כאן הייתי רגע

birth and death

New member
כאן הייתי רגע

בראש מחול הבצע אני הייתי שם ומטיפות הצבע עליתי בעשן כאן הייתי רגע עמוק בתוך הדשא המים רדודים בחוץ, מתוך האופי אנחנו למדים כאן הייתי רגע אני הייתי רגע הרגע בדיוק מחול קרבות של בצע ריקוד תאוות וכאן בתוך הרגע מתוך הכוונות נולדתי פנימה וחייתי מספר שניות

birth and death

New member
תיקון

כאן הייתי רגע בראש מחול הבצע אני הייתי שם ומטיפות הצבע עליתי בעשן כאן הייתי רגע עמוק בתוך הדשא המים רדודים בחוץ, מתוך האופי אנחנו למדים כאן הייתי רגע אני הייתי רגע הרגע בדיוק מחול קרבות של בצע ריקוד תאוות וכאן בתוך הרגע מתוך הכוונות נולדתי פנימה וחייתי מספר שניות שלולית כבדה של יזע דמע וטיפות שלולית אדומה מדם דם ויזע של פיות טיפה חומה של חסד ואבל ארונות מצבה משיש ואינספור כוונות מאות שלטים ליציאה ומדרגת חירום אחת הבהוב קלוש באפלה אלפי חדרים ודלת אחת מתוך היזע יצאו דמעות והדמעות נולדו בדם בדם אפיך תלדי בנות בצער תגדלו לחיות כאן בתוך השקט הרועש, המדומה אבק רעיל של טחב שינאה הוא המרפא קרן שולחת שמש אפלה שולחת יד ... בצער תגדלו... בזעת דמים תצאו... ושם בתוך הפחד, העוטף, המדומה קרן אור נשלחת קופצת מהקצה. מגדם היכולת הושרש יער עבות מפצע התינוקת גדלה תקופת פרעות בוכה, דואב, כמו ילד שאיבד את שני הוריו לשנייה המתקתקת, למוות הנלהב לרגע... 18.1.08 16.33

בובזמן

New member
אלוקים אדירים אתד כותב מדהים!

מאיפה זה יוצא?כל מילה בסלע,המון עומק ואמת גדולה,אני מעתיקה ברשותך..;-)

למעלה