כאן הגויים נוהגים

הצנצנת

New member
ארורה תהיי ../images/Emo6.gif

הטרדתי את המייל האחרון שלכן בערב השנה החדשה, הגיע?
ראית איזו קשת נהדרת היתה ביום שני האחרון? מדהים ממש, וכ"כ חי! (כבר לא נעים לי להתגעגע. יש כ"כ הרבה קישורים לשבת שמתפזרים להם כי אין למי לשלוח. אפפעם לא חוזרת?)

אבא גאה

New member
כאן הגויים נוהגים

לקראת השנה החדשה להחליט על New Year Resolution שזו נחלטה לעשות משהו בשנה הבאה כמו לרזות, או לעבוד על הקשר עם ההורים או לבשל יותר, או לחסוך כסף או להגיד לאישתך "אני אוהבת אותך" יותר בדחיפות (לא מיועד לבוגי) אם הייתן כאן, או אם החלטתן להשתתף.... מה הרזולושין שלכם לשנה הקרובה. שרשרו רזולושונים.

לב הזהב

New member
אני מבינה

שהרזולושן שלך לשנה החדשה למצוא לך לסביות חדשות,יפות יותר, מושכות יותר, אנתרופוסופיות יותר מאלה שכאן - והנה, עוד לא פצחה השנה וכבר התגשם לך הרזולושן.

אבא גאה

New member
יפות יותר? מושכות יותר?

אין דבר כזה מותק. כל הלסביות שכאן ישנות מתחת לכרית עם תמונות של פיונה, טוסבהינדא, פרח, דרורית, בוגי ושאר הפצצות המיניות של הפורום......

כאן גם היהודים נוהגים...

מה אני אשתדל השנה? אפשר כולם? הכי הכי? אני רוצה שהשנה לא ארים קול על אף ילד/ה... ממש מתאים לי השנה להצליח לא לצעוק. (לא שאני צועקת כ"כ הרבה.. אבל כל פעם משאירה אותי כ"כ מבואסת..)

אבא גאה

New member
../images/Emo45.gif אחלה אני מבסוט מהרזולושון שלך

לא שאני בראש איזו וועדה לניקוד רזולושונים. אבל הייתי מבסוט.

אבא גאה

New member
כאן רק היהודים

שיש להם רשיון נוהגים.....
אני עושה לי רזולושן של להיות בריא יותר ולרזות.

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif ענק, מצחיק נורא

דרורית, בואי רגע ללמטה.... בואי תמשיכי עוד עוד עוד קצת ודי הייי...את לא דרורית, תסגרי מיד, רק לדרורית מותר.... דרורית, מה זה היה, לא הבנתי את הרזולושון של הצינצנת ולא נעים לי.....(ולה קוראים צנצנת...
)

אני בקשר למתכון...

נו? המתכון לראייה ברורה.... מסך........ מחשב......... רזולוציה... כמה רואים טוב... For graphics monitors, the screen resolution signifies the number of dots (pixels) on the entire screen. For example, a 640-by-480 pixel screen is capable of displaying 640 distinct dots on each of 480 lines, or about 300,000 pixels אז העתקתי. אז מה?? בלי זכויות יוצרים. ככה. כי בא לי! כמה שיותר DOTS ככה התמונה יותר טובה. וכל מי שלא אבאגא וראה את זה שיעמוד בפינה. ישים ידיים על הראש ויגיד עשרים פעם אני מתבייש/ת. אני מתבייש/ת. וגומר...

פרח7

New member
בשנה הקרובה...

בשנה הקרובה, אני אשתמש בתארי למגר את הבורות ואת הרעב, ולהביא שלום לכל העמים בעולם. אאאא... רגע... התבלבלתי... זה הנאום שלי לכשאבחר למיס תבל... רזולושנז לשנה שלמה, גדול עלי. לשעה הקרובה... יותר קל, אני רוצה לרזות!!!

colourful

New member
לרזות??????

מיס תבל רוצה לרזות? את מיס תבל! את מושלמת! (התבלבלת)

פרח7

New member
גרררררררר........

אני? מושלמת? *מרסרסת בריסי הארוכים בבישנות* אני? *משפילה מבט בבישנות* גררררררר..... אוהבת אותך חמודה אוהבת ומתגעגעת...

פרח7

New member
ועוד משהו...

כשחיפשתי בגוגל תמונות של ריסים חיפשתי לפי lashes תראו מה קבלתי...

למעלה