כאן היה ה-
שלי.

אש אש

New member
כאן היה ה-../images/Emo82.gif../images/Emo187.gifשלי.

אין לכם מושג כמה עצוב לי לעבור פה ברחוב הפורום שלי ולראות שהבית ריק מצחוקים מימים מאושרים, מימים קשים שקיבלנו פה חיזוקים והמון חיבוקים. בכניסה לרחוב,( בדף הראשי,שם הפורום) השלט היה מתנוסס בגאווה אתם חסרים לי, כולכם ואין לי בעיה שנסעתם לטייל לבקר דודים רחוקים, בחו"ל או אצל שכנים קרובים אבל...שכחתם שתמיד חוזרים הביתה?
אש. תעלו בבקשה רעיונות לדיון מעניינים אדאג להביא אורחים לסלון.

אלמרה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifותודה אש אש

אכן היה היה פעם פה בית חביב ונעים לא לטיולים בחו"ל נסעו ממנו הגולשים פעם חשבתי שיהיו פה רק גברים אך נמצאו הרבה מאוד נשים היו היו ימים ולא בשביל סטוצים באנו התמקמנו ונהננו. מי שבאו מוכנים להרים את הכפפה ולצעוד בדרך כלל לא קלה היו בד"כ נשים ומתי מעט גברים, צעירים דוקא. התוצאה היא הקובעת ולא הכוונה. את האחריות לוקח על עצמי ומתוודה שהייתי במו ידי חונק את בן הבליעל שהטריד והציק ולא חדל לחבל... אולי יהיו לפורום הזה ימים טובים יותר ואולי לא. אני את שלי עשיתי עד קצה גבול יכולתי ובאין גולשים לתפוז פתרונים.

אש אש

New member
../images/Emo24.gifאחריות של כולנו

אין אשמים, ואין טעם לנתח רק מנסה אולי אולי אולי החברים שלי יחזרו ה ת ג ע ג ע תי לכולם.

שילה1

New member
הלו הלו-תתרגעו קצת חברים../images/Emo140.gif

היו ועוד יגיעו ימים אחרים. מה שקורה הוא....סעיסוקים שונים, וגם קצת חורף וגשמים. סבלנות-מכירים את המילה? וכאן היא ממש לא קלישאה. ערב חמים ונעים, גם אני מתגעגעת לכל הגולשים!

s h o o s h a

New member
לא הלכנו, טוב, אני בהפסקה

אכן, מידת השתתפותי בפורום ירדה וזאת משום שאינני מוצאת ענין. ואם עולה נושא מענין, הרי שכהרף עין הוא הופך לשרשור של 'היי' ו'ביי' והנושא שבשמו עלה לדיון הולך ומתמסמס ונעלם. וזאת במקרה הטוב. במקרים אחרים הוא פשוט נותר מיותם ונדחק לקצה הדף תחת הררי שלומות-בוקר-ערב-לילה-טוב וכיו"ב. מקווה שהכפור שחולף במחוזותינו יחלוף במהרה והפורום ישוב לפעול כבימיו הראשונים. מוכנה גם לספק נושא לדיון. האם יש ענין? אבל לדון בנושא ולא להתמרח על כל השאר. האם לדעתכם נוכל לשוב ולנהל כאן דיונים מבלי להתחשבן עם זה או אחר? מבלי להאשים את זה או אחר? מבלי למחוק הודעה כזו או אחרת? אלא פשוט לדון. ויש, יש לי נושא שעלה כבר בשני פורומים אחרים. בעיני הוא מענין ויכול בהחלט לענין גם כאן.

אש אש

New member
למה לשפוט? ולדבר הרבה שושה?

לא מפני שלקחת הפסקה שקט נורא בשכונה:) כל הדיירים כבר פינו את דירותייהם אם יש לך רעיון, אז יאללה לעיניין לא להיות לנו מורה, ולהעיר,זה לא נישמע לי טוב. ובכלל לא זוכרת שהתחשבנו פה זה עם אחר אז יאללה בואי גם לא נתחיל ה משך נעים לכולם.

jud1001

New member
יש לי לפעמים מחשבה..../images/Emo41.gif

שהיי וביי מרגיזים אנשים מסוימים.. אבל בלי "היי" אין שיחות.. ובלי שיחות לא עולים נושאים.. "היי" זהו פתיח של בני תרבות.. אפשר לחילופין להשתמש במילה "שלום" אבל זה חנוני קצת..לא מספיק IN... יש פורמים שה"היי" מתפתח לשרשור שאין לו ברקסים..(מעצורים בעברית) ו"היי"של בוקר מסתיים אי שם בלילה.. "היי" כזה לא ממש חביב עלי.. שמתם לב..איזה נושא פיתחתי עם עצמי? ולסיכום ממש לא אמרתי כלום..חחח נושא לדיון ברשותכם מה משמעות ה"הייי" שלכם ?

אלמרה

New member
ה"הי" שלי אינו High אבל גם לא "אי"

הפורום הזה לא יכול להיות "סטרילי" מהסתחבקויות אחרי הכל באנו לכאן מול מקלדת ומסך אחרי יום עמוס ועם הקפה בצד... אלא שלהפוך את זה לעיסוק מרכזי, לשרשרת גם אם ארוכה עד סוף הלילה, במקום לעסוק בענייני הפורום ומטרותיו, נראה היה לי החטאת המטרה.

jud1001

New member
אלמרה..דרושה אם כן..../images/Emo41.gif

הגדרת ענייני פורום ןמטרותיו.. וטוב שהזכרת לי קפה...

המלאך בהודעה נדירה בהחלט

אז ככה ... קודם כל, מכיוון שאני כותב, עדכון על חבריו של המלאך - הם הלכו לבלי שוב, כולי תקווה שטוב להם עכשיו ולנושא... שינוי השם היה צעד בכיוון הנכון לא באמת חסר על מה לדבר. ממה שנראה לי, נוצרה (או הייתה) כאן קבוצה של אנשים בוגרים הגורם המאחד הוא לא ה"עידן המודרני" אלא - לקבוצה, בעקבות הגיל, נושאי שיחה רבים - אהבות, גירושין, ילדים, תקוות... בעקבות הכרות של חלק מכאן, בהחלט הגיוני שיהיו קצת "סמול טוק" מהצד השני, דיונים בנושאים מעניינים אסור להטות פתאום זה כיף לשמוע דעות שונות זוויות אחרות של אנשים אחרים בדיוק כמונו לסיכום, מכוון שיש כבר פורומים של גילאים, אנשים ואינטרנט וכו', מסתבר שנוצרה כאן קבוצה שמחבבת אחד את השני וכיף לה להיות פה. הנושא ? מי אמר שצריכים להיות כל הזמן ספציפים, ממוקדים וחדים...:) המלאך

jud1001

New member
מלאך..יפה כתבת אבל..../images/Emo41.gif

אהבתי במיוחד את "אהבתך" לכוכב נולד.. כי כשאני פעם כתבתי איפשהו שהתוכנית הזו מאוסה עלי..הותקפתי במטר של תפוזים..

וואללה את לא חכמה ...

לקח לי שעות להבין ....בחיי שלא דיברתי על כוכב נולד.... לא שאני אוהב את זה...להפך.... אבל אלוהים רק יודע איך הגעת לזה יהודית ....

jud1001

New member
את החוכמה שייכתי דוקא ...../images/Emo41.gif

לך.. חשבתי שיקח לך הרבה פחות זמן.. והתבדתי!!!!

jud1001

New member
ודבר קטן נוסף "מלאך"....../images/Emo41.gif

תשאיר את אלוהים מחוץ למשחק חוכמולגיה שלך..

למעלה