא עוד מעט ומקל ההליכה נשבר גם הוא זהירות מפולת והתדרדרות שלגים זהירות מפולת והתדרדרות שלגים אני מרגיש שאני על האדמה שוכב בלי יכולת לזוז אני מרגיש שאני על האדמה שוכב בלי יכולת לזוז אני תקוע , הצילו , הצילו מישהו שומע אותי?? אני תקוע , הצילו , הצילו מישהו שומע אותי?? אני עמוק בתוך השלג איין איש בשטח שישמע אני עמוק בתוך השלג איין איש בשטח שישמע איין מחלצים בדרך איין כלום איין מחלצים בדרך איין כלום אני מתחת לסלע הכבוד אני אמות מתחתיו הכל קפוא פה ידי מושטת החוצה לעזרה אבל איין כלב בסביבה למחרת נמצאה גופתי במקום שבו נפלתי לתהום , לא רחוק מבית אהובתי קבור עמוק בתוך השלג אני כאן בסיבייריה שלי

fabella

New member
האם בכוונה..

חוזרת כמעט כל שורה בשיר פעמיים ? אם כן, אשמח לדעת מה הרעיון מאחורי זה..

אני ראיתי בחזרה פעמיים

אירוניה יפה-פעמיים אותו משפט,כמו שני תאומים-אלה שבתפיסה שלנו,הם לעולם לא ממש לבד...

fabella

New member
בהתחלה

הבנתי שהוספת על מנת להעצים.. אך אני אישית לאחר כמה שורות קראתי בדילוגים שירך יפה וכואב עד מאוד למות מקור בסיביריה שלא יהיה לנו הכבוד =] לדעתי, אפשר היה לוותר על כמה מהשורות הכפולות כדי שאלו שאכן יהיו כפולות יהיו יותר מורגשות.. רק דעתי..

אהבתי מאוד

את הדימויים והכתיבה. האמת היא שקראתי בדילוגים(בהתחלה קראתי כל שורה פעמיים, אחרי זה כבר לא), אבל זה לא משנה...כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו. בשורה התחתונה- אהבתי!

למעלה